:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Какво ви е мнението за ученическите протести?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Какво ви е мнението за ученическите протести?

Анкетата завърши на Нед 05 дек 2010 19:41

Одобрявам ги
35
27%
Не ги одобрявам
70
53%
Не ме интересуват
27
20%

Общо гласове: 132
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: Какво ви е мнението за ученическите протести?

Мнениеот Ivailo » Чет 02 дек 2010 20:08

group® написа:Одобрявам.
И знаеш ли защо?
Защото имат мнение и си го отстояват.
Независимо, че е грешно.
Тая държава има нужда от асертивни хора.
:012:

А за младото поколение - повярвай и ти не си изглеждал, че ще си 'пълноценен гражданин' (каквото и да е това)

:bowdown :bowdown :bowdown

И аз съм пушил в училище, беше модерно.
Пил съм.
Наркотици - само трева, другите не ме привличаха.
И к'во? Не съм достоен за тая държава ли?

Единственото, което не одобрявам в поведението на днешните ученици, е отношението им към учителите. Но за това са виновни само и единствено учителите. И на нас да ни пускаха толкова аванта и ние сигурно щяхме да им се качим на главите.
Но и на учениците не им е лесно... По мое време нямаше матури. Нямаше и 12 и 13 клас. Сега ги има...
За първи път съм отишъл на дискотека на 14 години (мисля)... Сега дали ще пуснат някой 14-годишен пикльо в плаза?

Arr0w написа:Сега е безсмислено да се протестира. :| Един подобен протест трябва да е някъде началото на септември,когато се изготвят плановете за учебната година, сега е закъснял :| Пък и повечето протестиращи са м/у 7 и 10 клас. :roll: Като станат 11, 12 клас и като ги подгонят матурите ще протестират да учат mhihi

ПС Във Видин протестираха в неделя от 15 до 17ч, по-голям успех щяха да имат през ноща ! :screwy

Ти кога мислиш, че са им казали на учениците за ваканцията?
А като станат 12 клас учениците стигат до близката кръчма. По мое време поне беше така, с класния се събирахме в bang-а всеки ден mhihi

П.П. Моля гласат ми да се брои за "Подкрепям ги" вместо "Не ме интересуват", че гласувах преди да разбера за какво протестират mhihi

Последна промяна от Ivailo на Чет 02 дек 2010 20:17, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Arr0w
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Arr0w » Чет 02 дек 2010 20:11

2. 01 . 2012 година се пада понеделник :| Учениците няма да си изтрезняли и хоп на училище mhihi :Mr Green Fun :mrgreen: mhihi :Mr Green Fun :mrgreen:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Чет 02 дек 2010 20:13

groznika написа:Пишльовци!
Хич да не се оплакват! Само се чудят къде да изпуфкат по една ганджа и да се уредят с минет... Пият и пушат повече от родителите си взети заедно, кецат се по купони като зайците и после държавата им била крива, че им сецнала рахатлъка...

Я всички на униформи и вечерен час да им дойде акъла!!!

:063: :063: :063:

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Чет 02 дек 2010 20:15

Гласувах с НЕ макар,че още съм ученик.Защо не искам по-дълга ваканция.Еми може да се каже,че съм от тия които поне малко от малко искат да разберат нещо.Гледах разни клипове в които се казва че искат повече време за учене.Айде моля Ви се знаем се какво ни е учението затова,че да спрем до тука.Явно тези хайде да не ги нарека деца ами момчета и момичета имат по-важна работа от училището така ли?Трябва им време да се чудят коя с кой да се нае.е и кой с коя.Тук сме малък град а нещата не са никак розови.Не смея да говоря за по глемите градове от моите наблюдения ама нещата са плачевни.
Както и да е.Просто НЕ ги подкрепям :не:

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Чет 02 дек 2010 20:24

Не мога да се съглася с този протест.
Не им стигат фалшивите бележки за извинени отсъствия, не им стигат безбройните неизвинени отсъствия, които натрупват.
Не се срамуват от общественото си поведение, т. нар. простотии, които правят пред нас "публиката". Да, деца и тинейджъри са, но всичко си има граница.
Не се срамуват и от неграмотността си и общата им (предимно чалга) култура - справка Vbox и тем подобни сайтове...
И така нататък, и така нататък...
Всичко това ги довежда до деградация, а не до възход, подем и бъдещи лични и професионални успехи!
Не мислят за бъдещето си!

Не знам колеги, поне за мен картинката не е въобще розова, но това е мое виждане! :?

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 02 дек 2010 20:28

кецат се по купони като зайците и после държавата им била крива, че им сецнала рахатлъка...

тва пък какво му е лошото.... :roll: и ние го правехме...
иначе за дрогата и униформите съм напълно съгласен !!!

