как може да има толкова прости хора не знам
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
zaro написа:Аз до колкото разбирам жената си е наляла газ, тръгнала е с колата, на около 300 400 метра иот бензиностанцията си е запалила цигара и се е подпалила! Аз така го разбирам, а не че се е подпалила бензиностанцията.
пише, че е имало взрив. значи едва ли е така както мислиш. Явно са прибавили по някоя и друга нуличка. най-вероятно са 3- 4 м. то като се замислиш можеш ли да идеш на бензиностанция, да си оставиш колата и да мааш 300 - 400 метра - едва ли . Че то сигурно си е едно 10 минути път...
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
И аз мисля че така е станало ако е била с климатик и са били затворени прозорците и е изпуснало газ вътре в купето понеже корсата е хечбек и бутилката е вътре е напълно възможно това да станеzaro написа:Аз до колкото разбирам жената си е наляла газ, тръгнала е с колата, на около 300 400 метра иот бензиностанцията си е запалила цигара и се е подпалила! Аз така го разбирам, а не че се е подпалила бензиностанцията.

- КаруЦаря
- Автомобил:
- Двигател:
Абе момчета ,то тая тема стана малко като развален телефон...
Сега я прочетох тази статия. Жената си е наляла пропан-бутан, качила се е в колата и е потеглила, след 300 метра е запалила цигара в колата и се е взривила.Явно е имало изтичане на газ в купето.Може жената изобщо да не е зареждала автомобила ,а газова бутилка с неизправен винтил.

Сега я прочетох тази статия. Жената си е наляла пропан-бутан, качила се е в колата и е потеглила, след 300 метра е запалила цигара в колата и се е взривила.Явно е имало изтичане на газ в купето.Може жената изобщо да не е зареждала автомобила ,а газова бутилка с неизправен винтил.

- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
КаруЦаря написа:Абе момчета ,то тая тема стана малко като развален телефон...![]()
Сега я прочетох тази статия. Жената си е наляла пропан-бутан, качила се е в колата и е потеглила, след 300 метра е запалила цигара в колата и се е взривила.Явно е имало изтичане на газ в купето.Може жената изобщо да не е зареждала автомобила ,а газова бутилка с неизправен винтил.![]()
![]()
ОК, съгласна съм....300-400м. е доста голямо разстояние...

dude написа:32-годишна жена е обгоряла след взрив на бензиностанция "Еко" в старозагорския квартал "Железник", съобщиха от
пресцентъра на полицията в Стара Загора.
http://www.dnes.bg/article.php?id=25871
...на кое да вярваш?!...най- вероятно си прав, обаче.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”