Някой запознат ли е с томболата на Рийдър дайджест

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
alien1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот alien1 » Вто 29 авг 2006 16:12

За томболата не знам колеги ама аз си купих книгата им и останах много доволен от нея. Луксозна, дебела, голяма, със супер фотографии на природни забележителности.Заслужаваше си 30лв от всякъде, а за томболата дали ще спечеля или не майната му. Играеш и ако спечелиш ок, ако не здраве да е.
Това е просто техния начин да си продадат книгата вместо да я пуснат на всяка сергия. Томболата им се тегли веднъж на 1-2 години. За тоя период те издават от 2 до 4 книги. Сметни 400 000 човека да си купят по 2 книги за по 30лв всяка = 24 000 000. Тия награди на стойност 100 000 + още 200 000 лв разходи за пликове и други глупости ги сложи, си ги избиват от всякъде. Та може и да има томбола ама от 300-400 000 човека дали аз ще съм изтеглен си е малшанс.
То всеки иска да спеели в крайна сметка. :wink:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 29 авг 2006 16:16

alien1 написа:...ама аз си купих книгата им и останах много доволен от нея. Луксозна, дебела, голяма, със супер фотографии на природни забележителности.Заслужаваше си 30лв от всякъде...

ама с тоя начин на реклама, мен лично ме отблъскват, вместо да ме привлекат......
не е ли по-евтино да пуснат нормална реклама някъде си....радио, ТВ, списания, преса......
упс, те даже и по телевизията правели реклама......, оня дет дава ъкъл на един бакшиш как да кара и на отговора - всяка жаба да си знае гьола, едно лапе му отговаря, как жабите в сухия период.......

Последна промяна от batmilko на Сря 30 авг 2006 9:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Вто 29 авг 2006 16:18

alien1 написа: разходи за пликове и други глупости ги сложи, си ги избиват от всякъде

томболата не е от познатите ни досега пирамиди, но не се печелят парите от продажбите на книгата.. а самата тя заслужава някакво внимание.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 29 авг 2006 21:08

ей,ей я по кротко!
има ред тука! :evil:
хората от Перник са с предимство.
все пак това при нас мина преди около месец.
сега всички чакаме корсите
mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Formel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Formel » Вто 29 авг 2006 21:19

хората от Перник са с предимство.

:да:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 29 авг 2006 21:26

blacki написа:Адреса ти го взимат от НОИ. :)

Адреса си го взимат от където си поискат :) Някой не обърна ли внимание, че писмата не са поименни?

Иначе на организаторите на кампанията им свалям шапка :) Това, че има толкова зарибени само още веднъж доказва, че с добър маркетинг може да продаваш краставици на стар краставичар :)

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Вто 29 авг 2006 21:30

и аз получих-май ще забогатя непредвидено ли-кво???а книгата и аз си купих-несъжалявам.ако предлагат нещо ново,така изпипано,пак бих си купил-заслужава си,без значение дали ще спечеля в някаква наредена томбола.

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Вто 29 авг 2006 22:54

Но книгите им са много хубави и полезни. До сега нямам оплаквания.

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Вто 29 авг 2006 23:08

И аз получих писмото....
Честито на всички печеливши.... mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Сря 30 авг 2006 7:58

Само аз ще спечеля бре,защото съм вътрешен човек от вън.Тъкмо ми пратиха писмо ,че печеля корсата и днес ще им се обадя да си я взема.Другия месец в последната неделя ще съм с нея на сбирката.

Хахахаха.

Докато има будали ще има и будалкащи.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Сря 30 авг 2006 8:27

имат и телевизионна реклама на някаква Енциклопедия беше. Евала, вместо още една Енциклопедия на сергията, продават единствената по пощата.

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пет 01 сеп 2006 8:59

Днес получих червения плик. има и накакъв ключ (според мене фалшив).
Та какво ще ме посъветвате в крайна сметка: да отговарям ли или не?

Някой от участвалите тук спечелил ли е нещо?

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 01 сеп 2006 9:08

И аз вчера намерих в пощата плика с ключа :).. дори не си и направих труда да го отворям :).. направо в коша ;)...бтв.. въпросният "ключ" май беше от неква допотопна ламаринка - прегънах го два пъти през плика и започна да се цепи :wink: ... абе балъми бол ;)

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Пет 01 сеп 2006 10:07

Хе-хе и през нашия блок минаха тия пликове, аз пуснах и втория, защото...... наистина като повечето хора преди си мислех, че всички томболи са нагласени, но след като за 4-5 години спечелих на няколко пъти от различни томболи - GSM с карта (която още си е моя номер), велосипед от Пиринско пиво и Била и други по-малки награди вече не мисля така и чат-пат участвам...
следвам думите на едно бившо величие "Ако ни играйш, ни пичелиш...." :lol:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 01 сеп 2006 13:40

Birdie написа:Хе-хе и през нашия блок минаха тия пликове, аз пуснах и втория, защото...... наистина като повечето хора преди си мислех, че всички томболи са нагласени, но след като за 4-5 години спечелих на няколко пъти от различни томболи - GSM с карта (която още си е моя номер), велосипед от Пиринско пиво и Била и други по-малки награди вече не мисля така и чат-пат участвам...
следвам думите на едно бившо величие "Ако ни играйш, ни пичелиш...." :lol:

Е ти си некъв уникален късметлия ;) И ние получихме плик строго секретно... абе тъпа работа, наистина ги помислих за някакви сектанти или нещо такова и директно в кофата. Кви 60 000 лева, кой луд ти дава толкова пари ей така? Тва са пълни глупости, безплатин обяд няма никъде. В писмото пишеше, че щом изпратиш документите, едва ли не им разрешаваш да ти използват адреса и личните данни както намерят за добре... най-малкото неприятно нещо е, че ще ти задръстят и пощата с всякакви ненужни рекламни материали... опел корса, ала бала, глупости.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”