Колела Beach Cruiser- Felt

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: Колела Beach Cruiser- Felt

Мнениеот Matematiks » Пет 01 апр 2011 18:20

Павка Стига бе човек,как ще има колело Дънлоп scare ми то дънлоп е като Топран станало!!! тогава,или бъркам?Да си виждал някой от тенесистите на маса или на корт да играят с Дънлоп ракети?Аз не съм,и все пак правят ракети и хилки :063:

Павка бачкам у керфура,разглеждал съм го 1 час,колелото е много ухапано!!!Движенията,како средно,така предно и задно са супер ухапани Кетайски движения!!!Единственото е че рамката е алуминиева!Джантите са като на балканче-алуминиеви ама друг път :не: Спиртачките са под всякаква критика :не: .Цвят кремаво и черно,и вчера го имаше,даже имаше 2 ама ги беха изкарали на средата на коридора :lol: примоция раийш ли :applause: 480 цена :beer Без скорости естественно! :banghead:

Ето ти срванително пак Бюджетно колело от тоя тип-8 класи над тва в Керфур :beat_butt2 http://www.raleigh-bg.com/catalog/produ ... cts_id=101

Етти го още по ефтино http://bonus.bg/bonusproduct_47760.html :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa 560 лева за тоя буклук в Керфур :screwy :не:

П.П. Според мен Дънлоп са правели гуми за колела,и са накарали китайците да им направят по едно колело за всеки чифт да си ги продават по лесно :don't worry :олелеее :039:

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Пет 01 апр 2011 18:33

Така е, но все пак има такава марка колело.... :D Аз не разбирам много от велосипеди и естествено колелото ми не е дори от 500 лв. Но това което видях в Керфура mhihi ми хареса много, естественно че не съм се надявал за 500 кинта и да е с добри ТТ данни.... А и честно казано едно време Балканчето съм му разглобвал движенията и съм правил кви ли не ремонти с тел и пирони и пак вървеше деееба и джелезото, така че не виждам кво мое му се счупи на това колело.....нема скорости, нема механизми , нема нищо...

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пет 01 апр 2011 18:36

Е ти по тая логика баща ти с тел,грес и псувни + чук е оправял всичко на мускала,епа земи една лада от тея на Бакшишите,много са убави,ко да и се счупи?Нема ел стъкла,нема шибидах,нема АБС :applause: :063:
Ма гледам не,зел си расов кон :) :beer mhihi даже много убаФФ

Ако земеш тва на Ralegh,аз имам флекс,веднага ти бичим едни Рат Род калници като на тва в Керфур от тея,нема се страхуваш :Mr Green Fun

Потребителски аватар
soprano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот soprano » Чет 07 юли 2011 12:17

Колега, дойде ли крузъра?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”