странен спор в панелен блок 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: странен спор в панелен блок 2
не , в никакъв случай не искам да ме съжалявате, да добре съм , не се оплаквам, но лошото е че е с чужда помощ, имам си всичко, но не от мен лично изкарано, което пък и независи от мен, как да се оправям в България, повечето ми връстници отдавна заминаха от тук - или в София или в чужбина, но аз не мога така - трябва да съм си у нас. Иначе темата малко се разводни, имах предвид че човек даже и магистър по икономика да е (не че се хваля - грамотен съм), но пак може да изпадне в такъв момент.Колкото до съседа - уважаваме се и аз съм му помагал, както и семейството ми с каквото можем, въпроса беше че понякога нещата изглеждат някакси прецакани...това е.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
И каква е целта на тази (въздържам се от квалификации) тема? Да получиш потупвания по рамото и отделни викове браво? Освен ако не си пълен идиот трябва да съзнаваш, че ти причиняваш проблем, съответно ти трябва да го оправиш. Ще бъде забавно ако съседа ти престане да бъде толкова благ, извика едно вещо лице и заведе дело. Как мислиш, 300лв ще ти стигнат ли за адвокат после?
- turrisi
- Автомобил: AUDI
- Двигател:
и с В и К се занимавам колега ама много си далече.....спорихме веднъж с един доктор....тои казва ..лошото е че ние нямаме право на грешки(обърка ли..
) ...а вие ако протече някъде просто сменяте тръбата.....лошото в случая е че май си притиснат от комший...и не е странен спора....това е ежедневие....полека с нервите..ще ти трябват...

незнам защо,ама съседите ми отвсякъде са същите,само дето ремонтите не са били толкова спешни. Имаше същия случай,само че аз бях потърпевшия и то доста време,"он" са изнесе и проблема изчезна
.

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
golf_td написа:на някой пука ли му, че ако нямам чужда помощ загивам гладен ? за декември месец още не съм си взел заплатата, а вече е почти март ? ама шефа си кара пасатчето от 2006-та година и изобщо не му дреме. освен да почна да се разправям с него а ?
Ми да дойда аз ли да ти направя ремонта или някой друг, който по-скоро си е взел заплатата?
Никой не го интересува твоята заплата, шефа ти и от кога не си си взимал парите. След като причиняваш вреди си ДЛЪЖЕН да си носиш отговорностите. Лошото е, че съдейки по двете ти теми си инат и все ще търсиш на хляба мекото за да минеш метър...
Бог да ме пази от такива комшии

По-добре постъпи мъжки и потърси решение на проблема вместо да мяукаш по форумите, че видиш ли не си бил взимал заплата...
ПП
На ония от енергото като ти дойде сметката и на тях ли така викаш? Надали защото не им пука и ще ти дръпнат шалтера... Ама комшията нали няма къде да бяга - ще търпи!
Направо нямам думи братле...
-
- Автомобил:
- Двигател:
добре де , ти колега който се занимаваш с в и к , няма ли начин да се реши проблема в тях ? хората в космоса отидоха ние още...ами да си изолира някакси неговия таван там и тръба , не може да няма начин!
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
golf_td написа:добре де , ти колега който се занимаваш с в и к , няма ли начин да се реши проблема в тях ? хората в космоса отидоха ние още...ами да си изолира някакси неговия таван там и тръба , не може да няма начин!

Е не! Ше те копирам в бисерите!
-
- Автомобил:
- Двигател:
до groznika - ами колега да ти кажа отопляваме само една стая в целия апартамент! A и ние сме такъв тъп народ , че много още ще ни мачкат, аз обаче сега го пиша тука и може да изглежда тъпо и смешно , ама и не си пиша само тука ами си търся правата и навън поне доколкото мога!колегата при нас от в и к който е има да взима около 18 000 лв от два обекта ама не може да вземе и една четвърт ама ... да видим до кога ще търпи и той и аз и всички в тая тъпа държава...грешка тази територия наречена България, капитализма трябва да се погребе завинаги, това е!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Изпии си лекарствата и всичко ще е наред. 
ПП: Тъпа е заради такива тъпаци като тебе

