Vizor написа:Санто едни нямат за хляб други нямат за яхта

Тук си много прав и цената/ стойността на сделката не променя фактите.
Сега обаче ще си позволя и аз да пофилософствам, защото съм отмъстителен келеш
Визорче с право много хора ти казаха, а и ти се съгласи, че единствения пропуск на колегата е да се обади.
И дали всичките теми из форума по тези въпроси не потвърждават това?!
Дали нямаше теми от хора, които са от другата страна (както колега сподели по-горе)?!
Дали не се извратихме прекалено покрай тая 'мизерия'?!
Пешката съвсем правилно злорадства и все пак констатира:
pe6kata написа: Искрените ми съболезнования към хората, които не виждат нищо нередно, нещо безвъзвратно е умряло в тях (или е било мъртвородено)

Лошо е ...
Много е лошо, че вече ние самите започнахме да приемаме вина, когато ни излъжат и се държат некоректно с нас.
В случая екипа няма основание,
според мен, да предприема познатите действия, защото нещата наистина доста се размиха.
Лично аз (Визоре знаеш най-добре), съм за възможно най-строги мерки с/у неколегиалното отношение във форума.
Лично аз, ако имах властта щях да забраня всякаква търговия и всичко свързано с нея във форума.
За съжаление човек трябва да знае какво може и какво не.
От личния си опит за толкова година ще кажа, че най-коректните и 'пичове' могат да се окажат 'измекяри'.
Колко уговорки и думи са се нарушили пред мен ... темата ще стане дълга, като Фън, ако заразказвам.
Все пак ще споделя за един колега, който ми купи старата двойка и останаха смешни няколко лева за доплащане, защото исках да помогна.
Е вече 5-6 години, дали съм ги получил?!
Не ми пука за това, но дали мога вече така сляпо да разчитам на една дума и сума разговори?
Съжалявам и макар Пешката да е тъжно прав, ще заключа - НЕ!
Въпреки това не знам дали бих постъпил като въпросния колега, но определено бих се замислил.
И да - определено бих се обадил!
И да - монетата в случая има две страни!
Просто се отпуснах в размишления и не се ангажирам с никаква позиция по случая.
Все пак, както се вижда - ще правя всичко по силите си за да не се мърси форума с 'мизерията'!