Поредния измамник - Случаят е решен!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Sofiqneca
Автомобил:
Двигател:

Re: Поредния Измамник .

Мнениеот Sofiqneca » Пет 07 яну 2011 20:10

За спешна финансова инжекция ли говорим ? А какво ще кажете, че след това замръзване изкочих с над 160 камъка за оправата на този "малък" проблем ? Не хапете моля...

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 07 яну 2011 20:15

Sofiqneca написа:За спешна финансова инжекция ли говорим ? А какво ще кажете, че след това замръзване изкочих с над 160 камъка за оправата на този "малък" проблем ? Не хапете моля...

поне плати ли куриерската услуга на колегата със седалката?

Потребителски аватар
Sofiqneca
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sofiqneca » Пет 07 яну 2011 20:19

niks76 написа:поне плати ли куриерската услуга на колегата със седалката?

Първо, ако имате критики към мене, моля на ЛС.
Второ, не съм платил нищо на колегата поради простата причина, че това ми се случи сега около празниците, и не искам да казвам колко трудно се вадят пари които ги нямаш, а още по-трудно пред такива празници - като новогодишните...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 07 яну 2011 20:20

Sofiqneca написа:За спешна финансова инжекция ли говорим ? А какво ще кажете, че след това замръзване изкочих с над 160 камъка за оправата на този "малък" проблем ? Не хапете моля...

за мен и ти си за розово
какво е виновен продавача че са ти изкочили разходи?
или за да не се набуташ ти си го набутал него

Потребителски аватар
Sofiqneca
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sofiqneca » Пет 07 яну 2011 20:27

hooligans написа:

за мен и ти си за розово
какво е виновен продавача че са ти изкочили разходи?
или за да не се набуташ ти си го набутал него

Не мога да ви разбера. Човек си признава вие веднага го квалифицирате вече за цвят. Айде малко мирно. Имал съм причина отказал съм пратката. Помисли малко ако колата беше за смяна на двигател?!? Тая седалка за компютърен стол ли да я ползвам.

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Пет 07 яну 2011 20:37

Човече,никой не ти е виновен и не е длъжен да плаща затова,че на теб ти се е наложило да правиш каквото и да било!Как би постъпил нормален човек на твоето място,изчаква няколко дни и си взима пратката,като предварително се обажда на момчето и му се извинява,че няма да я вземе веднага,а не се прави на цървул пред хората!!!

Потребителски аватар
crank666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crank666 » Пет 07 яну 2011 20:40

Sofiqneca, не просто след като откажеш пратката, поемаш разноските по куриера и връщаш на подателя за да е коректно. Продавача с нищо не е виновен за възникналите финансови проблеми на купувача. Това е мое мнение.

Потребителски аватар
Sofiqneca
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sofiqneca » Пет 07 яну 2011 20:46

извинявам се, че пиша с капс, но вече не издържам вие не сте нормални !!!!
НЕ СЪМ АЗ ЧОВЕКА КОЙТО Е СПОМЕНАТ В ТЕМАТА КАТО ИЗМАМНИК, МОЛЯ ПРОЧЕТЕ ПЪРВИЯ ПОСТ НА АВТОРА НЕ ПЛЮЙТЕ ПО МОЯ АДРЕС!!!!!

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 07 яну 2011 20:51

господин "нормален" освен самооправданията има и КОРЕКТНОСТ,която при теб в случая не е на ниво
п.п сам си повдигна разискването и никой не ти е виновен

Последна промяна от niks76 на Пет 07 яну 2011 20:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Пет 07 яну 2011 20:52

Sofiqneca е направил нещо, което не е правилно. Така е! Но тук темата е за друг!
Ако някой има претенции към Sofiqneca ще си ги сподели другаде и по друг начин.
Ако имате да кажете нещо по темата (от заглавието и първия пост)го направете, ако не ...

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Пет 07 яну 2011 20:57

Sofiqneca написа:извинявам се, че пиша с капс, но вече не издържам вие не сте нормални !!!!
НЕ СЪМ АЗ ЧОВЕКА КОЙТО Е СПОМЕНАТ В ТЕМАТА КАТО ИЗМАМНИК, МОЛЯ ПРОЧЕТЕ ПЪРВИЯ ПОСТ НА АВТОРА НЕ ПЛЮЙТЕ ПО МОЯ АДРЕС!!!!!

