CSKA-Бешикташ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пет 15 сеп 2006 7:12

JFIAT написа:Нямаше как, като ти изгонят човек.. адски трудно става срещу равностоен съперник. До изгонването на Петров мача беше равностоен.
Но след като съдята си свърши работа се сетих какво да препоръчам на БФС-то и Наско Сираков - "Как да победиш ЦСКА?":
Първото полувреме съдята да даде на Левски дузпа, а ако я пропуснат второто полувреме задължително да изгонят играч на ЦСКА! :wink:

сладък....и без дузпа и изгонен ви шамаросахме със 7:1 :) аз мога да ти дам ръководство "Как се вкарват по 7"....и тая петица дет я отнесохме от барса са на вас ше ви я турнеме mhihi

жалко за ЦСКА наистина, при 1:0 би било доста по добре...но най ме е яд за Локото - все пак имам няква надежда и там (както примерно Литекс миналата година удари Генк като гост). За ЦСКА също не съм загубил съвсем надежда, но да вкараш 3 чисти гола на турците ми се вижда почти невъзможно. Но знае ли човек - топка е. Може 2:0 и после продължения....абе варианти бол, но все пак шанса е малък.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 15 сеп 2006 8:20

аналноподатливия съдия е бил добре уважен от акрадашите и им се отблагодари подобаващо :)

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пет 15 сеп 2006 8:26

JFIAT написа:Нямаше как, като ти изгонят човек.. адски трудно става срещу равностоен съперник. До изгонването на Петров мача беше равностоен.
Но след като съдята си свърши работа се сетих какво да препоръчам на БФС-то и Наско Сираков - "Как да победиш ЦСКА?":
Първото полувреме съдята да даде на Левски дузпа, а ако я пропуснат второто полувреме задължително да изгонят играч на ЦСКА! :wink:
кво общо има темата с левски/цска ве картоф :evil: ти неква световна конспирация на ционистите с/у ЦСКА ли виждаш ?

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 15 сеп 2006 8:41

buFka написа:
JFIAT написа:...
quote]

Темата няма общо с Левски. Спорът ще се реши на терена и нека по-добрият спечели.
Въпросът е, че съдията нас много гадно ни резна. :( Крайно несправедливо беше първо да даде несъществуваща дузпа и после картон, а на другите нищо да не дава... Мен а това ме беше много яд, зщото по съвсем друг начин щяха да се развият нещата и може би щеше да свърши мачът 0:0, или дори гол да им вкараме. Ако бяхме играли слабо, а турците много силно, както Барселона-Левски, тогава разбирам, нека падаме. Ама защо съдията трябва да си дава дупарата по този срамен начин :( педалска му работа. :evil:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 15 сеп 2006 9:08

жалко....има надежда...шанс май много няма....

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пет 15 сеп 2006 9:14

VW_FEN написа: Ама защо съдията трябва да си дава дупарата по този срамен начин :( педалска му работа. :evil:

ми ако бяхме играли толкова слабо нямаше да има нужда съдята да си дава дупарата. Но си е факт, че като изгониха македонеца ЦСКА много се насметоха. А и нямаха силици.
Мое мнение е, че въпреки грозния футбол, който играят българските отбори ще имат доста по-големи шансове за някакви успехи, ако се научат да тичат малко повече и вкарат малко повече усилия в т. нар. единоборства.

А някой да е гледал Локо Сф?

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пет 15 сеп 2006 9:18

Стиви Джи написа:А някой да е гледал Локо Сф?
и там корупция ,един колега е ходил в 93минута им дават ''дуспа'' на холандците за да изравнят :evil: отвсякаде ни ебат яко :laser

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пет 15 сеп 2006 9:21

landwarrior написа:
и там корупция ,един колега е ходил в 93минута им дават ''дуспа'' на холандците за да изравнят :evil: отвсякаде ни ебат яко :laser

Според това, което четох по нета дузпата е била в 50 мин (пета минута на продължението на първото полувреме), което си е горе долу същото.
Честно казано локото ме изненадват. Приятно разбира се.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пет 15 сеп 2006 9:24

Стиви Джи написа:
landwarrior написа:

Според това, което четох по нета дузпата е била в 50 мин (пета минута на продължението на първото полувреме), което си е горе долу същото.
Честно казано локото ме изненадват. Приятно разбира се.
тоя моя колега който е голям фен на ЦСКА ,каза че Локото много са играли яко беше изкефен от това ,но много разочарован от поредната ебавка с български отбор :?

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пет 15 сеп 2006 9:29

Стиви Джи написа:
DragoGT написа:ама жълтия си беше заслужен - откъсваше се напред и си го спъна

спор няма, ама първия му беше от "дузпището"

Точно! Втория жълт беше заслужен, но първия при дузпата... А на техен играч не дадоха втори жълт за много по- грубо нарушение...
А иначе докато бяхме 11 на 11 играехме много добре, дори по- добре от тях и мача си отиваше поне на 0:0 отвсякъде.

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пет 15 сеп 2006 12:55

Абе защо си пилеете нервите с този вариант на ЦСКА? Аз съм заклет привърженик на червените, но ние нямаме отбор - как искаме да правим подвиг в Европа без състав??? Разпродадоха играчите, гушнаха парите и сега каквото сабя покаже :cry:
Да не припомням с каква клизма стигнахме до мач с Бешикташ. А иначе за самия мач - яд ме е, че нямаше един защитник да изчисти тая топка при втория гол :evil: Но без нападатели няма да вкараме... Аз да питам - колко удара (опасни) имахме вчера? Май нула :cry:

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пет 15 сеп 2006 15:40

Smeagol написа:Абе защо си пилеете нервите с този вариант на ЦСКА?

Защото играхме добре и не заслужавахме да загубим, още по- малко с такъв резултат, който почти предрешава крайния изход.

Smeagol написа:Разпродадоха играчите, гушнаха парите и сега каквото сабя покаже

Всъщност единствения продаден футболист, за който съжалявам е Забавник... и донякъде Гай. Мислиш ли, че Тиаго се справя по- зле от Джуджето като ляв халф? Или пък Петре е по- зле от Гъргоров? Да не би пък да ни липсва Мурад, който играеше един мач и следващите три тичаше колкото бабичка за трамвай. Само ме е яд, че не купихме един добър дефанзивен халф, че тоя Якирович...

Smeagol написа:Аз да питам - колко удара (опасни) имахме вчера? Май нула

Да, нямахме удари, но играхме добре, създавахме удобни ситуации за нещо интересно и имахме едно положение сам срещу вратаря. А те преди червения картон какво имаха? Една измислена дузпа и два удара от над 25 метра, единия от които облиза гредата... все пак бяхме гости на добър отбор, не вярвам да си очаквал да ги смачкаме...

Потребителски аватар
sigi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sigi » Пет 15 сеп 2006 16:45

съдията п******т :evil: :CSKA

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 15 сеп 2006 17:22

абе какво да се ядосваме, футбола стана вече това

Футбол - когато всички гледат как 22-ма милионера играят мач.

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Пет 15 сеп 2006 17:29

Нямаше никаква дузпа,според мен.Вратаря много добър, но от към защита клекнахме :cry: .
Дано поне тук да завършим положително, пък и да не продължим :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”