Предколедно ужилване

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Предколедно ужилване

Мнениеот hooligans » Сря 15 дек 2010 18:09

Мен така се опитват няколко пъти да ме излъжат в Еко-то на Шипченски проход

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Сря 15 дек 2010 18:39

Кофти е като те жулнат...Аз преди няколко седмици направих към 4лв.,давам 10лв.,а оная ми връща 16лв...викам и ала-бала в грешка си,върнах и ги,а тя ей верно бе майна ахахахахахаха :063: взе да се смее доволно,даже и мерси не каза,та тва е да си ПРОс майна :Mr Green Fun :beat_butt2

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 15 дек 2010 18:44

На всеки се е случфало да прави грешки, но важното е да се осъзнаеш на време, а според мен колегата пуснал темата е постъпил адски добре, чисте ЕВРОПЕЕЦ :bowdown Точно така трябва да реагираме, да си търсим правата без да вдигаме скандали и да правим боеве! Не е нужно да се мре за 5 лева!
Лично аз не бих ходил да пазарувам от този търговер! Мое мнение!

п.п На мен ми са се случвали подобни инциденти когато съм бил Такси, вместо да взема 5 лева, се обадих на газдата да го питам колко струва до определеният маршрут и той ми казва 10 лева, и после се оказа че погрешно ме разбрал, но клиента беше ощетен и ние губим!

altanivan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот altanivan » Сря 15 дек 2010 18:47

В Germanos като плащам сметка ,винаги питат да ги закръглим на ... по голямата сума :evil: И там са едни хиени,този номер го правят не само при мен :idea:

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Сря 15 дек 2010 19:06

altanivan написа:В Germanos като плащам сметка ,винаги питат да ги закръглим на ... по голямата сума :evil: И там са едни хиени,този номер го правят не само при мен :idea:

Да, при всички го правят, но след това тези закгръглените стотинки ги пречисляват към сметката за следващия месец.

Потребителски аватар
DanZki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DanZki » Сря 15 дек 2010 19:20

theraven написа:Чак пък цяла тема :stll think: Дюнерът поне добър ли беше?

Ако е бил до ШЕЛ-а срещу "Тромпета"-не.И на мен ми го врътнаха тоя номер преди 2 седмици,ама не ме нацелиха в настроение и много бързо оправиха сметката.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 15 дек 2010 19:21

altanivan написа:И за 1лв ако трябва,за гушата ще я изхвърля от бутката :bishop :twisted:

Евала, че скачаш на жена :bowdown
А оня арабин дето точи ония дългите ножове ако те хване за г*за кво правим? mhihi
На всеки се случва да сбърка, аз също си казвам като ми върнат повече... Ама конкретно тоя случай не мисля, че се е объркала...
Правилно си постъпил според мен, но ако ти се пробваш пак според мен те е запомнила, прати някой друг и запиши номерата на банкнотите

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Сря 15 дек 2010 19:47

Колеги, и на мен ми се е случвало да ми върнат повече, или даже да забравя да си платя.

Днеска обаче знам, че оная добре знаеше какво съм й дал. По простата причина, че ми върща 1лв. на монета. Ако съм й дал 5лв. а сметката ми е 4,60, би трябвало да върне 40ст. Ако действително съм й дал 5лв. не бих й дал още 60ст. за да се разплатим с монета от 1лв. Правя така когато съм дал по-едра банкнота, за по-дребна сметка. Аз като се наредих на касата бях сам, а когато трябваше да ми връща, след мен се нареди някаква жена, докато й дам 60ст. за да улесня разплащането, тя на оня взе парите и й върна, а на мен връща 1лв. Разчита на това, че съм се замотал с тая зад мен, и държи касата отворена с 5лв. в ръка. :screwy Според мен си набира предколедни постъпления. Разбирам, че не й достигат парите, но то и на Доналд Тръмп не му стигат...

Както и да е, няма смисъл да изпадаме в толкова подробности, мога утре да помоля някой колега, да иде да купи дюнера, аз да чакам някъде встрани. Тя него не го е виждала, и не го помни. Аз със собственика й си имам приказката, и само да го мерна ще му подскажа лекинко. Чак да записва номера на бакноти няма смисъл. Достатъчно да се засече касата в момента когато стане измамата, и това да стане пред шефа й. Вариантите са два - касата излиза на +5лв. или на -5лв. Ако излезе точно ще я почерпя за здраве. Няма смисъл да подхващаме войни и революции. В крайна сметка се опитваме да правим цивилизация...

Идеята ми беше да се заостри малко вниманието на колективнио разуму у форуму. Просто да помогна да има по-малко измамени хора по тоя начин. Най-лесно е да удариш кьоравото, щото знаеш, че го превъзхошдаш физически и не може да ти го върне. Как само се изкушават келешите. А най-трудно се оказва да му помогнеш, да не го измамят.

Модераторите ако преценят, нека заключат темата.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”