group® написа:п.с. намери офис на столичния инспекторат във вашия квартал и подай сигнал
Няма офиси, звъниш:
9875555 Д е н о н о щ н о !!!
http://inspectorat-so.org/index.php?opt ... &Itemid=75
group® написа:п.с. намери офис на столичния инспекторат във вашия квартал и подай сигнал
One написа:е че в младост има един блок само с дансаджии и прокурори , дето и те така са си направили - заградили и прочие
а познайте
дали смее някой нещо да им каже или направи
Ljubon написа:One написа:е че в младост има един блок само с дансаджии и прокурори , дето и те така са си направили - заградили и прочие
а познайте
Тия явно са втора ръка, щом са в Младост. Тия по-нагоре в йерархията са на по-елитни места, не живеят в блокове, направили са си и частни улици вече.
One написа:Ljubon написа:One написа:е че в младост има един блок само с дансаджии и прокурори , дето и те така са си направили - заградили и прочие
а познайте
Тия явно са втора ръка, щом са в Младост. Тия по-нагоре в йерархията са на по-елитни места, не живеят в блокове, направили са си и частни улици вече.
Борис Велчев - 2 ръка ????
както и да е
не е държава това
maxpayne написа:Кажи къде е, още утре ще ида да паркирам там. Най-обичам някой да си "заплюе" място и да си паркира само той там. Плати си на общината, вземи си колче с катинар и си паркирай, ама да начертаеш две линии с твоя номер отгоре...
KirilGeorgiev написа:И кое е нагло? Хората се опитват да си ваведат ред пред блока.Аз никаде не видях забрана за паркиране.
hooligan_sk написа:KirilGeorgiev написа:И кое е нагло? Хората се опитват да си ваведат ред пред блока.Аз никаде не видях забрана за паркиране.
Неможеш да си гарантираш или запазваш място което не е твое, особено когато в блока има 100 коли и 40 места... тва е наглото
hooligan_sk написа:KirilGeorgiev написа:И кое е нагло? Хората се опитват да си ваведат ред пред блока.Аз никаде не видях забрана за паркиране.
Неможеш да си гарантираш или запазваш място което не е твое, особено когато в блока има 100 коли и 40 места... тва е наглото
rosy написа:Обикновенно се прави общо събрание за тези неща и всички знаят за надписите, а дори може и да са съгласни
KirilGeorgiev написа:И кое е нагло? Хората се опитват да си ваведат ред пред блока.Аз никаде не видях забрана за паркиране.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта