KirilGeorgiev написа:На мен ми се вижда доста странно да се прави на циганин за 47лв Колега явно нещо не сте се разбрали
Е от това по горе явно не е тоѝ ,а служител от въпросният нотариат.
KirilGeorgiev написа:На мен ми се вижда доста странно да се прави на циганин за 47лв Колега явно нещо не сте се разбрали
KirilGeorgiev написа:Каква жалба бе колега ти в България ли живеш? Аз звънях на 10 телефона да ги информирам че в една от Билите не издават фискален бон и на такива глупости се наслушах че не е истина
Dii написа: Жалко обаче ако служителките му са причина за казуса а той "хал хабер" си няма човека...
parno написа:а пък по темата половината нотариуси са шменти
Ljubon написа:parno написа:а пък по темата половината нотариуси са шменти
Това е голата истина!![]()
![]()
http://olddnes.dir.bg/news.php?id=3004858
Иначе как ще се избият гореспоменатите суми.
dobrin написа:Напълно нормално е да се събере такса за прехвърляне на собствеността, която в София е в размер на 2.5 % и няма как да фигурира в квитанцията за нотариалните такси, която издава нотариусът. Но няма и как да ти пращат каквато и да е информация по интернет, защото няма как по телефона да установиш, че именно ти имаш право да я получиш.
Отиди при нотариуса на място, искай среща с него и там най-вероятно ще ти дадат банковият документ, с който са внесени тези 2.5 % по сметка на общината/района, в който си адресно регистрирана.
Dii написа:dobrin написа:Напълно нормално е да се събере такса за прехвърляне на собствеността, която в София е в размер на 2.5 % и няма как да фигурира в квитанцията за нотариалните такси, която издава нотариусът. Но няма и как да ти пращат каквато и да е информация по интернет, защото няма как по телефона да установиш, че именно ти имаш право да я получиш.
Отиди при нотариуса на място, искай среща с него и там най-вероятно ще ти дадат банковият документ, с който са внесени тези 2.5 % по сметка на общината/района, в който си адресно регистрирана.
Тази такса за, която говориш не е тази за която говоря аз...2,5% на 700лв...колкото е оценен автомобилът не е 47 лв аз далеч по-малко...освен това, както предлагаш да ида до София ...че за 47лв най-много до Ихтиман да стигна...Благодаря на всички, които се вклюиха с постове!
yoan4o написа:За да съдействам за изясняване на случая, ако колегата желае, да ми изпрати на Л.С. името на лицето, чиито подпис е заверил въпросниЯТ в договора /доколкото разбирам, самата тя/.
Ще проверя внесени ли са парите или не.
Dii написа:тази за която говоря аз...2,5% на 700лв...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта