batmilko написа:старата тема на нов глас
шото е казано - форумът е частна собственост - собственикът определя правилата - те се спазват чрез модовете - на който не му харесва пише в офф-други в друг форум.
те тава е

шото е казано - форумът е частна собственост - собственикът определя правилата - те се спазват чрез модовете - на който не му харесва пише в офф-други в друг форум.
те тава е
те тава е
pe6kata написа:зависи от гледната точка- идеята на оф топик е това и сте прави. Не забравяйте, обаче че в крайна сметка е автомобилен форум, при това за дадена марка. Не би ли било странно ако всяко второ мнение примерно да не е свързано дори с автомибили.
Да не звучи грубо, но ако ще се бърбори за примерно кучета, мотори, лов и т.н..... ами има си достатъчно предполагам и такива форуми. Не мисля че е добра идея форума да се универсиализира. Да не забравяме че има само едно нещо което свръзва всичките членове на този форум и това е и идеята му![]()
Харесва ми в точно в този вид, смятам че хората които го поддържат си вършат работата перфектно, няма друг такъв форум изобщо като организация и чистота (някой мод може да почерпи за четката)
ДобреLayer написа:ЗНАМ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПИША ТАЯ ТЕМА
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта