Сертификат за завършен компютърен курс...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
los_tigros

Re: Сертификат за завършен компютърен курс...

Мнениеот los_tigros » Чет 23 юни 2011 10:43

Е ти какво си мислиш,че някой ще му издаде сертификат ей така без пари ли?Заради кафевите му очи? mhihi И да ви кажа Офис пакета далеч не свършва с Уърд и Ексел(а и 90% от хората Ексела не могат да го използват пълноценно) и курса не струва 50 лв.

Айде стига,тая тема до никъде не води!

Потребителски аватар
holy_man
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот holy_man » Чет 23 юни 2011 10:45

Доста коментари се събраха кои забавни кои не, да поясня че сертификата не е за мен. Човека който е нает вече на въпросната позиция има нужните знания по материята, но няма физическата възможност за 2 дни да си изкара тапия. Самия работодател му е казал, че им трябва само като формалност тоест няма да се прилагат знания.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Чет 23 юни 2011 10:53

baracuda681 написа:Аз лично не съм се бъзикал. Всяка фирма която наеме въпросния човек, рано или късно ще види дали може/не може да върши дейността за която са го наели. Ако има сертификат, а няма знания, това се отразява на фирмата която го е издала. Много е просто. :)

и да и не. те ще го видят, че не може но няма да го гонят, тъйкато все пак си е нов разход да търсят нов човек. тоя тъпанар после ще трябва някой да си губи времето да го обучава, защото го е мързяло да седне и да прочете някоя книга за word И office и да даде 40-50лв за курс.

Потребителски аватар
holy_man
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот holy_man » Чет 23 юни 2011 12:00

@ los_tigros случайно или не позна с кафяви очи съм.

Едно не мога да разбера не съм молил никой за безплатно четене на морал, ако някой може да съдейства да пише. Всички други коментари са напълно излишни и безмислени, но поне са забавни :)

Потребителски аватар
pit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pit » Чет 23 юни 2011 15:03

sk. написа:Не виждам проблем, ако човекът, наистина си разбира, защо да не му е издаде едно бързо сертификатче ;)
Аз също нямам сертификат за компютърна грамотност, но пък си мисля, че съм малко над средното ниво :wink:

Точно това е, човека може да разбира но няма документ...

Колегата който търси сертификат, отиваш във фирма която прави курсове, плащаш си изпит и те изпитват на предметите които се преподават в курса, ако знаеш материята ти издават сертификат. Това е практика на много места, идват случайни хора и плащат да ги изпитат, ако знаят получават документа.
Аз съм в подобна ситуация, завършил съм преди 10 години, но не си взех дипломата,работя по специалността от тогава, сега отидох, казаха ми идваш, плащаш за комисия и те изпитваме, правиш една дипломна работа, гледаме, ако знаеш, ти даваме дипломата. Това е начина за колегата според мен.

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Чет 23 юни 2011 16:01

Абе не знам кое е морал , ама като знам колко шофьорски книжки са взети по този начин , пък и те са "формалност" нали , кой е този дето не може да кара , всички могат mhihi ! Затова по магазините има продавачки , дето не могат да работят с касовите апарати , пък иначе бъкат от компютърна грамотност , сигурен съм как "сърфират" в сурат-тефтера :D .

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 23 юни 2011 16:46

Какво общо имат шофьорските книжки с тест за компютърна грамотност???
Да не говорим, че проблемът не е в раздаването на книжките, а в следенето за спазването на закона и санкциите при неспазването му.

Към автора: http://www.test.bg/

Потребителски аватар
holy_man
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот holy_man » Чет 23 юни 2011 19:32

@ maxpayne - Благодаря

Темата може да се заключва и трие.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 23 юни 2011 19:35

К.Одаджийски написа:Е тука нацъкай един тест http://test.bg/ и може да изкараш сертификат.
maxpayne написа:Какво общо имат шофьорските книжки с тест за компютърна грамотност???
Да не говорим, че проблемът не е в раздаването на книжките, а в следенето за спазването на закона и санкциите при неспазването му.

Към автора: http://www.test.bg/

Това е най - добрия вариант и според мен

Върни се в “ОФФ-Топик - други”