а иначе, след като попсувате, прочетете Ботйова, той пише за българите и за кръчмите и какво са правили те там преди 150 години
mirror написа:може и другослагаш за левче и плащаш с 100-200лв
като се съберем 20 човека така и ще ги оставим без дребни
после в близката банка или магазин да оедриш рестото на други 100-200лв и пак на бензиностанцията
![]()
![]()
докато сложа за 10лв. на ония ще им се завие свят да връщат
Pichaga написа:а иначе, след като попсувате, прочетете Ботйова, той пише за българите и за кръчмите и какво са правили те там преди 150 години
mirror написа:може и другослагаш за левче и плащаш с 100-200лв
като се съберем 20 човека така и ще ги оставим без дребни
после в близката банка или магазин да оедриш рестото на други 100-200лв и пак на бензиностанцията
![]()
![]()
докато сложа за 10лв. на ония ще им се завие свят да връщат
IceHeart написа:Колега amikus колегата Pichaga, е много прав! Просто само се реве в форума и нищо не се прай! Това е реалноста, остават ни точно 5 минути да напрайм организация преди да осинджирят поредната тема за сЪборен спам!
Ние неможем да се организираме за Среща на форума, не пък преврат да прайм!
xalerrelax написа:Истината е , че горивото едва ли ще стане левче.Нищо , че барела е около 75 долара и пак си цакаме по 2+/литър(както като беше над 150 долара).
А гърците са ясни - мързи ги да гледат , все още си мислят , че целият свят има да им дава.
vwfena написа:Аз почнах да протестирам и да ходя на работа с маршрутка ..
golfer написа:vwfena написа:Аз почнах да протестирам и да ходя на работа с маршрутка ..
Протеста ти ще е пълноценен ако ходиш на работа с метро, трамвай, тролейбус.
Част от парите, които даваш за маршрутка пак отиват за гориво.
golfer написа:vwfena написа:Аз почнах да протестирам и да ходя на работа с маршрутка ..
Протеста ти ще е пълноценен ако ходиш на работа с метро, трамвай, тролейбус.
Част от парите, които даваш за маршрутка пак отиват за гориво.
hooligans написа:Сега като се замисля имам едни 70 лв на по 10 стотинки ..
Ето как ще си купя винетката, а банкнотите дето ще спестя, ще ги кътам за черни дни
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 31 госта