Къде продават маркови дрехи

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ping23
Автомобил:
Двигател:

Re: Къде продават маркови дрехи

Мнениеот ping23 » Сря 16 мар 2011 18:28

KirilGeorgiev написа:
Presian написа:"Маркови" дрехи.....
От Турция....
Май става въпрос за Adibas или нещо такова...
То в Турцията даже сигурно и маркови вафли няма, та к'во остава за дрехи и стоки за масово потребление като цяло

Това не го казвай никъде защото ще изглеждаш смешен

Ама верно хахахха :)

Потребителски аватар
koziak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koziak » Сря 16 мар 2011 21:21

Става въпрос за турски ментета разбира се.На Илиянци няма вече такива марки.Трябват ми да са дизайнерски,може и да не е в София.Много затегнаха положението с вноса и продажбата на такива дрехи.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Сря 16 мар 2011 21:29

nosex написа:На ул. Черковна и бул. Мадрид, ако все още работи това "магазинче"... :Mr Green Fun
И колко са "маркови", Божа работа :beer

До скоро беше в ремонт,сега би трябвало да баца.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Сря 16 мар 2011 21:38

koziak написа:Става въпрос за турски ментета разбира се.На Илиянци няма вече такива марки.Трябват ми да са дизайнерски,може и да не е в София.Много затегнаха положението с вноса и продажбата на такива дрехи.

В половината магазини в центъра на София можеш да намериш ментета колкото искаш

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 16 мар 2011 22:03

koziak написа:Става въпрос за турски ментета разбира се.На Илиянци няма вече такива марки.

Верно много затегнаха нещата,но навсякъде има и не ги показват на всеки.
Ти да не си някой от икономическа полиция и да си търсиш жертви mhihi mhihi

KirilGeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Сря 16 мар 2011 22:05

То и затова никой не казва нищо Доста запознат колегата със положението за обикновен клиент scare

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 16 мар 2011 22:54

В София в Илиенци има :)

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Чет 17 мар 2011 0:09

В София може на 1000 места да има такива маркови дрехи,ама в Пловдив има само на Руския пазар scare Долче Камбана - тениски,Емпорю Армани - блузи,Вирсачи - яке,МАНГУ - риза :drunk Паолу Бутичели - платненки,Петко Рабан - сака,Кольо Клайн - гащи и други mhihi :063: :Mr Green Fun

Потребителски аватар
respeckt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот respeckt » Чет 17 мар 2011 8:35

godfadar написа:В София може на 1000 места да има такива маркови дрехи,ама в Пловдив има само на Руския пазар scare Долче Камбана - тениски,Емпорю Армани - блузи,Вирсачи - яке,МАНГУ - риза :drunk Паолу Бутичели - платненки,Петко Рабан - сака,Кольо Клайн - гащи и други mhihi :063: :Mr Green Fun

Уникален отговор....смях се сам близо 30 минути :yahoo: :ihihih: :yahoo: :hahhihi:

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Пет 18 мар 2011 11:09

Абе не е баш тъй дет я разправяте.В Турция има заводи които шият за Армани,Бенетон,Версаче ,Адидас и т.н
Я идете се разкарайте до Чорлу.
Не значи че като е турско е по некачественно .Аз често ходя до Турция и съм си купувал дрехи както на мен така и на децата и смея да твърдя че са мнооооооооооого качествени ,а цените са съвсем нормални.
Я се загледайте в маратонките си или анцунзите си "марковите" къде са правени..Индонезия,Виетнам ,Тайван,Пакистан
Заводите на фирмите са пръснати навсякъде което не значи , качеството е по ниско защото се следи под лупа.
А Руен като шиеха за Пума.
На малките/че и аз и жената/ пазаря от една турска верига Уайкики ....е там наистина ум да ти зайде.А качеството е перфектно.
Но в България вече турска стока нямааа остана само китайската

P.s Пък от MANGO -оригиналното .. си е чисто ама чисто китайска стока Загледайте се в етикетите.Онзи ден ги насвих продавачките..и те хъкътъ мъкътъ...ама.Викам ама ама , ама цените все едно Версаче ме е държал за па..ката докато ми е вземал мярка за блузата.

KirilGeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 18 мар 2011 11:25

То и в България доста неща се шият но не е много лесно да се вземат а на места е изключено :lol:

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Пет 18 мар 2011 12:31

тряа да знаете че турците що годе вече се понаучиха да шият,много по-добре са от китайците

а в бг специално маратонки найк пума и др са намират оригинални спокойно вече иначе спортсдирект

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Нед 20 мар 2011 0:35

mely написа:Абе не е баш тъй дет я разправяте.В Турция има заводи които шият за Армани,Бенетон,Версаче ,Адидас и т.н
Я идете се разкарайте до Чорлу.
Не значи че като е турско е по некачественно .Аз често ходя до Турция и съм си купувал дрехи както на мен така и на децата и смея да твърдя че са мнооооооооооого качествени ,а цените са съвсем нормални.
Я се загледайте в маратонките си или анцунзите си "марковите" къде са правени..Индонезия,Виетнам ,Тайван,Пакистан
Заводите на фирмите са пръснати навсякъде което не значи , качеството е по ниско защото се следи под лупа.
А Руен като шиеха за Пума.
На малките/че и аз и жената/ пазаря от една турска верига Уайкики ....е там наистина ум да ти зайде.А качеството е перфектно.
Но в България вече турска стока нямааа остана само китайската

P.s Пък от MANGO -оригиналното .. си е чисто ама чисто китайска стока Загледайте се в етикетите.Онзи ден ги насвих продавачките..и те хъкътъ мъкътъ...ама.Викам ама ама , ама цените все едно Версаче ме е държал за па..ката докато ми е вземал мярка за блузата.

Колега, Уайкики въобще не е турска верига, марката е за детски и юношески дрехи, просто и там се произвеждат, както Армани, Версачи и т.н. За цените и качеството си прав, много добри. :beer

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Нед 20 мар 2011 0:52

LC Waikiki е създадена през 1985 г. във Франция от дизайнера Жорж Амуал и неговия бизнес партньор. Марката бързо си спечелва и реализира значителни продажби. През 1988 г., при търсенето на доставчик, който да задоволи нарасналите производствени нужди двамата се запознават с турската Taha Tekstil. Между двете компании започва успешно сътрудничество, като дрехите на френскта марка започват да се продават и в цяла Турция с небивал успех.

Сътрудничеството между двете компании продължава дълги години, като през 1997 г. наследникът на Taha Tekstil Tema Group купува правата за целия свят на марката LC Waikiki.

Вече като турска марка LC Waikiki се превръща в лидер на пазара.

Във фабриките на Tema Group също така се шият дрехи на световните гиганти Marks & Spencer, Top Shop, Decathlon и Tommy Hilfiger.

Но...аз съм много доволен от качеството им ;) А цените им са без конкуренция!

По темата: колега такъв магазин в София търси на бул. Сливница, на междинния светофар между моста на Захарна фабрика и бул. К. Величков. В синия блок, до булчинския магазин ;)

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Нед 20 мар 2011 13:04

Luciano написа:Сътрудничеството между двете компании продължава дълги години, като през 1997 г. наследникът на Taha Tekstil Tema Group купува правата за целия свят на марката LC Waikiki.

Вече като турска марка LC Waikiki се превръща в лидер на пазара.

Благодаря на колегата ,ме е изпреварил с разяснението.
Марката си е чисто турска колега..и качеството е на мноооого високо ниво.Само нашите идиоти ги купуват от там и ги продават на тройни цени.А там са сравнително ефтини.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”