некоректен потребител Emo_golf
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: некоректен потребител Emo_golf
Айде да не се овърта автора, да пусне снимки на калниците и капака да видим в какво състояние са 

-
- Автомобил:
- Двигател:
pi6i mi 6te gi vzima6 li ne6tata ili ne.kvo samo me kara6 da se nabutvam po toq tel.??????
Изпратено на: 12 Фев 2011 18:02
Виж съобщението
emo_golf
Заглавие: Re: Търся следните части за голф2
Папка: Входящи
brat zz na 0892 46 80 62 4e slujebniq ve4e e v drug kolega ot drugata smena i ne se za si4am s nego
Изпратено на: 11 Фев 2011 23:02
Виж съобщението
Отговори с цитат Отговори на съобщение
vanku87
Папка: Изпратени
super si priqtelio.3 puti ti zvunnah za tiq ebani tenekii i sega kakvo nito prai nito kalnik i kapak.qko me preeba.braos
Изпратено на: 11 Фев 2011 22:02
Виж съобщението
vanku87
v ponedelnik gi pra6tam s nalojen 40lv i opciq da gi pogledne6.ok?
Изпратено на: 05 Фев 2011 21:02
Виж съобщението
emo_golf
ne burzam kogato doide togava
Гр.Перник Ул.Юрий Гагарин бл.3 ап.20 ет.5 Еманоил Бойков Мирчев 0893 309 225 ..samo 6te te pomolq da sloji6 otmetka pogledni predi da vzeme6 v ekon 
Изпратено на: 03 Фев 2011 21:02
Виж съобщението
vanku87
davai dannite.ti burza6 li mnogo?pitam 6tot si prodadoh kolata a tazi deto q davam na 4asti se namira na 2km i trqq da izmislq kak da go zamukna dotam
Изпратено на: 03 Фев 2011 20:02
Виж съобщението
emo_golf
em zimam gi kogato ima6 vreme mi gi prati po ekon za moq smetka ... samo mi pi6i dali si navit i 6te ti kaja dannite si
Изпратено на: 03 Фев 2011 19:02
Виж съобщението
vanku87
da za dvete
Изпратено на: 03 Фев 2011 15:02
Виж съобщението
emo_golf
za dvete li ako e taka zimam gi !
Изпратено на: 03 Фев 2011 12:02
Виж съобщението
vanku87
Заглавие: Търся следните части за голф2
[quote="emo_golf"]Капак и ляв калник по възможност тъмни цветове ...
Също така Хидравлика и разпънки ..
На Л.С.[/quote
moite sa beli ako te ustroivat cenata e 40lv
несъм правил снимки защото той не искаше.все пак пратката е с опция да се погледне.щом сме се разбрали с тази опция значи аз сум сигурен че пращтам нещо редожно както си му обясних по тел.а и казах го вече той не ги е погледнал даже.аз неразбирам какво пове4е от това да доказвам.
Изпратено на: 12 Фев 2011 18:02
Виж съобщението
emo_golf
brat zz na 0892 46 80 62 4e slujebniq ve4e e v drug kolega ot drugata smena i ne se za si4am s nego
Изпратено на: 11 Фев 2011 23:02
Виж съобщението
vanku87
super si priqtelio.3 puti ti zvunnah za tiq ebani tenekii i sega kakvo nito prai nito kalnik i kapak.qko me preeba.braos
Изпратено на: 11 Фев 2011 22:02
Виж съобщението
vanku87
v ponedelnik gi pra6tam s nalojen 40lv i opciq da gi pogledne6.ok?
Изпратено на: 05 Фев 2011 21:02
Виж съобщението
emo_golf
ne burzam kogato doide togava

Изпратено на: 03 Фев 2011 21:02
Виж съобщението
vanku87
davai dannite.ti burza6 li mnogo?pitam 6tot si prodadoh kolata a tazi deto q davam na 4asti se namira na 2km i trqq da izmislq kak da go zamukna dotam
Изпратено на: 03 Фев 2011 20:02
Виж съобщението
emo_golf
em zimam gi kogato ima6 vreme mi gi prati po ekon za moq smetka ... samo mi pi6i dali si navit i 6te ti kaja dannite si

