Layer написа:много зависи къде ще ти е магазина.
ако ще и най хубавите дрехи да е ,ако не е на подходящо място бълбукваш.
аз също се занимавам с дрехи , но моето е по различно.
намирам се на морето.
Абсолютната истина

Layer написа:много зависи къде ще ти е магазина.
намирам се на морето.
Stivi написа:Layer написа:много зависи къде ще ти е магазина.
намирам се на морето.
Абсолютната истина
Ljubon написа:Barboukov написа:Ще ти внасяме дънки от Китай за по 5-6 долара. Читави са. Само си избираш марка и си готов.
5-6$![]()
В Карфур има прилични дънки по 7.50 български левчета... Къде отиваш друже с тия цени на китайски дънки и на кого ще ги продадеш после?![]()
![]()
Barboukov написа: Щом има хора, които си купуват дънки за по 35-40 лв и нагоре, значи има на кого да се продават.
KirilGeorgiev написа:Stivi написа:Layer написа:много зависи къде ще ти е магазина.
намирам се на морето.
Абсолютната истина
Има още много да се учите
Ljubon написа:Аз си мисля, че за да върви бизнеса, трябва да се разчита на масовия потребител с изтънял портфейл, а не на ограничен брой снобари, дето дават по 100лв. за "маркови" дънки от Китай.
feikot написа:.....
IceHeart написа:... за първо си направи СОТ, да те охраняват, знам че е пари, но по-добре да платиш и да имаш стока от колкото да ти оберат магазина!
Ljubon написа:IceHeart написа:... за първо си направи СОТ, да те охраняват, знам че е пари, но по-добре да платиш и да имаш стока от колкото да ти оберат магазина!
Бих казал, че СОТ-а често пъти не върши никаква работа, казват, че са дошли на 5-тата минута, а офисите обрани и крадците офейкали. На коя минута са дошли, само те си знаят.
aylin78 написа:Подкрепям те колега,както писах по-горе,но българите са газари ако има 1000 лева ще си купи парфюм за 150,и дънки за 100 и риза или половер за 150лв.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта