group® написа:Одобрявам.
И знаеш ли защо?
Защото имат мнение и си го отстояват.
Независимо, че е грешно.
Тая държава има нужда от асертивни хора.
![]()
А за младото поколение - повярвай и ти не си изглеждал, че ще си 'пълноценен гражданин' (каквото и да е това)

И аз съм пушил в училище, беше модерно.
Пил съм.
Наркотици - само трева, другите не ме привличаха.
И к'во? Не съм достоен за тая държава ли?
Единственото, което не одобрявам в поведението на днешните ученици, е отношението им към учителите. Но за това са виновни само и единствено учителите. И на нас да ни пускаха толкова аванта и ние сигурно щяхме да им се качим на главите.
Но и на учениците не им е лесно... По мое време нямаше матури. Нямаше и 12 и 13 клас. Сега ги има...
За първи път съм отишъл на дискотека на 14 години (мисля)... Сега дали ще пуснат някой 14-годишен пикльо в плаза?
Arr0w написа:Сега е безсмислено да се протестира.Един подобен протест трябва да е някъде началото на септември,когато се изготвят плановете за учебната година, сега е закъснял
Пък и повечето протестиращи са м/у 7 и 10 клас.
Като станат 11, 12 клас и като ги подгонят матурите ще протестират да учат
![]()
ПС Във Видин протестираха в неделя от 15 до 17ч, по-голям успех щяха да имат през ноща !
Ти кога мислиш, че са им казали на учениците за ваканцията?
А като станат 12 клас учениците стигат до близката кръчма. По мое време поне беше така, с класния се събирахме в bang-а всеки ден

П.П. Моля гласат ми да се брои за "Подкрепям ги" вместо "Не ме интересуват", че гласувах преди да разбера за какво протестират