Мотора е много добър, аз раздвижих това лято такъв двигател, който не беше работил от 26 години,ама не ми стигна времето да го кача на рамка. Цената трябва да е около 200 - 250, зависи от състоянието

lokva написа:feikot написа:200 лв. ако вземеш,ще черпиш
за тия пари по добре да си играят мишките на село с него
apa6o написа:.
apa6o написа:Колегата, който го подарява направо да се разбираме как и кога, че съм закъсал с частите страшно, а целта ми е пълна реставрация, така че ако мисли, че съм подходящ да си драснем по 1-2 ЛС и да ме спаси
А до автора на темата-дай снимки и да видим, ако мога да те изнудя за някои частиНо това, че за 200 лева няма да го продадеш ми няпомня по-скоро странен опит за търгащина, все пак Волга снета от отчет в КАТ е 600 лева... Къде е Ковровеца, къде е бисера на индустрията
apa6o написа:Не искам да ти давам тон в живота и действията, само че е малко твърде глупаво да прилагаш евтини търгашки трикчета, тоя мотор известно ли ти е колко е струвал като нов, че ти май гониш цена по-висока от покупната му, при което е спрян от движение, не споменаваш нищо за свързана документация и тн, тоест в момента търгуваш със скрап откровено казано... Аз примерно мога да отделя скромна сума за да го купя, но явно ти имаш високи цели
lokva написа:... последната цена която получих за него е 1000 лв. номи се вижда малко за антика от 72-ра
apa6o написа:Еми супер, аз имам два, като и двата са по-стари от 72-ра... Айде, моля те, се осъзнай, че това е много глупав начин да си правиш самореклама, още по-глупаво е чистото печалбарство у теб и най-вече това, че още не си показал снимка, но ти предложиха 1000 леваАз ня мястото на всеки мод бих ти препоръчал да се обърнеш към маркетингова агенция за проучването ти и после едно хубаво
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта