ОМВ промоция - чанти, някой мнение за тях
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: ОМВ промоция - чанти, някой мнение за тях
Татко има една странна мания да отнася все от тея раници и чанти от ОМВ-то.Предният път взехме куфара на Dunlop по спомен и най-голямата хладилна чанта.Сега взехме точно този най-големият куфар.Тестваха го вече и казаха ,че е супер.Побира си доста работи и е стилен до няква степен.Другата седмица и аз заминавам на море и ще се възползвам от услугите на куфара.Като цяло всичките работи са на оферта,защото ако зареждаш много гориво просто ти дават точки,а точките си ги разменяш за куфарчето.Ако си решил да го взимаш,но не на промоция цената доколкото знам е още по-дебела.Ако обаче събираш точки нарочно,да спестяваш пари а у ,за да го вземеш...не си е на промоция 

mr24 написа:berta написа:ПС сега виждам отново дискриминация,тази промоция важи само за провианцилистите
Коя промоция важи само за провинцията, че ми е убягнало?
на еко така е показано на сайта им
-
- Автомобил:
- Двигател:
Някой има ли останали точки, които няма да му трябват, защото промоцията изтича в понеделник, а не ми достигат 

- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
кандидата написа:Някой има ли останали точки, които няма да му трябват, защото промоцията изтича в понеделник, а не ми достигат
Колкото искаш, дори и пълни карти имам.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”