mely написа:Абе не е баш тъй дет я разправяте.В Турция има заводи които шият за Армани,Бенетон,Версаче ,Адидас и т.н
Я идете се разкарайте до Чорлу.
Не значи че като е турско е по некачественно .Аз често ходя до Турция и съм си купувал дрехи както на мен така и на децата и смея да твърдя че са мнооооооооооого качествени ,а цените са съвсем нормални.
Я се загледайте в маратонките си или анцунзите си "марковите" къде са правени..Индонезия,Виетнам ,Тайван,Пакистан
Заводите на фирмите са пръснати навсякъде което не значи , качеството е по ниско защото се следи под лупа.
А Руен като шиеха за Пума.
На малките/че и аз и жената/ пазаря от една турска верига Уайкики ....е там наистина ум да ти зайде.А качеството е перфектно.
Но в България вече турска стока нямааа остана само китайската
P.s Пък от MANGO -оригиналното .. си е чисто ама чисто китайска стока Загледайте се в етикетите.Онзи ден ги насвих продавачките..и те хъкътъ мъкътъ...ама.Викам ама ама , ама цените все едно Версаче ме е държал за па..ката докато ми е вземал мярка за блузата.
Колега, Уайкики въобще не е турска верига, марката е за детски и юношески дрехи, просто и там се произвеждат, както Армани, Версачи и т.н. За цените и качеството си прав, много добри.