Подхождате грубо към темата
лично аз подхождам различно към различните ракии
ароматизирания спирт от магазина - с етикет РАКИЯ - визирам ефтинджосите - ги консумирам с печени камби с олио и задължително сок от арония - за да чисти метиляците от организЪма
сега по същество - относно домашните ракии
сливовата я предпочитам със салата "Снежанка"
врачанската гроздова 55-60 градусова - задължително се гаси с лимонада 50:50 и тънко нарязан мръвок
бургаската си я комбинирам с една невероятна трушийка
кайсиевата се комбинира учудващо добре със зелева салата и минерална вода
има и едни сбиртоци от компоти + гроздови джибри - там положението е сериозно - комбинирани мезета - салатки + тънки резенчета кашкавал
има една анасонлийка - която си я комбинирам със фанта лимон и кашу
това е общо моят опит от практиката
