3 години-да самсунга-никви ядове
преди това -3 нокии 6110, 6210, 6310-нокия свърши с тия култови модели, сега е шарения
затова по-евтиното
сдамсунг ме кефи
аре снобите убиите ме
За Самсунг нищо не мога да кажа...не съм ползвала и нямам впечатления До този момент- само на Нокиа съм се доверявала- доволна!
... само с една 8210-ка преди години имах много проблеми , ама това беше изключение
п.п. и сега съм с Нокиа
Pichaga написа:...аре снобите убиите ме
...е ти пък сега кво говориш...сноби ?!..убийство- никога!
Pichaga написа:3 години-да самсунга-никви ядове преди това -3 нокии 6110, 6210, 6310-нокия свърши с тия култови модели, сега е шарения затова по-евтиното сдамсунг ме кефи аре снобите убиите ме
нокиа 8210 е сред на-дефектните модели на нокия но иначе и аз съм си открай време само с нокия и с никоя не съм имал проблем.имал съм 3100;3210;3310;3650;3510и и май имаше и други ма вече непомня какви бяха другите.сега съм си с 6230 от 3 години не е дал нито 1 дефект
човеко с проблемо, взимай младата дама и който телефон си хареса и купувай е това е....
мойта жена примерно си хераса Е530 на Самсунг-ни мъ кефи, ама като и харесва ко да правя
Не съм казал, ама пак ше повторя - Има телефони и Нокиа!
Пък и точно между Нокиа и Самсунг да се чудиш... за мен най- голямата тояга при телефоните е Самсунга.
Приятелката ми има и само го псува... и има за кво...
Като почнеш от това, че не може вибрация и мелодия едновременно и стигнеш до там, че си прави снимки, докато стои в чантата и, докато и напълни цялата памет... абе аз лично Самсунг не бих си взел.
pakumba написа:баси пак се почна все едно питах"поло, пунто или клио да си зема" я притежателите на самсунг да кажат имат ли проблеми при експлоатацията
Не бих казал, че нокиа са най добри - не мога да разбера защо дори и на скъпи телефони слагат дисплеи които са по-кофти дори от тези на ефтините самсунзи примерно. Добро съотношения цена/качество като марка са сони-ериксон. Самсунга също е добър за парите си- особенно за Х серията руснаците яко разработват софт
Отдавна не се държи на качеството а на продажбите /без значение за каква техника/
За телефона важното е да е от читав магазин, с добра гаранция.