Колегата Martin_GTI пържи с 240 км/ч АБФ-а!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Колегата Martin_GTI пържи с 240 км/ч АБФ-а!
Къде е успял ?? То все има коли и то на магистралата да карат "срещу теб на задна"

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
абе мани сонатата
ти ще изкараш още малко, че наточените БМВ-та и мерцеседси, които редовно изпреварвам и буквално спират да върят на 210 км/ч всъщност се движат със 170 реални и повече немогат
Нали се сещаш, че това е все пак кола, която на 400 метра вече се движи със 140+ км/ч доказани на всеки един драг примерно на божура. Наистина ли си мислиш, че неможе да направи 240 км/ч реални? Може би и оборотомера му лъжи, защото ако смяташ, че е верен, може да сметнеш оборотите по предавателните числа на кутията и да получиш реалната скорост. Всъщност колегата Martin_gti трябва да каже подробностите- с какви гуми и т.н. е, но знам със сигурност, че е със 16" джанти.
Сонатата може и 300 км/ч да има отклонение, ама тука си говорим за VW
П.П. Имам GPS и утре след работа ще отида да засека 200 по километража колко са според GPS-a и ще снимам с телефона, да няма измама

Нали се сещаш, че това е все пак кола, която на 400 метра вече се движи със 140+ км/ч доказани на всеки един драг примерно на божура. Наистина ли си мислиш, че неможе да направи 240 км/ч реални? Може би и оборотомера му лъжи, защото ако смяташ, че е верен, може да сметнеш оборотите по предавателните числа на кутията и да получиш реалната скорост. Всъщност колегата Martin_gti трябва да каже подробностите- с какви гуми и т.н. е, но знам със сигурност, че е със 16" джанти.
Сонатата може и 300 км/ч да има отклонение, ама тука си говорим за VW
П.П. Имам GPS и утре след работа ще отида да засека 200 по километража колко са според GPS-a и ще снимам с телефона, да няма измама

Последна промяна от musura на Вто 12 сеп 2006 21:15, променено общо 1 път.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Tishku написа:какво значение има дали има отклонение или не???
абе няма голямо значение, ама се дразна някой като каже, че всъщност се движат не с 230-240 а на задна едва ли не

То си се вижда пътя и движението на останалите, с каква скорост стават изпреварванията и т.н. ама какво да си хабя думите напразно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”