Да би мирно седяло,не би чудо видяло!За мен не си прав!Трябвало е поне да платиш разноските за куриера в едната посока!Подателя не ти е виновен че колата ти е замръзнала!И аз имах подобен случай на твоя!Пратиха ми пратка,но в последствие ми излязоха други разходи доста по-важни!Звъннах на човека,извиних му се и му обясних как стоят нещата!След това отидох в Еконта платих 10лв за куриерската услуга и готово!И след горе долу месец имах финансовата възможност да купя поръчаното,свързах се пак с човека и този път си купих желаната стока!

draganeski
Автомобил: Mk3 GTI
Двигател: ABF

Мнениеот draganeski » Пет 07 яну 2011 21:11

Кво нареждаш и пускаш теми за мене? Нито знаеш защо не съм отишал да взема салона нито нищо!?! И веднага почваш да си вадиш мнения и изводи и т.н. и т.н. Днес не можех да отида и не съм длъжен да ти давам обяснения защо не съм отишъл. Казах ти хиляда пъти, че ще го взема. Ако не мислих да ти купувам салона изобщо нямаше да ти казвам да ми го пращаш? Не съм отишъл на деня и вече почваш да нареждаш, пускаш теми за мене и т.н. А относно телефона на непознати номера не вдигам. За това не съм ти вдигнал. Мисля, че не постъпваш правилно по този начин, но ти си знаеш. В тоя случай кажи на Еконт да ти върнат тъпия салон. Не очаквай от мен изобщо да ти купувам салона. Лека вечер.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пет 07 яну 2011 21:12

draganeski написа:Кво нареждаш и пускаш теми за мене? Нито знаеш защо не съм отишал да взема салона нито нищо!?! И веднага почваш да си вадиш мнения и изводи и т.н. и т.н. Днес не можех да отида и не съм длъжен да ти давам обяснения защо не съм отишъл. Казах ти хиляда пъти, че ще го взема. Ако не мислих да ти купувам салона изобщо нямаше да ти казвам да ми го пращаш? Не съм отишъл на деня и вече почваш да нареждаш, пускаш теми за мене и т.н. А относно телефона на непознати номера не вдигам. За това не съм ти вдигнал. Мисля, че не постъпваш правилно по този начин, но ти си знаеш. В тоя случай кажи на Еконт да ти върнат тъпия салон. Не очаквай от мен изобщо да ти купувам салона. Лека вечер.

Ти си е.ати клитора.
Поне се обоснови , а не се прави на Лили Иванова.
Колега пиши ми на Л.С. какъв е салона точно и може да помогна.

Последна промяна от xalerrelax на Пет 07 яну 2011 21:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 07 яну 2011 21:12

draganeski написа:Кво нареждаш и пускаш теми за мене? Нито знаеш защо не съм отишал да взема салона нито нищо!?! И веднага почваш да си вадиш мнения и изводи и т.н. и т.н. Днес не можех да отида и не съм длъжен да ти давам обяснения защо не съм отишъл. Казах ти хиляда пъти, че ще го взема. Ако не мислих да ти купувам салона изобщо нямаше да ти казвам да ми го пращаш? Не съм отишъл на деня и вече почваш да нареждаш, пускаш теми за мене и т.н. А относно телефона на непознати номера не вдигам. За това не съм ти вдигнал. Мисля, че не постъпваш правилно по този начин, но ти си знаеш. В тоя случай кажи на Еконт да ти върнат тъпия салон. Не очаквай от мен изобщо да ти купувам салона. Лека вечер.

ахахахахахах добре се измъкна :applause:

Потребителски аватар
_Impuls_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _Impuls_ » Пет 07 яну 2011 21:13

Следя темата от одеве и гледам че има над 500 прглеждания за няколко часа. Това е много добре и според мен тук в този раздел е правилното място за постване на тези теми . В общия раздел хората не обръщат толкова внимание и повечето мнения са за похвали на точните съфорумници. А това са важни неща и не трябва според мен да ги претупваме. Аз лично след като прочетох за постъпката на draganeski се отказах от взимане даване с него а бях само на крачка. И към модераторите "Драги хора не искам да ви засягам по никакъв начин с това мое мнение " Мисля че е време някой да боядиса draganeski в май така любимия му розов цвят .

Върни се в “ОФФ-Топик - други”