Да набиеш жена с цветя в трамвая.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Re: Да набиеш жена с цветя в трамвая.
Защо обикновено все плашат с някой дебел чичка,дето е артритясал или е тираджия с мустак.По този въпрос повече няма да коментирам,просто казвам,че тоя ако ми беше пляснал на мен телефона,щях да го тресна.Това е.Къде отидохме при чички дето главите им опират по коремите на самолетите от нискотарифни авиолинии.
Последна промяна от feikot на Пет 10 юни 2011 18:40, променено общо 1 път.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Положителното е от цялата работа , че след тази тема все някой ще го рендоса.
Не бих искал моята майка да е на мястото на жената с цветята.
Колега 'Фейкот" не ставаше въпрос за тебе , ама както и да е
.
Не бих искал моята майка да е на мястото на жената с цветята.
Колега 'Фейкот" не ставаше въпрос за тебе , ама както и да е

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Колегата баладжийче да сподели, че да имаш сърце е твърде широко понятие. Това да поступаш някой агресивен дебил никак не те прави смел или мъж... Но комплексите си намират път за проява по различни начини
А жена, че не се удря не се, но нека се обзаложим, че спорът е породен от необходимостта за още едно билетче за кашончето с цветята например 
Vizor-е, ни най-малко визирах теб... Тука стана като развален телефон

Vizor-е, ни най-малко визирах теб... Тука стана като развален телефон

Последна промяна от apa6o на Пет 10 юни 2011 18:50, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Ако визираш това, което казах аз, определено нямам на кой да се доказвам какъв съм и що съм. Ще вземе два толкова бързи, че ум ще му се завие. 100% съм сигурен, че в тях и жена му го бие тоя комплексар тъп!! МНОГО се дразня на такива тъпи изпляскали чички дето си избиват комплексите.
Ето за това ми харесва Бургас толкова много. Такъв пробит чичка такова нещо не може да направи. Щото точно 30 човека от рейса ще го изкъртят от бой..
Да ходи в тях и да седи под масата докато жена му се опитва да го изкара с точилката...!!!
Ето за това ми харесва Бургас толкова много. Такъв пробит чичка такова нещо не може да направи. Щото точно 30 човека от рейса ще го изкъртят от бой..
Да ходи в тях и да седи под масата докато жена му се опитва да го изкара с точилката...!!!
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Еееее не,тука е треало да играят шамарите,честно

Що не слезе да го снимаш - не искам се праим на ербап,не обичам да се тепем
ама с тва бутане на телефона вместо :Лелеее: треаше без да му говориш да има Земииии

Що не слезе да го снимаш - не искам се праим на ербап,не обичам да се тепем
ама с тва бутане на телефона вместо :Лелеее: треаше без да му говориш да има Земииии

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Бах го у дъртака
И целия трамвай мълчат,все едно им е шеф.
Директно го чакам на следващата спирка да ми покаже как се бута телефон

Директно го чакам на следващата спирка да ми покаже как се бута телефон

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Винаги съм твърдял,че старите(пенсии) хора са доста по-агресивни и по-нагли от младите....
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
apa6o написа:Тук има явно много рицари без броня... Не е хубаво да се посяга на когото и да било! Айде сега, като сте такива джедаи, я скочете на един чичка около 35 години и около 150+ кила, който като минава под тролейната мрежа, се навежда...тука бирата е друга, нали ?! Затова трябва манталитет преди всичко, а това липсва на множеството-възпитание !
35 годишен чичка? Може, ако ти си на 16 тогава 35 годишните да ти се струват чичковци

Аз съм на 35 и не приличам на чичка.
Малииии, тоя дятка явно отдавна не е ял бой! Ако бях аз на мястото на колегата щяха да го снимкат на рентген, а не по телефона! Ма такива смешковци намират все да се дръвчат на неподходящият за тях човек!
Няма да го бия много, направо го изхвърлям в движение от трамвая!
Няма да го бия много, направо го изхвърлям в движение от трамвая!
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
mupk0 написа:Винаги съм твърдял,че старите(пенсии) хора са доста по-агресивни и по-нагли от младите....
То си е така

- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
аз също не бих посегенал,винаги това ми е било последния изход от ситуация и винаги съм я избягвал.
Застъпвал съм се за хора.Натупах го едно хубаво счупих си палеца и после два месеца болнични.Парите от болничните няма да ги коментирам щот са смешни.
Хората дето имат семеиство могат да си представят 2 месеца без заплата какво е.
Застъпвал съм се за хора.Натупах го едно хубаво счупих си палеца и после два месеца болнични.Парите от болничните няма да ги коментирам щот са смешни.
Хората дето имат семеиство могат да си представят 2 месеца без заплата какво е.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
feikot написа:Защо обикновено все плашат с някой дебел чичка,дето е артритясал или е тираджия с мустак.По този въпрос повече няма да коментирам,просто казвам,че тоя ако ми беше пляснал на мен телефона,щях да го тресна.Това е.Къде отидохме при чички дето главите им опират по коремите на самолетите от нискотарифни авиолинии.
Колега, не ти прави евала на двата метра и 110-те кила да трескаш изперкалите старци дори и да се държат агресивно. Това, че във форума всички са нинджи го знаем и няма да го коментираме...
Относно чичките по 150 кила... Ами аз съм на 30, 185 см и съм 150 кила. Имам корем, немам акъл, а ръката ми вероятно е колкото крака ти и също съм потренирвал разни разнообразни спортове. Как си ме представяш сега аз да ходя и да трескам Vizor-a например щото не ми е в категорията... Малко нечестно нали

Въпросът разбира се не е там. Въпросът е в това, че когато разумът (ако въобще го е имало) и дипломацията отидат на заден план и наделеят първичните страсти и агресията... да можеш да си подбереш достоен противник, който със сигурност ще ти отвърне, а не някой изветрял старец.
Хубавото на бойните спортове е, че възпитават у човека спортсменство, дисциплина и самоконтрол. За жалост не видях наченки на подобни добродетели в коментара ти...
Браво на колегата, че въпреки провокацията е постъпил по правилният начин и не се е поддал на изкушението

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Вас кой ви е възпитавал?
Всеки се заканва на някакъв дядо
Все едно някой на ваща възраст да пребие вашия дядо...
Я пораснете малко, като искате да се биете го правете с противник, който е на килограмите и годините ви, а не с пенсионери...
Приличате на комплексари
Всеки се заканва на някакъв дядо

Все едно някой на ваща възраст да пребие вашия дядо...

Я пораснете малко, като искате да се биете го правете с противник, който е на килограмите и годините ви, а не с пенсионери...
Приличате на комплексари

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
По-тъпа тема не беше се заформяла скоро , чудя се как още я има , политическите теми дето се затварят веднага - ряпа да ядат
. Това да не е тийн-форум ?
В моя си живот съм научил , че чисто бяло и чисто черно не съществуват , всичко е нюанси
. Конкретния случай не ми стана ясен , както и на никой от неприсъствалите , но всички заеха "силова" позиция срещу единия участник , най-вече защото не бил жена и защото бил дъртак
...
ПП бях изпреварен на финала
!

В моя си живот съм научил , че чисто бяло и чисто черно не съществуват , всичко е нюанси

ПП бях изпреварен на финала

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Жоро.. сега може да е дядо.. утре може да е някой на нашата възраст. Ще му простиш ли? Не мисля, че ще направя разлика дали е на 20 или 50. ЛАЙНАР Е И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ АКО ЩЕ И НА 300 ДА СТАНЕ!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”