МАЙ НЕ САМО В ТЕНИСА СЕ ОТКАЗВАТ ГОЛЕМИТЕ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 07 сеп 2006 13:00

Много си прав "Мадмен" ,аз лично се надявам да остане във Формула 1 защото колкото и да го мразят не знаят ,че ще е доста безинтересно без него.Тогава ,ще видим кой ще мразят и дали ще има тази тръпка ,защото сега половината се радват на победите на Шуми ,другата половина се радва на провалите му.

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Чет 07 сеп 2006 14:06

dready написа:...Наистина и Шуми има подмолни постъпки ...

Сега, надявам се, разбираш защо в подобната тема за Агаси има само и единствено :bowdown
Понякога само рекордите не стигат, за да бъде признат някой от всички за велик.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 07 сеп 2006 14:25

Четох във вестник "Нов ШОК (оригиналът)", че Алонсо бил гей и в турция бил "обиден" няколко пъти на митницата :)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 07 сеп 2006 15:10

Toledo написа:
dready написа:...Наистина и Шуми има подмолни постъпки ...

Сега, надявам се, разбираш защо в подобната тема за Агаси има само и единствено :bowdown
Понякога само рекордите не стигат, за да бъде признат някой от всички за велик.

я ми кажи как Агаси може да спечели подмолно в неговия спорт?!

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 07 сеп 2006 15:37

madmen написа:Мдам, Дреди, има много хора дето го мразят, но безспорния факт е че 3/4 от публиката на пистите са негови фенове .......... Едва ли някои ще има интерес на състезание да има по 30-40 хил. публика 8)

и си прав и не си ... 3/4 от тези 3/4 са всъщност фенове на Ферари и като пилот на техния отбор, много ясно че ще викат за него ... ако преди години беше привлечен от Макларън Мерцедес сега и аз щях да викам за него сигурно ... по един или друг начин пилотите си отиват, а Формулата си има все нови и нови звезди, така че не е толкова драма :)
Виж ако Ферари си тръгнат вече ще е Мега новина и може да се "притесняваме" за тея 3/4 :)

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Чет 07 сеп 2006 16:30

Ludia написа: ...я ми кажи как Агаси може да спечели подмолно в неговия спорт?!

Ми примерно да зобне нещо забранено и като го хванат, да му анулират класиранията за сезона.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 07 сеп 2006 16:42

Toledo написа:

Ми примерно да зобне нещо забранено и като го хванат, да му анулират класиранията за сезона.

Ми примерно и Шуми като го хванат го наказват, нали? какъв е проблема тогава? :roll:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 07 сеп 2006 17:03

Ludia написа:
Toledo написа:

Ми примерно и Шуми като го хванат го наказват, нали? какъв е проблема тогава? :roll:

Не си много прав тука.Аз по принцип съм много голям фен на Шуми , но да се сетим как удари Хил за да стане шампион.

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Чет 07 сеп 2006 17:04

Моят е никакъв :)
Неговият - че за половината фенове ореолът му отива на кино и колкото и благотворителни мачове да изиграе после, никога няма да бъде като Агаси напр :)

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 07 сеп 2006 17:12

Добре де аз това не мога да разбера ,не е направил кой знае какво ,че да го плюете толкова много.Ако е пилот в отбор на който симпатизирате щеше да е номер едно и друга песен щяхте да пеете.Значи може другите да си въртят игричките ,но когато се нареди на Баричело (вече Маса) да пусне Шуми защото за отбора е по добре не можело.Може Макларън да се дупят на Рено и щели да им помагат да станел Алонсо шампион (но има господ видяхте го Райконен какво направи).Може Рено да използват инерционни амортесьори ,Ферари като си сложи капаци на джантите било нарушение.Шумахер бил гаден ,ами шапка му свалям за това.Дано да продължи да ги мачка на пистата.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 07 сеп 2006 17:15

dready спомням си, но това е спорта...има съдии има наказания....и Марадона вкарва с ръце, Тайсън хапе...и т.н... ама са велики нали? :twisted:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 07 сеп 2006 17:19

dready написа:Дано да продължи да ги мачка на пистата.

е това е истината :да:

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Чет 07 сеп 2006 21:05

имам едно предложение, преди всеки кръг в F1 модовете да слагат една от старите темите за Шумахер като важна и да не се пишат едни и същи глупости през седмица за един наистина велик пилот.....отегчително е просто

П.П. А защо вчера нямаше продължение на тази тема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=26120

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 07 сеп 2006 21:37

jettro написа:...едни и същи глупости ...

не ги чети

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пет 08 сеп 2006 12:39

Drivers - Michael, please don’t go!

08 September 2006
Nobody seems to want Michael Schumacher to retire! At least, none of the five drivers in Thursday’s press conference did, as rumours of the great German’s imminent decision on his 2007 plans continue to swirl around the famed Monza Autodrome.

“It's been a pleasure for me to race with him, and obviously he has achieved a lot,” Jarno Trulli said. “It's not up to me to say how much, but the numbers speak for themselves. Obviously we don't know what's going to happen but if he leaves Formula One, we will miss him a little bit as a driver, we will miss him in the football matches, because that has been very nice this year but on the other hand, I think it's his own life and he has to get on with it. It's difficult now. We don't know what's going to happen. He's given a lot to Formula One, he's given a lot to Ferrari and it's normal that a lot of people will miss him.”

Giancarlo Fisichella agreed: “Formula One will miss Michael. I don't think we will miss Michael in the football games because even if he retires, I think he will play with us. He loves playing football. He's a great driver, he's a nice guy and he is still fit, he's still quick. I think he's still got a chance to continue and I would like to race with him next year.”

Heikki Kovalainen beat Schumacher in the charity kart race at Bercy a few years back: “Well of course for me, as a rookie next year it would be great to fight with Michael because obviously he's won everything as they've already said. I've actually had a chance one time to fight with him in that charity event in Paris and I would like to have another go!”

“Of course it would be a big shame if he retires because he's the greatest champion of the last 10 years for sure and to race with him has always been pretty fair and he has given us some good lessons on TV,” Tonio Liuzzi thought. “He's always been a great guy and a great driver to talk about racing and sports with but for sure, that's life. Sometime he thought maybe he had to continue a bit more with his family and I agree with his decision if he will retire. We still don't know if he will be in the championship next year, but if not, it's just a decision which arises once in your life, the time when you have to say it's over.”

Schumacher’s current Ferrari team mate made the best point. “Well, we don't know if he will retire or not so we need to wait and see,” Felipe Massa said. “But for sure, it's a big pleasure just to have the experience to race with him, and I'm more close to Michael even since 2003 when I was test driver. He's a very nice guy, we get along quite well and he's very professional, he's definitely the most complete driver in Formula One, in my opinion. But we really don't know if he's going to retire or not.”

Schumacher’s main focus is but one thing this weekend - to win. And after being almost a second clear of everyone on the final day of last week’s test, Massa says that Ferrari are feeling confident.

“The car was behaving very well, very strong, good speed, good stability, good downforce, and everything was really working well, so hopefully we can show the same performance this weekend as we showed last week in testing, and also at the last race. So really, I think we're going to be strong and we're pretty confident that we can be very very strong in this race.”

Renault, be warned!

От Официалния сайт 8)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”