евроквалификоциите ни
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bluefen написа:kotse_botse е пак е по добре да играе по младия поне има шанс да се нау4и, а кишишев последните 2год не е правил добър мач за националния или поне аз непомна ако греша кажете. Аз да попитам каде е Йовов , а Сашо Александров да не би да не са в по добра форма от някои хора.
Син фен, ей сега е извикал и бижутерчето със всичките му бижута, че и Мечо и Клечо и т.н. за мача със Словения. Гледай ква страшна сила ще станем. Вече имаме шанс за евро-титла. Дай да извика и Гонзо и Кривия, че може и Хасанчо Николов и направо я вземаме. Абе направо де що има бивш или настоящ играч на Левски, да ги вика, те заслужават момчетата...
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
БЕШЕ ИЗТРИТО
Последна промяна от mladvampirTDI на Вто 05 сеп 2006 12:25, променено общо 2 пъти.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mladvampirTDI написа:kotse_botse не им се нерви бе човек, нали знаеш БГ народопсихологията - ако един е успял, независимо в какво, дайте да го плюем, така си казваме, е го тоя, много успял, ама за нищо не става.
Аз се нервя на това, че каквото и да направи, който и да викне, все плюене. Сега ясно е, че ако знаеше, че Кишишев ше направи слаб мач, нямаше да го пусне, ама от къде да знае. То ако знаеше, че и Топузаков и Петков ще им подарят два гола и тях нямаше да пусне сигурно, макар че според мен Петков е най- добрия ни вратар в момента. Преди викаха - що не вземал левскари - ей сега целия отбор на Левски е вътре, без Ричард (то па баш най- добрия да не е българин

mladvampirTDI написа:Комплексарска работа и това е, а колегите с мнение 1към 1 с един известен радио водещ въобще пък и не заслужават внимание.

А тоя колко е

Върни се в “ОФФ-Топик - други”