lambo_sl написа:lambo_sl:Колега имаш ли идея дали ще стане на сеат ибиза 2001 година
Golf6000 написа:
Ще стане без никъв проблем ...:
явно че проблем има
Ако човека не е в час с жици и тоци, разчита на такива думи и очевидно е подведен.
Друг е въпроса дали и доколко е в час и продавача,и дали умишленоо или неумишлено го е подвел. Според мен неумишлено, при положение че е посочил опция разглеждане и пробване.
и не виждам какъв е проблема, ако въпросния чейнджър се върне обратно на стария му собственик с опция да се види и пробва, така че да е сигурен че няма проблем!
Ако съм продавач аз лично бих си го взел обратно, при положение че съм казал "Ще стане без никъв проблем" Това го пиша с уговорката, че нещата са действително така както ги е описал колегата!
Към автора- първите ти мнения се случват на много кофти място и при кофти случка. Има много жалки душички в този форум (няма как при такъв брой членове) и много от тях ще ти се изкажат в темата, такива теми особено ги привличат. Заеби го тоя чейндър, както и забрави тая тема и писаното в нея, щото ще се разочароваш много от форума(предполагам нямаш все още пълна картина и ако от тази случка ти се формира впечатлението...

) А форума не е никак лош, има достатъчно точни хора и както и самата идея, заради които си заслучава да си част от него.