Може ли да има толкова прости деца???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Re: Може ли да има толкова прости деца???

Мнениеот bomber » Чет 03 авг 2006 22:23

bomber написа:.На въпроса зададен от майка му,защо го направи,след няколко смешни отговора накрая разреван и каза че понеже много съм се грижел за колата и се съм я лъскал искало да ми направи мръсно.

Като чух тези думи и ми идеше да го го нашамаря яко.Ма нали е дете.
Застраховка нямам
mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: капак

Мнениеот tyo » Чет 03 авг 2006 22:29

koko_GTI написа:
dobrinb написа:Честно да ви кажа много ме съмнява, че е от хлапето. Дете на 10 години тези неща може да ги научи само от едно място - от родителите си.
тегли на майката един х.. и готово...

Че да вземе да и хареса :lol: после хлапето ще му смели колата :?

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 03 авг 2006 22:35

Трябваше да му опънеш по-здраво ушите да му е за урок.Майката ако беше човек на място щеше освен да ти плати да го накара да ти измие колата ,или да ти помогне да я оправиш.Ама тя сигорно го глези ще ти плати парите и то ще получи чувството за безнаказаност.Тия родители са за трепане.Според мен трябва да оръсиш маиката с парите та дано тя да поумнее и да се отрази на хлапето(дано не сатне обратното да озверее).

Потребителски аватар
stenly_r
Автомобил: VW 1300
Двигател: F
Контакти:

Мнениеот stenly_r » Чет 03 авг 2006 22:55

Брат ми имаше един нисан. Изкриви му единия носач и около месец не го е карал. И десетгодишното копеленце Марио реши че трбва да счупи стъклото на задната врата. Ама не му стигаше обърнаха го на катерушка. Накрая го запали - хвърли вътре запален парцал и колата просто изгоря - салон, табло....отиде за скрап. Десетгодишен.
И сега следва интересното. Бащата твърди, че трябвало да си се грижим за колата - като е изоставена нормално било това да се случи.
Обаче дал 25 кинта на бакшиша дето я изгасил за пожарогасител.
(това не попречи на бакшиша да вземе и от брат ми 25 лева:))

Разправяйте ми после че на зависи от родителите. Представям си го тоя на 18 к'ви ще ги върши.

Едит: по въпроса дали може - може, може. А може ли да има такива родители.

Потребителски аватар
Banan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Banan » Чет 03 авг 2006 23:46

То изобщо не е само детска проява това. Не е ли класика някой да тегли една лента с отвертка или с ключ. Излъскал си си колата? Ооо, чакай да я оправя. Масово явление, че и за по-дребно одиране не върви да се занимаваш да го оправяш, пък иначе постоянно ти се набива на очи.

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Re: Може ли да има толкова прости деца???

Мнениеот versace » Чет 03 авг 2006 23:50

bomber написа:защо го направи,след няколко смешни отговора накрая разреван и каза че понеже много съм се грижел за колата и се съм я лъскал искало да ми направи мръсно

За съжаление това се отнася не само за децата а и за възрастните. Българската нация си заслужава съдбата и настоящето ето заради такъв манталитет. Оправия няма!

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 04 авг 2006 0:23

Много тъпа постъпка. :cry: Тва ако ми се случи в яда си мога да му счупа врата направо на тва глупаво хлапе. :x Капак нов не си взимай ами търси хубав втора ръка. :wink: Те са по здрави от новите и пасват по размери. :wink: Само го закарай да го пръснат със щприцкит и боя. :wink: И накрая като си вземеш парите от родителите натъркаляй и лапето и тях едно хубаво та да видат дали ше чупат друг път на хората колите. :twisted:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пет 04 авг 2006 7:32

В днешно време всички са завистници и комплексари, като имаш нещо, което другите нямат, всички ти завиждат и се дразнят.
Колкото до децата, винаги е имало такива идиотчета, и аз съм бил малък, и аз помня на чии семейства децата им вършеха такива работи, деца с разведени родители, деца лишени от родителско внимание, или деца с родители идиоти :evil:
Вчера някакво наркоманче искаше да разтика някакъв антифриз, който бог знае откъде са го гепали, ма аз го разкарах, и докато си говорехме, другото момче и момиче с него почнаха да отварят шишетата и тоя като ги видя обезумя и му пролича колко е на зор :D
П.П.На съседа вече за не знам кой път му чупят стъклото на А8-мицата ей така, за спорта, а още мирише на ново :evil: Навсякъде е пълно с тъпаци, аз вече свиквах, свиквайте и вие :!:

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Пет 04 авг 2006 8:27

Ако всички почнем да свикване знаеш, че няма дастане по-добре нали? Ще стане по-лошо и още по-лошо и още ро-лошо... докато накрая, ще сме свикнали със счупени стъкла може би?

Не може и не трябва да свикваме с подобни неща :!:

Да направим каквото и колкото можем за решаване на проблема и наказване на виновника - никакво свикване, защото и с тухли по главите могат да започнаят да ни бият.

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пет 04 авг 2006 11:12

боядисването на капака ще ти излезе около 200 лв. за нов не знам колко струва. -от майката взимаш най-малко 300лв., а на хлапето един як ритник пред майка му за да разбере,че тя не може да му помогне в такива случай.

п.п . пък ако е по-млада може и де о...ш после.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пет 04 авг 2006 18:41

Ха ха ха ,искам да видя изражението на лицето на майката като и кажеш че искаш 300лв за оправяне на колата....! Предполагам ,че като е казала ,че ще плати си е мислела най-много за 30лв така ,че искрено ти пожелавам успех с разплащането! А колкото за това че сме завистливо племе всички го знаем ,но докато ние /форумците естествено :wink: / като видим лъскав автомобил /и скъп/ си казваме "...някой ден и аз ще си купя.." то дегенаритете си казват "...аз че нямам пари за такава кола нямам ама и тоя няма да и се радва" -и вади ножчето например!

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пон 07 авг 2006 15:30

Stivi написа:Ха ха ха ,искам да видя изражението на лицето на майката като и кажеш че искаш 300лв за оправяне на колата....! Предполагам ,че като е казала ,че ще плати си е мислела най-много за 30лв така ,че искрено ти пожелавам успех с разплащането! А колкото за това че сме завистливо племе всички го знаем ,но докато ние /форумците естествено :wink: / като видим лъскав автомобил /и скъп/ си казваме "...някой ден и аз ще си купя.." то дегенаритете си казват "...аз че нямам пари за такава кола нямам ама и тоя няма да и се радва" -и вади ножчето например!

не съм съгласен с тебе! 300 лв са горе-долу реалните разходи за изчукване и боядисване на един детаил. парите,които даваш на маистора са около 160 - 180 лв, но тук има телефони, таксита, бензин и куп други разходи. по отношение на желанието на майката на хлапето да плати, искам да да ти кажа, че горката женица не е в благоприятна ситуация. Ако реши да не плаща и остава само да крещи. а това дали колегата ще си вземе парите от нея зависи само от неговата настойчивост и желание да го направи. тя не е заинтересована да отидат нещата до полицията. мога още да ти обяснявам защо е най-добре да плати, но ме мътзи. пък и донякъде е ясно. все пак колегата не трябва да отлага дълго.

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Пон 07 авг 2006 16:17

Пичове, не сте ли малко крайни бре?
Ако ми кажете сега, че и вие не сте правили простотии като малки...? Говорите за пребиване на деца, гадни копелета..., ае вземете се в ръце!
Бате, сори за колата, наистина ти съчуствам, но в крайна сметка е само една ламарина!!! :!: Знам, че лесно се говори от моята позиция, но децата са си деца, не се коси и ще живееш дълго. :wink:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 07 авг 2006 16:22

audiokick написа:Пичове, не сте ли малко крайни бре?
Ако ми кажете сега, че и вие не сте правили простотии като малки...? Говорите за пребиване на деца, гадни копелета..., ае вземете се в ръце!
Бате, сори за колата, наистина ти съчуствам, но в крайна сметка е само една ламарина!!! :!: Знам, че лесно се говори от моята позиция, но децата са си деца, не се коси и ще живееш дълго. :wink:

Братле честно такива неща не сме правили...на Бай Митьо московеца като го удряхме без да искаме с топка ставахме целите червени и не излизахме пред блока по няколко месеца...всичко е до възпитание...

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Пон 07 авг 2006 16:34

chefito написа:
audiokick написа:Пичове, не сте ли малко крайни бре?

Братле честно такива неща не сме правили...на Бай Митьо московеца като го удряхме без да искаме с топка ставахме целите червени и не излизахме пред блока по няколко месеца...всичко е до възпитание...

Я пак се замисли...! Никаква простотия не си правил като малък? Ти бил ли си дете въобще? :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”