и аз не спа, не мисля да прибягвам до някаки хапове, чайове и т.н
п.п купи си хубав матрак
Проблем с безсъние
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Проблем с безсъние
group® написа:Сега много са нашумяли тези балансиращи гривни.
За 70+ лв, ако имаш излишни, можеш да пробваш.
Има някаква логика в тях, но дали действа ...
Имам едни приятели,които си купиха.Жената казва,че не действа.Мъжът обаче казва,че има промяна.Спокойствие,сън и т.н.Според него просто си е внушил,че действа,но все пак резултатите са налице.
-
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AJM
Аз съм на решението...
Цял ден бачкаш като някой луд и вечерта удряш 2 бири и ще ти се спи тоолкова много

Цял ден бачкаш като някой луд и вечерта удряш 2 бири и ще ти се спи тоолкова много

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
group® написа:Сега много са нашумяли тези балансиращи гривни.
За 70+ лв, ако имаш излишни, можеш да пробваш.
Има някаква логика в тях, но дали действа ...
Пълна шитня са.
Вносителя на тези гривни, за няколко месеца и изкара за БМВ Х6.

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Има хомеопатични лекарства - има си такива аптеки, потърси къде има.
Те са най-безвредните и ефективни, Райчо
Те са най-безвредните и ефективни, Райчо

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
казвали са ми че чаша топло прясно мляко с лъжичка мед и малко канела помага но лично аз не съм проблвал
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Райчо,
Нещо младичко и неуморно му е майката. 1 час в гореща вана, после един изпотяващ сеанс, след това масаж, пак сеанс и масаж след това. Заспиваш в нея и след 2-3 дни повторение на тези процедури ще спиш като къпан. Обаче ако такива вечери са проблем за безсънието ти... Много лошо...
Действай смело. Помага.
Нещо младичко и неуморно му е майката. 1 час в гореща вана, после един изпотяващ сеанс, след това масаж, пак сеанс и масаж след това. Заспиваш в нея и след 2-3 дни повторение на тези процедури ще спиш като къпан. Обаче ако такива вечери са проблем за безсънието ти... Много лошо...
Действай смело. Помага.
- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
Между другото Барби е много прав,преди време съм чел Кастенеда и там по спомени пишеше,че генерално, за цялостно нормализиране на съня - помага редовен секс - безсънието се минимизира значително. Там е работата, че сексът освен че приспива мозъка, проспива и духа ... и е подобен на дрогите по действие - за мозъка няма значение дали човек вземе доза хероин или прави интензивен секс - амигдалата регистрира същото удоволствие и допаминергичната система на възнаграждението плюс ендогенните опиати се задействат по същия начин... Така че - дали това е решението, не знам ...
Темата е много дълбока,и освен глупости от тук нататъка невиждам какво може да се пише.
Темата е много дълбока,и освен глупости от тук нататъка невиждам какво може да се пише.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
mirkata 4020 написа:Между другото Барби е много прав,преди време съм чел Кастенеда и там по спомени пишеше,че генерално, за цялостно нормализиране на съня - помага редовен секс - безсънието се минимизира значително. Там е работата, че сексът освен че приспива мозъка, проспива и духа ... и е подобен на дрогите по действие - за мозъка няма значение дали човек вземе доза хероин или прави интензивен секс - амигдалата регистрира същото удоволствие и допаминергичната система на възнаграждението плюс ендогенните опиати се задействат по същия начин... Така че - дали това е решението, не знам ...

да, лошото на секса е, че както другите наркотици води до пристрастяване, поне при мен

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за мненията Ви!!!Ще си взема мента-глог и валериан,ако не помогне тежко й на жената
Може да се заключи ,за да не премине в Спам тема 

В какво се състои безсънието - не можеш да заспиш, заспиваш и после се будиш често или заспиваш, будиш се и не можеш да заспиш?
Видиш ли "природен продукт" значи непременно те мамят.
los_tigros написа:То с алкохол не е точно сънИначе мога да препоръчам този продукт:
http://www.benosen.bg/
Ползвал съм го.Действа.
Видиш ли "природен продукт" значи непременно те мамят.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GREEN_lADY написа:ако не помогне тежко й на жената
Ти да не вземеш да умориш момичето сега. Не е само до секс, а и до другите процедури, които ще те отпуснат и разтоарят.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”