ПП: Тъпа е заради такива тъпаци като тебе

- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
И все пак твойта заплата, къде се топлиш, ВиК-то колко имало за два обекта... Това не е тема за проблема с теча. Тука се жалваш, че не си успял в България и к'ва мъка ти е. Капитализъм, комунизъм, демокрация... мрънкалника никога няма да прокопса. Гледай все по тънката да минаваш - ще те уважават, ще имаш... Как, разбира се! И до някъде си прав - тъпа ни е държавата. Ако беше нормална, отдавна да е приключило делото на комшията! След всички изписани глупости - отговор получи - за проблема. За глупостите - глупости получи.
Права, задължения...
Колкото ти имаш право на заплата, толкова си длъжен да направиш ремонта. Или толкова комшията има право на сух таван.
Права, задължения...
Колкото ти имаш право на заплата, толкова си длъжен да направиш ремонта. Или толкова комшията има право на сух таван.
-
- Автомобил:
- Двигател:
хаха hooligans с аватар на Левски , някакси не ми се вързва много.За лекарства - жалко за теб, защото ...аз нямам нужда от такива, но ти подигравайки се с това гледай да не дойде на твоята глава, не ти го пожелавам. И все пак като нямаш мнение по темата не виждам за какво пишеш - може би гледаш сеир или ...байганювщината в теб напира 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
golf_td написа:хаха hooligans с аватар на Левски , някакси не ми се вързва много.За лекарства - жалко за теб, защото ...аз нямам нужда от такива, но ти подигравайки се с това гледай да не дойде на твоята глава, не ти го пожелавам. И все пак като нямаш мнение по темата не виждам за какво пишеш - може би гледаш сеир или ...байганювщината в теб напира
Ей дрис, как може всички да си оправят бакиите и мизериите, а ти искаш едва ли не съседите под теб леген да си слагат, щото не ти, а те са виновни, че живеят под теб!!!
Аз лично ремонтирах моята баня и банята на съседите отдолу, поради горе долу същата причина!
И без съдилища и нищо, ей така от съвест...
А ти си измекяр и не ти дреме за другия, важното е на теб да ти е добре....
Е за тва сме на тоя хал, заради такива търтей като тебе!!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
станчо - за това дали човек мрънка или не - все тая. Тия дето прокопсаха - виж как прокопсаха.Първо има ли средна класа?Няма -съответно няма и как да се прокопса, аз съм завършил икономика и знам много неща - няма безплатен обяд!Това го знам, но няма и как да се промени нещо ако не се започне от някъде , да се постави проблема и т.н.Отговарям на глупостите защото това ми идва като коментар, нали трябва да падна и на това ниво.А колкото до богатите - виж колко от тях са честно забогатели и тогава ми говори, не завиждам на никой, напротив , на мен кървави пари не ми трябват, то тези неща и те си имат край и колелото на живота не стои на едно място, просто много мога да ти кажа но не това е темата и ако има някаква политическа няма проблем да поговорим там
- anton76
- Автомобил:
- Двигател:
golf_td Аиде спри се де излагаш се вече .Колко хора да ти го кажат .

Последна промяна от anton76 на Сря 23 фев 2011 23:42, променено общо 1 път.
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
К'ви богати бе човек, нали т'ва ти се говори от одеве. Няма значение дали имаш или нямаш - като си длъжен, си длъжен и толкова. Нали казваш, че трябва да се започне от някъде?! Оправи се с комшията, разберете се, понеси си отговорностите. И ние нямахме ресурс за ремот на едно жилище... ми продадохме го, за кратко на квартирка, взе се друго, което ни е по силите. Винаги има изход!
Относно падането на нивото... 20 човека тука те чакаме да вдигнеш нивото!
Относно падането на нивото... 20 човека тука те чакаме да вдигнеш нивото!
Последна промяна от stan4o_mc на Сря 23 фев 2011 23:12, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”