mely написа:За момента се орентирам към Драг One или Хакер...ще ги видя на място.Разликата в цената на двата е 100 лв .Ако може някой да каже преимуществата на единия и другия ,че по спецификациите нищо не чаткам-само това че на единичката е по дълга спецификацията

Разликата в цената не е 100,а е 60лв. колега.
Хакерът е 289,а Единичката е 349.Разликата е от алуминиевата рамка и вилката Зуум.
Хакер - много здрава рамка,мисля,че е с геометрията на стария Онтарио,здрава метална твърда вилка,широки гуми,добра главина Формула.
Единичка - алу рамка но от най-нисък клас!-при повечко кг. и натоварване доста често се пука,усуква и тн.,много кофти вилка - Зуум все пак струва 20лв.,става за градско иначе,карал съм с такава на един Лидер ЕВО9,но с моя стил който е по-буен издъхна точно за 3-4 карания,но и това ми беше целта де,да я разкарам,но и твърдата на Хакера ще ти е добре,ако ти друса,едни силиконови ръкохватки и си готов.
Съществени разлики няма,нисък клас окомплектовка,монтажът е почти един и същ,разликата в цената е от рамката и това,че го продават за алу байк качва още някой лев.Който и от двата да вземеш няма да сбъркаш,и двата са изпитани и доказали се велосипеди.Лично аз бих си взел Хакер,понеже рамката по ми допада,на Единичката тези дебели тръби нещо не отблъскват,другото е същото.
За препоръчване е Драг да се вземе от официалния представител на марката,дават 2г. гаранция на рамката и монтажа.
За България това е Веломания
http://www.velomania-bg.com/?menu=dealers