Частен съдебен изпълнител

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
impresa
Автомобил:
Двигател:

Re: Частен съдебен изпълнител

Мнениеот impresa » Чет 14 юли 2011 12:27

Това за професионализма беше тема преди време и с един професор по музика, на който, като му предложихме да му попеем, бързо се разбрахме. Искаме да ти кажем, че и ние се изненадахме от отказа ти да бъдеш назначен за пазач на описания и запориран Голф, и да продължиш да си го ползваш. Както и да е, дългът е погасен към момента, след получаване на внесени от Вас 300 лева при предишния съдебен изпълнител. Можеш да си вземеш автомобила ако искаш, като се свържеш на офисните телефони с Димо Григоров. :beer

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Чет 14 юли 2011 12:29

sofroniev написа:...............

Уважаеми Г-н Съдебен Деловодителю,
с чест и поклон пред институцията, която предполагам че представлявате в нашия форум на непросветените - http://www.milenbazinski.com/bg/contacts/, бих искал да ви напомня, както най-вероятно и вие знаете, че и едни "Други хора" също прават "Лични Услуги". Не го забравяйте. Доста хора тук сме с Голфове с джанти за по 600+ лева. mhihi :kissy:

Пс. Само да Ви попитам, на какво законово основание е вдигнат автомобила на колегата и му е обяснено за въпросната "лична услуга"?

Пс2.Ще ми е много интересно на кои фирми защитавате интересите, да взема да направя някое умишлено задължение и после с интерес да очаквам някой да дойде да ми вдигне колата с паяк и да ми каже, че прави "лична услуга"! mhihi Може да ми отговорите на Л.С.

Благодаря и с най-добри пожелания. :deal

Последна промяна от yoan4o на Чет 14 юли 2011 17:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Танков
Автомобил: Golf MK1
Двигател:

Мнениеот Танков » Чет 14 юли 2011 12:34

yoan4o написа:
sofroniev написа:...............

Уважаеми Г-н Съдебен Деловодителю, - http://bg-bg.facebook.com/s0froniev
с чест и поклон пред институцията, която предполагам че представлявате в нашия форум на непросветените - http://www.milenbazinski.com/bg/contacts/, бих искал да ви напомня, както най-вероятно и вие знаете, че и едни "Други хора" също прават "Лични Услуги". Не го забравяйте. Доста хора тук сме с Голфове с джанти за по 600+ лева. mhihi :kissy:

Пс. Само да Ви попитам, на какво законово основание е вдигнат автомобила на колегата и му е обяснено за въпросната "лична услуга"?

Пс2.Ще ми е много интересно на кои фирми защитавате интересите, да взема да направя някое умишлено задължение и после с интерес да очаквам някой да дойде да ми вдигне колата с паяк и да ми каже, че прави "лична услуга"! mhihi Може да ми отговорите на Л.С.

Благодаря и с най-добри пожелания. :deal

няма нищо законово в действията :) всичко е било лично, а както каза и едни други хора изпълняват лични услуги... цялата ни държава е такава че чак ме е срам... вдигат неоснователно колата, знаят, че не са прави, а накрая кой ми с*ра в гащите... аман от боклуци и тарикати...

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Чет 14 юли 2011 12:37

На човека това му е работата и най вероятно това му е наредено Едва ли си харесва Голфове докато се разхожда по улиците

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит

Мнениеот yoan4o » Чет 14 юли 2011 12:40

KirilGeorgiev написа:На човека това му е работата и най вероятно това му е наредено Едва ли си харесва Голфове докато се разхожда по улиците

Що пишеш без да четеш незнам :?: :!:

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Чет 14 юли 2011 12:40

impresa написа:Това за професионализма беше тема преди време и с един професор по музика, на който, като му предложихме да му попеем, бързо се разбрахме. Искаме да ти кажем, че и ние се изненадахме от отказа ти да бъдеш назначен за пазач на описания и запориран Голф, и да продължиш да си го ползваш. Както и да е, дългът е погасен към момента, след получаване на внесени от Вас 300 лева при предишния съдебен изпълнител. Можеш да си вземеш автомобила ако искаш, като се свържеш на офисните телефони с Димо Григоров. :beer

лелееее форума се напълнил със съдия изпълнители. УЖАС, страшни, неподкупни, борци за правда.

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 14 юли 2011 12:59

Аз пък винаги съм се чудил как като стане някой проблем със сервиз/магазин или както е в случая и добие гласност, в същия ден някой от "неправедно оплютите" почва да пише с регистрация от 2005-та и първо мнение... :hmmmm А и нищо не споменаха и двамата за "личната услуга"...!?!

Последна промяна от nokiangage на Чет 14 юли 2011 14:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Чет 14 юли 2011 13:00

Напълно подкрепям колегата, който си търси правата. Очевидно го въртят в някакви схеми. Цялата тази история ми се струва доста ... българска :?

Тези изказвания обаче ще коментирам:

Mihailov78 написа:
maxpayne написа:..Без да взимам предвид личното си мнение, че мнозинството от съдебните изпълнители са жалки създания, стояши в социалната еволюция някъде между шофьор на такси и тъмните, които събират сметта - във форума има рубрика платени търговци и там можеш да публикуваш линк към сайта си срещу съответното заплащане..

не е точно вярно, по-скоро тези "хора" са още по-надолу в йерархията на човеците. Те са продадени души, хранещи се с мъката на останалите. Чудя се що за човек трябва да си за да влезеш на някой в дома и да го изриташ от там? Ще се защитят, че било професия като професия.. да бе да, ще им повярвам!

Защо веднага се започва с обобщенията?
Професия, като професия.
Всичко зависи от хората.
Да, тези по-горе са особено нагли :evil:
Ама да не се налага да опирате до такива услуги :bishop
Ако утре някой вас завлече и го осъдите и т.н., към кого ще се обърнете?
Тогава няма ли 'тази професия' да ви помогне?!
Мислете малко.

Не защитавам никой, особено тези по-горе, но крайните изказвания са доста наивни.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Чет 14 юли 2011 13:07

Галине, верно си е професия, важна и без нея наистина не може.

но не забелязваш ли, че начина им на общуване е типично wannabe мутренски.
млади момчета, които са се правят на борци от 90те. смешна работа

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 14 юли 2011 13:13

group® написа:Професия, като професия.

Огромната част от хората около съдия изпълнителите са с тъмно минало в най-добрия случай или gangsta wanna be, а самите съдии изпълнители са с моралните устои на членестоного. И да не си мислиш, че говоря наизуст - имам конкретни примери. Напълно съм съгласен, че тук там се намират и свестни хора, никога нещо не е 100% добро или лошо, но обощенията включват в себе си и идеята за статистическа грешка mhihi

Не че няма изроди лекари, полицаи, нотариуси или каквото се сетиш, но самата концепция на работата на частния съдебен изпълнител предполага едно особено състояние на духа, ако мога така да се изразя mhihi

panko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот panko » Чет 14 юли 2011 13:17

Може ли всички, които не са наясно с процедурите по принудително отнемане на движима вещ да спрат да коментират, защото и грамотни хора има из тези фроруми и сигурно доста се смеят ако ги четат!!!!
:)

Потребителски аватар
group®
Темерут

Мнениеот group® » Чет 14 юли 2011 13:19

Petrolhead написа:
но не забелязваш ли, че начина им на общуване е типично wannabe мутренски.
млади момчета, които са се правят на борци от 90те. смешна работа

Така е. Има много такива, макар да не съм в тези среди и аз знам.
Просто исках да кажа, че се гледа в момента само от едната страна, а когато ни помагат е друго ;)
Като с полицаите - плюем, плюем, пък после като ни дотрябват сменяме тона.
Както и да е - стига спамиме :)

Темата е за колегата, който явно е пострадал от такива повярвали си мутрета. :evil:
Съветвам те да прегледате с адвокат цялата процедура и действия на тези.
Некомпетентен съм, но не бих оставил онзи по-горе да ми разяснява процедурата.
Разнищете всичко от прехвърлянето от един изпълнител на друг.
Споразумението, което сте имали.
Не е ли трябвало да бъдеш уведомен за промяната в съдебния изпълнител.
и т.н., и т.н.

п.с. те грамотните нека помогнат на колегата, а не само да се смеят на невежеството, което само по себе си не е недостатък ;)

Потребителски аватар
group®
Темерут

Мнениеот group® » Чет 14 юли 2011 13:23

А ти драги ми панко, недей си мисли, че сме чак толкова невежи и не виждаме няколкото ти акаунта:
panko
hellstr1k3r
sofroniev
impresa

сладур mhihi

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит

Мнениеот yoan4o » Чет 14 юли 2011 13:26

group® написа:А ти драги ми панко, недей си мисли, че сме чак толкова невежи и не виждаме няколкото ти акаунта:
panko
hellstr1k3r
sofroniev
impresa

сладур mhihi

не бре, Галине, те сега ще се регнат във Форума цялата кантора, да се защитават взаимно... mhihi
Сигурно са през едно IP.

Последна промяна от yoan4o на Чет 14 юли 2011 13:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 14 юли 2011 13:26

group® написа:А ти драги ми панко, недей си мисли, че сме чак толкова невежи и не виждаме няколкото ти акаунта:
panko
hellstr1k3r
sofroniev
impresa

сладур mhihi

аааа,няма ли банани за тях :shock

Върни се в “ОФФ-Топик - други”