Газови пистолети

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Газови пистолети

Мнениеот parno » Чет 07 юли 2011 13:01

MMX написа: да знаеш, че имаш инструмент за крайни случаи макар и съмнително ефективен.

така написано ми звучи като "мисли се за безсмъртен ама знай че не си Маклауд" :Mr Green Fun
извади газов пистолет срещу еднометрова палка и почуствай страданието
гърмяли са ме с такъв пистолет от 3-4 метра с газов патрон и да ти кажа файда няма , даже по-ефективно щеше да е ако ме бяха уцелили в главата с камък
отделно съм бил в затворено помещение (апартамент) където пиян тъпак изстреля газов патрон - след 10 мин в апартамента нямаше и помен от стреляне а тъпака изяде 2 шута в гъза :Mr Green Fun е вярно бяхме на прозорци и тераси докато мине паренето в носа ама предпочитам да имам палка в двубой с газови пистолети
сега стои и се вади само по нова година за ракетки - демек не си струва купуването и ходенето до кос кат даи вма и други институций

Потребителски аватар
MMX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MMX » Чет 07 юли 2011 13:56

parno написа:където пиян тъпак изстреля газов патрон - след 10 мин в апартамента нямаше и помен от стреляне

Стрелял е напосоки. Ти какво искаш - от едно гръмване да се затваря помещението за 1 седмица или да припадат всички включително и стрелящия? Ако ти беше гръмнал насрещно от 1 метър нямаше да си толкова безгрижен.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Чет 07 юли 2011 13:58

а бе по-бездарно оръжие за самоотбрана от газовия пистолет няма
за животни може и да върши работа ама хората хубаво ще те оритат заради тоя пистолет
все пак за друго е темата та викам да не я разводняваме повече eusa

Потребителски аватар
MMX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MMX » Чет 07 юли 2011 15:36

Там е работата, че повечето "застреляни" в новините напоследък са все жертви на газови пистолети. Един опърлен, други уплашен - иначе новината е "мъж прострелян в центъра на Х". Как точно става ПРОстрелването не мога да си обясня, най-вероятно с журналистическа неграмотност. Темата все пак беше ако полицай те хване с газов пищов в джоба ще го подмине ли или ще го таксува като носене на оръжие.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Чет 07 юли 2011 17:29

Не знам.
Но когато бях на 16 години имах голямо желание и татко ми подари за РД - "Оса". Един път гръмнах по невнимание на терасата - стаи бяха обгазени със солзотворен газ.
Не знам с какво са гърмяли в тия стаи.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”