Tyan написа: ...като им докараш полиция, телевизия и 50 000 човека потенциално недоволни клиенти знаеш ли колко мили ще станат..
cenitel написа:Фирмения сервиз и боядисване на бронята в интермарина.Бургас е града,дори и в софия се обадих в алианц след анонимния разговор и ми отг подобно-ние сме си свършили работата.Говорих направо с директор следсервизно обслужване до колкото разбрах и с главния представител на главния офис.Утре ще видим.
cenitel написа:Фирмения сервиз е на марката vw,форума е на ваген,но самото боядисване ставало в друг сервиз,който днес разбирам е интермарина.Принципно фирмения сервиз само я разглобявали и пращали за боядисване там,но колата седяла там.Нз кой вече и какво утре ще видим.
iGolf написа: ...така че аз на полиция не вярвам!!!Кофти за колегата е че е препатил толкова и че гнусните мутри са навсякъде,такава ни е държата за жалост и скоро оправия не виждам аз...
...Такива лайнари заслужават по няколко бутилки с бензин в сервизите или по личните им коли и работата е готова!...
forski написа:На мен това ми звучи чак нереално,оставяш си колата в сервиз,чакаш един месец за ремонт на броня,охраната ти бие шамари пред баща ти,заплашват те по-телефона,колата ти с пълен резервоар се кара от хората там като лична,застрахователя те отсвирва то това стана ебати филма![]()
![]()
![]()
Не искам да кажа че колегата лъже но всичко това на 100% истина ли е ???
Като се оставя кола в оторизиран сервиз не се ли попълва сервизен лист с килиметри ниво на гориво в резервоара за каква щета е оставена и т.н.подписи,печати ???
dangi_ написа:forski написа:На мен това ми звучи чак нереално,оставяш си колата в сервиз,чакаш един месец за ремонт на броня,охраната ти бие шамари пред баща ти,заплашват те по-телефона,колата ти с пълен резервоар се кара от хората там като лична,застрахователя те отсвирва то това стана ебати филма![]()
![]()
![]()
Те така.... всичко зависи на какви ще попаднеш...човеци или човекоподобни
Със здраве !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта