Мнениеот joromnt » Съб 09 апр 2011 21:22
Абе, голема работа станала. Ако всеки тръгне да пуска теми за това че някой не си е издържал на думата да му прати снимка в срок на нещо си, или да му пази нещо си до датата Х, на кво ще заприлича тука. Големи хора сме се събрали на лапета да се правим.
Аз ако трябва да се оплаквам, трябваше да съм пуснал поне 5 теми да обрисувам няколко агента. Да ама не. Кво ми е виновен човек дето продава нещо и твърди че е като ново, и аз го взимам без да искам снимка примерно. Трябва ли да рева че на един човек му беше студено 2 седмици да вземе да извади едни пластмаси от колата си, а аз седя и чакам да ми ги снима да ги видя. И след това ги продаде на друг.
Няма да е зле да се постегнете малко и да пазите поведение като продавате нещо, щото и вашия ред ще дойде. И тогава тия теми ще станат само черен спомен.
Някой си поръча нещо, отиде да го види, не му хареса и го върне. Да, ама го накарат да плати куриера. Голяма работа, дал е 10 лв за куриер. Другия път ще иска подробни снимки и няма да плаща разходите.
Уважавам темата за коректните продавачи/купувачи и редовно попълвам имена на колеги който са го заслужили с отношението си.