Изберете българското .. с други думи запечатана празна бира!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Изберете българското .. с други думи запечатана празна бира!
Колега, да беше се върнал в магазина да върнеш дефектните бутилки, щяха да ти ги сменят веднага, вместо да пишеш тука. Даже и подарък щяха да ти дадат за причиненото неудобство. Такова нещо може да се случи навсякъде по света, производствен дефект на поточната линия. Излишно е да се обобщава, че видиш ли, всичко българско е боклук, а даже някои колеги се изхвърлят, като казват, че не консумират български стоки. 

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
H2O написа:Българско ли?Салам не купувам произведен в БГ!Когато се научат да работят както трябва,тогава ше им купувам бирата,саламите и каквото си помислите.Ами хляба?Няма по гаден хляб от българския!Само зеленчука и плодовете купувам,ама там е неясно кое от къде е.Поне това правителство има насока за подобряване на качеството на БГ продуктите.Ама,това като знам какви помияри произвеждат храни и напитки,жал ми става за хората които консумират боклуците им!Това е положението!Жалко,но факт!!!Явно през последните 20год.трябваше да си мине и през тази помия.Колкото за Леденика,не ми е ясно как съшествува още като марка!
Колега, просто е така от любопитство да те попитам, ти някъде в чужбина живял ли си, ама да си живял не да си ходил на екскурзия ?
-
- Автомобил: GolfIII
- Двигател:
Голяма драма.
Работя в пивоварен завод в Стара Загора от 20 години(сещате се кой е той
).Процеса на производство и бутилиране ми е ясен.И това ,че някаква бутилка не се е напълнила както трябва си е нормално, при положение ,че се бутилират по 80-100 хиляди бутилки на час и нагоре.Техниката не е безгрешна.Друг е въпроса ,че накрая на лентата си има фотосонди, които не трябва да допускат тази бутилка на пазара, но явно в Леденика техниката не е на нивото на Старозагорската пивоварна.
Просто отиваш в магазина и ти заменят стоката.Не драматизирайте чак толкова.
Колкото до качеството на нашите брандове-Загорка, Ариана, Амстел, Хайнекен ви давам гаранция за отлично качество.
Работя в пивоварен завод в Стара Загора от 20 години(сещате се кой е той

Просто отиваш в магазина и ти заменят стоката.Не драматизирайте чак толкова.
Колкото до качеството на нашите брандове-Загорка, Ариана, Амстел, Хайнекен ви давам гаранция за отлично качество.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Нема ли кой да заключи тая безсмислена тема
Групе ти си

Групе ти си
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
оставете машината ,проблема е че никой не следи какво излиза от завода ,така както имаше хлебарка в бурканче с мед ли беше не се сещам и това е същата работа
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Групата спи.
Днес аз ще съм темерута
Днес аз ще съм темерута

Върни се в “ОФФ-Топик - други”