Потребителски аватар
Arr0w
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Arr0w » Чет 02 дек 2010 20:30

nosex написа:Не мога да се съглася с този протест.
Не им стигат фалшивите бележки за извинени отсъствия, не им стигат безбройните неизвинени отсъствия, които натрупват.
Не се срамуват от общественото си поведение, т. нар. простотии, които правят пред нас "публиката". Да, деца и тинейджъри са, но всичко си има граница.
Не се срамуват и от неграмотността си и общата им (предимно чалга) култура - справка Vbox и тем подобни сайтове...
И така нататък, и така нататък...
Всичко това ги довежда до деградация, а не до възход, подем и бъдещи лични и професионални успехи!
Не мислят за бъдещето си!

Не знам колеги, поне за мен картинката не е въобще розова, но това е мое виждане! :?

Всяко поколение пропада и това е положението :не:
ПС Вчера пред мен вървяха 2 момиченца, можеби 2ри клас. Раниците им бяха по-голями от самите тях. Бяха си пуснали чалга и крачеха гордо към училище :screwy

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 02 дек 2010 20:31

Arr0w написа:ПС Вчера пред мен вървяха 2 момиченца, можеби 2ри клас. Раниците им бяха по-голями от самите тях. Бяха си пуснали чалга и крачеха гордо към училище :screwy

и какво ? нали са тръгнали за към училище ? какъв е проблема... чалгата ?! ми ако слушаха бийтълс бих се притеснил повече... :idea:

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Чет 02 дек 2010 20:34

аз пък супер се кефя на младите...чалга културата им е на много високо ниво...в бъдеше тук ще е раят на евтин и перверзен секс...

Потребителски аватар
Arr0w
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Arr0w » Чет 02 дек 2010 20:35

Ludia написа:
Arr0w написа:ПС Вчера пред мен вървяха 2 момиченца, можеби 2ри клас. Раниците им бяха по-голями от самите тях. Бяха си пуснали чалга и крачеха гордо към училище :screwy

и какво ? нали са тръгнали за към училище ? какъв е проблема... чалгата ?! ми ако слушаха бийтълс бих се притеснил повече... :idea:

Колегата ми взе думите от устата :applause:
kiko написа:аз пък супер се кефя на младите...чалга културата им е на много високо ниво...в бъдеше тук ще е раят на евтин и перверзен секс...

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Чет 02 дек 2010 20:46

dinkonikolaev написа:Гласувах с НЕ макар,че още съм ученик.Защо не искам по-дълга ваканция.Еми може да се каже,че съм от тия които поне малко от малко искат да разберат нещо.Гледах разни клипове в които се казва че искат повече време за учене.Айде моля Ви се знаем се какво ни е учението затова,че да спрем до тука.Явно тези хайде да не ги нарека деца ами момчета и момичета имат по-важна работа от училището така ли?Трябва им време да се чудят коя с кой да се нае.е и кой с коя.Тук сме малък град а нещата не са никак розови.Не смея да говоря за по глемите градове от моите наблюдения ама нещата са плачевни.
Както и да е.Просто НЕ ги подкрепям :не:

Мога само да ти кажа едно "Браво"! :да:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 02 дек 2010 20:48

Хич да не се оплакват! Само се чудят къде да изпуфкат по една ганджа и да се уредят с минет... Пият и пушат повече от родителите си взети заедно, кецат се по купони като зайците и после държавата им била крива, че им сецнала рахатлъка...

Я всички на униформи и вечерен час да им дойде акъла!!!

:mrgreen: :да:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 02 дек 2010 20:50

Айде сега чалгата била проблема...
Реге - трева
Жица - die die die my darling :screwy
Рап/rnb - eminem обяснява красноречиво как stan е наврял жена си в багажника на колата и се е метнал с колата в реката :applause:
То чалгата си е направо за предпочитане mhihi

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Чет 02 дек 2010 20:55

actros1846 написа:
Layer написа:....

actros1846 написа:..

.....

Това какво ще рече сега, че немога да си изрязя мнението, без някой да не ме поправи и сочи с пръст :?

ти сам си противоречиш, хем искаш да изказваш мнение ,хен не.
или всички да мълчат ,а ти може да казваш.
не се заяждам,само казвам че винаги всеки да си дава мнението и да стачкува когато не му харесва.
така нещата ще се оправят.
мълчим ли ,ще ни тъпчат.
много одавна бях ученик ,но това 3 януари на училище не ми харесва и на мен. :evil:

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Чет 02 дек 2010 21:00

Напълно не го подкрепям протеста, защото беше пълна глупост... Човек може да се нарече разумен, когато в действията му има смисъл, а това бе просто глупашка проява на детски ентусиазъм подплатена със сляпа вяра в нещо което няма да се случи.

Крайно време е да се разбере, че не са важни ваканциите, а това което се случва между тях, защото в нашата реалност куца последното от което се нуждаем е да отнемаме и на малкото кадърни даскали възможността да имат добри часове, понеже ни мързи да седим на чинове.

ПП:Ученик в 12 клас съм.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”