Изпратено на: 03 Фев 2011 19:02
Виж съобщението
vanku87
da za dvete
Изпратено на: 03 Фев 2011 15:02
Виж съобщението
emo_golf
za dvete li ako e taka zimam gi !
Изпратено на: 03 Фев 2011 12:02
Виж съобщението
vanku87
Заглавие: Търся следните части за голф2
[quote="emo_golf"]Капак и ляв калник по възможност тъмни цветове ...
Също така Хидравлика и разпънки ..
На Л.С.[/quote
moite sa beli ako te ustroivat cenata e 40lv
несъм правил снимки защото той не искаше.все пак пратката е с опция да се погледне.щом сме се разбрали с тази опция значи аз сум сигурен че пращтам нещо редожно както си му обясних по тел.а и казах го вече той не ги е погледнал даже.аз неразбирам какво пове4е от това да доказвам.
Не е само тойhooligans написа:Ами автора на темата има 11 мнения в които продава 2 голфа, аз лично бих му сменил статуса на нерегламентиран.

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
emo_golf написа:Съжалявам колега vanku87 но за торба ръжда няма да ти дам толкова пари .. пък и уговорката ни беше за една сума а пратката дойде с по голяма..
Я кажи каква беше сумата? @vanku87 също да сподели за да видим дали има разминаване!
А защо не се обади на човека за да му кажеш, че са ръждиви или каквото там и няма да ги вземеш?
Тук не сме съд, но коректното поведение изисква най-малкото да се обадиш и обясниш, защо няма да вземеш нещата. Това със служебния телефон вече съм го чел някъде ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
аве паразит умрял пуснал съм диалога ни в темета е.ко ми говориш че са били купчина ръжда като даже не си ги погледнал е умрялко.за цената се разбрахме 40лв ти като искаш на точен адрес мен кво ме интересува това че доставката е 24лв.да си си направил сметката е.ама да казваш че са купчина ръжда без да си ги видял несъм съгласен.по скоро като си чул цената на доставката и си се отказал.а ако беше платил сумата на доставката 24лв и ако наистина бяха купчина ръжда тогава ти щеше да пуснеш тема а не аз. 

- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
vanku87 написа:аве паразит умрял пуснал съм диалога ни в темета е.ко ми говориш че са били купчина ръжда като даже не си ги погледнал е умрялко.за цената се разбрахме 40лв ти като искаш на точен адрес мен кво ме интересува това че доставката е 24лв.да си си направил сметката е.ама да казваш че са купчина ръжда без да си ги видял несъм съгласен.по скоро като си чул цената на доставката и си се отказал.а ако беше платил сумата на доставката 24лв и ако наистина бяха купчина ръжда тогава ти щеше да пуснеш тема а не аз.
Ехей... според мен си си в правото, но недей говори с подобен тон, че Св. Админ гледа

Аз също не харесвам хора , които се регистрират само за да продават разни работи , но в крайна сметка полза и от тях има. Доста работи съм купил през нет-а , получаване чрез куриер , доста опит имам дори и с хора които пращат боклуци , но в случая ми се струва , че колегата емо-голф е постъпил адски некоректно. Дори когато са ми пращали неща , които са в състояние неотговарящо на договореното , съм се обаждал и съм се разбирал с човека отсреща да му ги върна и дори съм покривал разходите в едната посока. В случая този Емо доколкото разбирам един тел. не е звъннал , а и като го гледам какъв отговор даде - работата според мен е ясна.
Аз също веднъж ядох дървото от колега от форума , обаче не знаех , че е от форума а намерих ,обявата в карса. Отидох да гледам и да взема един двигател , уж перфектен бил , а то пълна развалина. Останах само с 50лв. разходи за разходката
Аз също веднъж ядох дървото от колега от форума , обаче не знаех , че е от форума а намерих ,обявата в карса. Отидох да гледам и да взема един двигател , уж перфектен бил , а то пълна развалина. Останах само с 50лв. разходи за разходката
Върни се в “ОФФ-Топик - други”