Има ли и други планинари.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- alien1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм любител алпинист и запален турист. Обиколил съм около 40 от 100те национални обекта. Наблягам на туризма напоследък и рядко ходя да се катеря, обикновенно на Комините на Витоша, по рядко на Лакатник. На стената в Софииския ходя зимата, но както казах напоследък наблягам на туризма / спорт за семейни
/.

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
many написа:... Сега в Неделя се върнахме от Девин (Пещерата "Дяволското гърло", "Ягодинската пещера, Бачковският манастир)- беше страхотно!!...
nero написа:На връщане отново в Бачковския манастир и Асеновата крепост
Браво бре, хаймани с хаймани...
Аз (с още 3-ма) бях в петък, събота и половин неделя в Бачково, ходих и до Кръстова гора...
Организация никаква...
Бтв някой ако има инфо кога има 'Звук и светлина' да казва.

Аааа, и още нещо - знам, че колегата Tihon е зъл планинар, но май скоро не е влизал във форума...

Последна промяна от zmej на Чет 28 сеп 2006 14:17, променено общо 1 път.
- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zmej написа:...
хихихиххи това е в мойта катигория
ако става въпрос за ВТ мога да разбера дай дата на вероятно долитане към насам

Последна промяна от ItsoVT на Чет 28 сеп 2006 15:28, променено общо 2 пъти.
- many
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zmej написа:many написа:... Сега в Неделя се върнахме от Девин (Пещерата "Дяволското гърло", "Ягодинската пещера, Бачковският манастир)- беше страхотно!!...nero написа:На връщане отново в Бачковския манастир и Асеновата крепост
Браво бре, хаймани с хаймани...
Аз (с още 3-ма) бях в петък, събота и половин неделя в Бачково, ходих и до Кръстова гора...
Организация никаква...
Аааа, и още нещо - знам, че колегата Tihon е зъл планинар, но май скоро не е влизал във форума...
Звук и светлина има постоянно- само трябва да се събере група....
- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
many написа:itsovt написа:many написа:Звук и светлина има постоянно- само трябва да се събере група....
ако става въпрос за ВТ не е точно така но щом казваш сигурно си запозната![]()
![]()
Със сигурност ти си по- запознат, но аз миналата седмица бях и човека ми каза че им трябват около 50лв за да има програма
Кой е човека, яко те е метнал?Цената на Звук и светлина първото ,което е, е 350лв и на горе на едно пускане и то без зарята има винаги на национални празници като 3 март и на 22 септември беше разкош писах ама кой .... също е разкошно на празника на ВТ на 22 март с изключителна заря и стрийт парад.Пускат иначе, когато има големи групи чужденци или ако има гости от "голям" ранг за това писах че мога да проверя примерно да ли има нещо планирано ма щом са ти каза ли
- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 8%E2%E0%EB
я тука писах за 22, кажи кога ще идваш де мое да имаш късмет
п.п ези или тура

я тука писах за 22, кажи кога ще идваш де мое да имаш късмет
п.п ези или тура

- many
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
itsovt написа:many написа:itsovt написа:many написа:Звук и светлина има постоянно- само трябва да се събере група....
ако става въпрос за ВТ не е точно така но щом казваш сигурно си запозната![]()
![]()
Със сигурност ти си по- запознат, но аз миналата седмица бях и човека ми каза че им трябват около 50лв за да има програма
Кой е човека, яко те е метнал?Цената на Звук и светлина първото ,което е, е 350лв и на горе на едно пускане и то без зарята има винаги на национални празници като 3 март и на 22 септември беше разкош писах ама кой .... също е разкошно на празника на ВТ на 22 март с изключителна заря и стрийт парад.Пускат иначе, когато има големи групи чужденци или ако има гости от "голям" ранг за това писах че мога да проверя примерно да ли има нещо планирано ма щом са ти каза ли
Eми, честно да ти кажа не се чувствам метната, защото аз и още 5 човека го гледахме за 45лв. Мисля, че се казваше Румен! Даже и телефона му имам някъде
Върни се в “ОФФ-Топик - други”