НЯМА марка от която да си накупиш всичката техника и да си взел най-доброто!
P.S. Виж, ако можеш да си позволиш Miele ... но от останалите марки, присъстващи на БГ пазара, това е невъзможно.
P.P.S. И все пак, това е техника и всичко е на късмет
Каква марка домакински уреди да избера
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Sunny написа:НЯМА марка от която да си накупиш всичката техника и да си взел най-доброто!
P.S. Виж, ако можеш да си позволиш Miele ... но от останалите марки, присъстващи на БГ пазара, това е невъзможно.
P.P.S. И все пак, това е техника и всичко е на късмет
аз не държа всичко да е една марка. така, че казвай кое какво да е, ако имаш поглед. Примерно, ако си купувах акомулатор щях да си взема бош, ама знам ли ги дали и в кухнята ги бива

Mal написа: ....Примерно, ако си купувах акомулатор щях да си взема бош, ама знам ли ги дали и в кухнята ги бива
ако аз си купувах акумулатор само бош нямаше да е

а за уредите - германците отдавна не произвеждат нищо, а само опаковат
и погледни по голямата част от колегите ти казаха една марка - прави си изводите
Аз съм доволен от елктроплукс. Електролукс е марка на аег /или обратно
/
http://www.aeg-electrolux.de

http://www.aeg-electrolux.de
- jurri
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз също мисля,че Горение е една от добрите марки за домакински уреди(съотношение цена/качество)
Имам печка и пералня от тази марка и съм доволен - вече 4-5 години нямам никакви проблеми.
П.П. Ila,братко, дори VW дават дефекти,но ние ги караме с години ,даже си правим и сайтове,за да се събираме на едно място(било то и виртуално) и да се хвалим или оплакваме от колите си

Имам печка и пералня от тази марка и съм доволен - вече 4-5 години нямам никакви проблеми.
Gorenje НЕ ВЗИМАЙ! И аз всичко съм купил от тази марка, ама печката се оказа дефектна - крив муфел (казана на фурната се нарича муфел). Отказаха ми да е сменят, а от сервиза ми отказаха да е ремонтират като гаранционна. Сега тавата с манджата ми пада от време на време, обикновено когато е готово яденето.
П.П. Ila,братко, дори VW дават дефекти,но ние ги караме с години ,даже си правим и сайтове,за да се събираме на едно място(било то и виртуално) и да се хвалим или оплакваме от колите си

Върни се в “ОФФ-Топик - други”