Някой ползва ли гривна Power Balance

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Re: Някой ползва ли гривна Power Balance

Мнениеот Layer » Чет 16 дек 2010 12:49

ABSOLUT написа:Самият факт, че нещо струва $1.50, а го прадават за $50, ме кара да съм убеден, че всичко е пунта мара.
Това е само до внушение, по-добре си взимайте за по $1 от това.

така няма да им действа, по добре пращате на моята сметка 79 лв аз ще ви пращам оригинални гривни mhihi

действат -- гарантирам

пс.действат добре на моята сметка обаче.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 16 дек 2010 12:50

ЕЕЕееее , вие пък сега :? Както се вижда има и от 160 Долара такива гривни , не всичко е менте в тая държава а и това не доказва по никъв начин дали има ефект върху здравето на човека. То и на бебетата им се връзват червени конци на китките , против уроки, дай сега да упрекваме продавачите на конци :mrgreen: Не става въпрос за цената , нито кой и как печели. Питането беше дали хора които са я ползвали или я ползват усещат ефект от нея :012: Вие отплеснахте на мерцедеси , на тарикати , на балъци.... не това е идеята на темата

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 16 дек 2010 13:05

POLO PAVLETI написа:ЕЕЕееее , вие пък сега :? Както се вижда има и от 160 Долара такива гривни ...

$160 за 100 броя ;)

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Чет 16 дек 2010 13:10

Layer написа:
eddyman написа:Купих я за подарък на приятел, оригинална, за 79 кинта и направо ме е срам. След месец като се видях с човека холограмите по суперхиперултра технологията на НАСА бяха изтъркани и едвам личаха. Само да намеря време, ще ходя в магазина и ще им я сложа там където слънце не огрява за да ми кажат дали им действа добре.

имам един френд и на него стана така и като отиде да я връща му казали че това означавало че много работила гривната.
демек действала при него прекалено много.
и той им вярва и си я носи.

Да видим на мен какво ще ми отговорят. В краен случай ще му татуирам холограмата на челото на продавача и ще му обясня колко е полезно това mhihi

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Чет 16 дек 2010 13:15

Мой приятел и небезизвестен фитнес инструктор на въпроса действа ли ми отговори с-Да!Чувства се по-уравновесен,по-балансиран,дори малко по-спокоен :)
Ма знаеш ли го...докът не го усетя..трудно.. mhihi

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 16 дек 2010 13:45

kriso_g написа:Мой приятел и небезизвестен фитнес инструктор на въпроса действа ли ми отговори с-Да!Чувства се по-уравновесен,по-балансиран,дори малко по-спокоен :)
Ма знаеш ли го...докът не го усетя..трудно.. mhihi

Е това все пак е нещо :да: Пак казвам не е въпроса в парите , а дали има някъв макар и минимален ефект... :beer аз например не вярвам и в наколенките на Ливайн и на Космодиск , ама знае ли човек може и да действат,а те надали струват повече от 2 долара в Читай :lol:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 16 дек 2010 15:00

Павка не се излагай бе пък ти,не ми се виде такъв човек :bowdown .Направо ме разби с тия разсъждения,земи разсъждавай с тая гглава.Най точно го е казал МаксПейн и Еврейна де mhihi -плацебо,както впрочем и голяма част от лекарствата.Всичко е у главата колеги тва е истината,и не е нужно да четем книги или нещо :да:

ТВА ВЕРНО ЛИ СТРУВА 80 ЛЕФФА :horror: -питаше се за подарък-е тва е истинския подарък за Мери Факйн Кристмас mhihi

П.П. за пореден пшът се убеждавам че не ти требе много акъл да си фитнес инструктор,даже е обратно пропорционално :applause:

П>П на послеписа :shock Павка свали батерията на Биоса и си я вържи на врато,че има същио ефект mhihi

За тея пари ше си зема 3 бутилки от Убууто Винце и мезе-ефекта е повече от добър отколкото на тая батерия,наса ли е кво е :dummy: Пуснали са едно от Резерва,1991 година действа доста по добре от тоя шит mhihi многократно по добре-сичко ти минава и си екстра балансиран още след първата бутилка

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 16 дек 2010 15:14

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Чет 16 дек 2010 15:37

Мозъкът работи с токови импулси на различни честоти (алфа, гама, бета, тета).
Доказано е, че стимулирането на определени честоти в мозъка води до производство на определени хормони, които са в основата на човешките настроения (радост, тъга).
Предполагам, че е възможно с магнит и подобни неща да се влияе до някаква степен. Не знам!
Но допускам и има известна логика.

При всички случаи само/внушението играе основна роля и в това няма нищо лошо. Позитивното мислене също е доказани, че действа положително и психосоматиката е много популярна дори за лечение на тежки болести.

Малко в страни:
Има изобретение, което 'програмира' сънища. Можеш да сънуваш, каквото пожелаеш. И това не е някаква фантастика, а доста проста (за специалистите) комбинация от закодиране и отключване на емоции и т.н, посредством сетивата и най-вече обонянието.
Това не е пряко свързано с гривните, но идва да покаже, че има лесни начини да се повлияе на емоции, хормони и т.н. Тези неща са известни от много, много години, но явно не намират успешен начин за правене на пари, заради което не са и популярни.

Иначе за изкарването на пари - еми съвсем нормално нали?! Някой тук да работи без пари?

п.с. нямам такава гривна и засега не мисля да имам :lol: в мола ми правиха демонстрация:
Заставаш на един крак и ръцете в страни. Натискат те по едната ръка, както си на везна и губиш равновесие. После същото, но на едното рамо ти слагат гривната - чувстваш се по-стабилен и не губиш равновесие :) Готино трикче ;)

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Чет 16 дек 2010 15:38

Да бяха сложили по едно магнитче вътре, да се усеща нещо твърдо... ами то гумичка с лепенка отгоре - баща ми носи, един колега носи - ефект 0, само в главата. Точно като хомеопатията :да:

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Чет 16 дек 2010 15:40

vasstop написа:"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

:bowdown :bowdown :bowdown Точно.Все още немога да разбера как има хора да се вързват на такива простотии.Чета и не вярвам на очите си.Колеги вземете се в ръце,интелигентни хора мисля че сте.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 16 дек 2010 15:52

hooligan_sk написа:...Точно като хомеопатията :да:

точно с хомеопатията си в тотална грешка

ако не знаеш с хомеопатията се ЛЕКУВАТ безкрайно успешно (ест. от квалифициран хомеопат, а не самозванци купили си тапия) освен възрастни - бебета и животни - ходи им вкарвай на тях самовнушения или там както би го нарекъл......

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Чет 16 дек 2010 16:06

One написа:
hooligan_sk написа:...Точно като хомеопатията :да:

точно с хомеопатията си в тотална грешка

ако не знаеш с хомеопатията се ЛЕКУВАТ безкрайно успешно (ест. от квалифициран хомеопат, а не самозванци купили си тапия) освен възрастни - бебета и животни - ходи им вкарвай на тях самовнушения или там както би го нарекъл......

Има една интересна книжка 10те най-големи гафа на медицината - под номер 1 в нея е именно хомеопатията. Това наистина е гаф който не вреди но и не помага. Номер 1 е защото 30% от лекарите в световен план изписват и до ден днешен захарни изделия за лекарства. Попрочети малко и ще ти стане ясно какъв е принципа на хомеопатичните изделия. Ще ти цитирам най-голямото светило в българското билколечение, човек отдавна милионер - каза го на майка ми(тя е лекар) - "Докато имаме толкова прост народ никога няма да останем гладни". А квалифициран хомеопат - това звучи смешно. Искам да видя медицинския институт който квалифицира хомеопатите. Ама да не се окаже че само в НСА се среща подобна дивотия. Официалната медицина отрича хомеопатията заедно с чакръкчиите ;)

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 16 дек 2010 16:07

POLO PAVLETI написа:Някой ползва ли гривна Power Balance.

аз-не, но чух че тоя, дето ги продавал за БГ, за няколко месеца почнал да ползва БМВ Х6... mhihi mhihi

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 16 дек 2010 16:12

hooligan_sk написа: А квалифициран хомеопат - това звучи смешно. Искам да видя медицинския институт който квалифицира хомеопатите. Ама да не се окаже че само в НСА се среща подобна дивотия. Официалната медицина отрича хомеопатията заедно с чакръкчиите ;)

зверски неподготвен се изказваш по темата за хомеопатията - личи ти по писанията

общо взето звучиш като тия дето са твърдели, че земята е плоска и е център на вселената ......

Върни се в “ОФФ-Топик - други”