Какво стана с цените на горивата?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво стана с цените на горивата?

Мнениеот KirilGeorgiev » Сря 16 мар 2011 11:07

Golf6000 написа:ЗНАчИ КАЗАХА ПО ТЕлЕВИЗОрА чЕ АКО СЪКрАТИлИ чАСТ ОТ ПЕрСОНАлА КОЙТО НИ ОбСлУЖВА В СмИСЪл ДА СИ ЗАрЕЖДАмЕ САмИ мОЖЕ ДА НАмАлЯТ чАСТ ОТ цЕНАТА мАлКО ЩЕ Е НО ЩЕ НАмАлЯТ ТВА ГО КАЗА СОбСТВЕНИК НА бЕНЗИНОСТАНцИЯ И КАЗА чЕ мУ НАмАлЯлИ КлИЕНТИТЕ И СЕ ПрЕНУДИл И ТОЙ ДА ВЗЕмЕ ПЕрСОНАл ЗА ЗАрЕЖДАНЕ А АЗ СЪм ТВЪрДО С мНЕНИЕТО чЕ ПО ДОбрЕ ДА СИ ЗАрЕЖДАмЕ САмИ ЩОТО ВИНАГИ чАКАмЕ ОлИГОФрЕНИТЕ ДА СА ДОТЪТрАТ И ОбИКНОВЕННО В ПОВЕчЕТО СлУчАЙ СИ ЗАрЕЖДАм САм И ГИ мИНАВАм С 2-3 СТОТИНКИ ОТ ГОРЕ ХАХАХАХАААХА :banana :banana :banana :drunk :drunk :beer :applause: :applause: :applause: :beat_butt2

Е ама си умен като двама по глупави :idea: А тези хора дето наричаш олигофрени какво да правят

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 16 мар 2011 11:07

Golf_go написа:Зло, копеле безбожно, назначено олигархче, милонерче крадливо-ще се пържиш в ада заради грехове към народа си!!!

Заради подобни простотии нито една тема по този въпрос не може да бъде обсъдена нормално тук!!!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 16 мар 2011 11:09

los_tigros написа:
Golf_go написа:Зло, копеле безбожно, назначено олигархче, милонерче крадливо-ще се пържиш в ада заради грехове към народа си!!!

Заради подобни простотии нито една тема по този въпрос не може да бъде обсъдена нормално тук!!!

следващият ПРОВОКАТОР, който напише простотия, нападки, глупости, главни букви, политически лозунг, ще бъде предупреден официално и темата ще замине
Тука ще се научим на толерантност веднъж завинаги

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Сря 16 мар 2011 11:11

От някъде чух че след протеста в София цените са паднали с по 5ст на литър. Има ли такова нещо, или тия от телевизора пак си измислят???

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 16 мар 2011 11:14

Аз само ви задавам - и сам виждам какво става с цените след протеста mhihi

ДА поевтиняха горивата - бензина с 4 ст а дизела с 5 ст :applause: Ама с колко поскъпнаха преди това?

Интересно ми е този колега с многото главни и криви букви какво са му виновни момчетата които работят по бензиностанцийте че да ги оставя без работа - това ли е неговото виждане за едно по-добро бъдеще? Повече безработица mhihi Хитрооо...

Колегата Чудомир пише много интересни работи и ще ми е интересно да ги поразнищите 8)
Аз съм зрител няма да се намесвам а и карам на газ.

И пак към протестиращите - Какъв е следващия Ви ход?

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Сря 16 мар 2011 11:17

а и Япония е 3тия най-голям потребител на петрол, а като ти затворят магистралите, не караш кола.
така че в момента търсенето е доста по-ниско, ерго по-ниска цена

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Сря 16 мар 2011 11:19

parno написа:ДА поевтиняха горивата - бензина с 4 ст а дизела с 5 ст :applause: Ама с колко поскъпнаха преди това?
...

Цените паднаха на другия ден. Аз питам за неделя конкретно, понеже така се изказаха по една телевизия.

Потребителски аватар
ahhi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ahhi » Сря 16 мар 2011 11:21

Така,така. Виждам "светлина" в тунела :shock ,като почнем масово да не можем да си плащаме смтеките,да си зареждаме колите и да се храним нормално- тогава ще настъпи епогеят.
П.С. Като случките в Тунис,Мароко и така нататък...

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Сря 16 мар 2011 11:22

За цената на петрола на световните пазари - окей. И двете гледни точки са напълно логични...

Интересно ми е каква ще се окаже връзката Глобален -> Локален пазар този път. При предишното рекордно поскъпване наблюдавахме подобна картина - масова психоза и след охлаждане на страстите и цените на суровия петрол не последва значителна промяна в цените по бензиностанциите.

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Мнениеот Presian » Сря 16 мар 2011 11:26

Ами най-вероятно нищо няма да стане с цените на горивата. Тъжно но факт. Колкото и да протестираме, просто ще трябва да привикнем към бензин за 2.50 и нафта за 2.60... :не: death

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Сря 16 мар 2011 11:28

От някъде бях чул, че се очаквало нафтата да стигне 3 лв това лято. Вярно ли е?

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Сря 16 мар 2011 11:32

Ами ай сети се де, кой прави гуша в момента? То в България почти никога няма адекватно поведение на цените на горивата на локалния пазар. Винаги имат големи маржове в цените, и гледат да си ги запазят, реална конкуренция няма. Ако цената на петрола падне с 50%, с толкова ли падат горивата у нас? Амиии, винаги падат с 45% да речем...

Няма и реално стимулиране на екологичните горива - биодизел и газ/метан. Например да се намалят ДДС-ата, и данъци на автомобиилте с газови уредби, и тн. Пак се сещай защо...

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 16 мар 2011 11:33

Barboukov написа:От някъде бях чул, че се очаквало нафтата да стигне 3 лв това лято. Вярно ли е?

Само някой ясновидец може да ти отговори еднозначно Марти :) Ако се покачва ц3ената на петрола,може и да стане.Ако се успокоят световните пазари обаче може да поевтинее даже ;)

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Сря 16 мар 2011 11:35

Barboukov написа:От някъде бях чул, че се очаквало нафтата да стигне 3 лв това лято. Вярно ли е?

Мартине, със сигурност никой не знае, но тази прогноза е доста натрапчива вече. Т.е. от доста места това се чува... :?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 16 мар 2011 11:37

идва пролет,след това лятото!
Народа ще почне да пътува.Цените пак ще са горе. :?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”