Как ме прецакаха на ЛукОйл
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Как ме прецакаха на ЛукОйл
Ужас! Веднага викат оправители, касиерки, чистачи.. Това, че предния (или ти!!), който е сипвал не е знаел как да я обезвъздуши, не значи, че са те излъгали сега. Виж сега до първото деление (като миналия път) колко км ще минеш 

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Мхм,направи същото упражнение,на същата бензиностанция.Махни 10 литра (които не си имал предния път защото не си я обезвъздушил и виж какво ще се получи) Иначе аз като си сипвам с туби,имам чувството,че сама се обезвъздушава,защото си стига до капачката като сама си пръцка.Не съм натискал до сега копчето.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам колега, ти си прав за себе си! Но ми намирисва че миналото зареждане не е било до капачката, явно бинзинджията е слагал докато изк. пистолета, сега е пробвал до прекъсвач и после е закръглил и за това се е забавил, но не виждам как може да те прецакат, ако ти е пълен резервоара няма как да събере повече, пистолета изключва постоянно!
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Аааа има има,докато блееш вътре по списания и закусчици,нашенеца пълни лейката,която уж трябва да е с вода.Преди на ОМВ всички лейки доволно си ухаеха на нафта.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Обезвъздушили са го грамотно.Аз като взех моя Б4 комби стрелката беше малко над резервата.Сипах му 7 десетички от минерална вода.Накрая рекох да натисна копчето пак и пак се уригна и се отказах.Отидох на море-420км и стрелката все си седеше на 70л.Като изключи един път на пистолет после с обезвъздушаване спокойно поема 15-20 литра.С 24-25л съм отишъл до морето, затова и натам стрелката ми не мръдна.
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
а дали ако не си бил на някоя крайна колонка и не е имало хора бензинджията не си е сложил една лейка от тези за водата и да си е напълнил за собствени нужди гориво виждъл съм го и тоя номер 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
На мен ми е интересно като много колеги са го виждали после имало ли е последствия за бензинджията? В смисъл уволняват ли ги после поне шефовете им?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Е те по тая причина като се залети към колонката му казвам "остави имаш желание" сам ше си я заредя. Веднъж един ми се пъна ама неможе така ала бала явно е бил от тия дет пълнят лейките. Седнах си в колата и заминах без да сипя и грам.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Винаги когато зареждам бензин, поне в 90% от случаите, си стоя пред колонката и докато не ми зареди догоре не отивам да плащам! Ако не ви се вярва, пробвайте никой няма да ви каже нищо! Дори е имало коли зад мен, и са недоволствали, не ми пука чакам да зареди пред мен и тогава плащаМ! Дори и 5 лева да заредя, трябва да видя че е заредил и тогава хуквам към касата!
п.п Недай си боже да го мерна да пълни лейката, ако не го накарам да изпие квот има вътре, пък ако не ще запаля лейката
п.п Недай си боже да го мерна да пълни лейката, ако не го накарам да изпие квот има вътре, пък ако не ще запаля лейката

- filipov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря на всички който ми помогнаха в опознаването на колата ми. Не разбирам от автомобили и незнаех, че едно обезвъздушаване може да побере още 10-15 литра над нормалният обем на резервоара.
сега ще измина около 100-200 км и пак ще заредя до капачката.
Доста се бях подразнил на това как могат да те прецакат с около 20лв при зареждане за 25лв. Но човек се учи цял живот... и пак си умира не научен
сега ще измина около 100-200 км и пак ще заредя до капачката.
Доста се бях подразнил на това как могат да те прецакат с около 20лв при зареждане за 25лв. Но човек се учи цял живот... и пак си умира не научен

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
обезвъздушаването има голяма роля при фау ве
има и огромна тема за този случай, а че краднат -краднат
затова сам си зареждам
затова сам си зареждам

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Едно време се правеше бизнес така..... 
В района на Свиленград се търсеха Пасати и Мерцедеси 123ки....заради резервоарите им-зареждаха на безмитната,на доста добри цени,влиза се на няколко километра в Турция и се продаваше горивото на турците
Някои хора направиха доста пари така....

В района на Свиленград се търсеха Пасати и Мерцедеси 123ки....заради резервоарите им-зареждаха на безмитната,на доста добри цени,влиза се на няколко километра в Турция и се продаваше горивото на турците

Някои хора направиха доста пари така....
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Авторът може да бъде спокоен, защото най-вероятно НЕ Е прецакан. Аз редовно зареждам там и не съм забелязал да са ме цакали, освен това, че не обичат да връщат стинки за ресто. 

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Мене друго ми е по интересно.Защо зорлен си ...... колите?Сега още повече ,че е и лято и горивата поемат най-много разширение/свиване.Те са го сметнали ,че на 100л резервоар,като се напълни 70л,при еди си колко Т ще издържи.Като го напълниш до горе и го оставиш на пека ,няма ли да си повърне чорбите.Пък и отделно нагоре явно измамите започват...
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Pichaga написа:обезвъздушаването има голяма роля при фау ве
затова сам си зареждам
Ще добавя само, че раздела е грешен

Върни се в “ОФФ-Топик - други”