ISRalien написа:Не е гоуф, нема как да ги впечатлиш колегите.
Няма смисъл от спор, не и в тоя форум.

ISRalien написа:Не е гоуф, нема как да ги впечатлиш колегите.
nigga написа:ISRalien написа:Не е гоуф, нема как да ги впечатлиш колегите.
много на мЕсто
joker написа:...
scuba написа:joker написа:...
Баща ми казваше:
"Великите се различават от посредствените по това, че помнят историята си и пазят традициите си"
!!!!
joker написа:nigga написа:ISRalien написа:Не е гоуф, нема как да ги впечатлиш колегите.
много на мЕсто
Не сте прави колеги!!!В живота има СИМВОЛИ....те може да не са Голфове.Пазенето на символи свързани с историята е въпрос на духовност,а не на финансова стойност(макар,че и тя идва ама много по-късно!)
Ще ми се смеете,ама аз още пазя 6 зърна шарен боб,които едно дете през далечната 1978 г ми подари.Бях на войник на пост в един лют студ,когато едно 7 г момче се спря и ми ги даде с думите"Батко ти мръзнеш и ни пазиш....искам да ти благодаря и да ти подаря нещо!"Беше толкова искрено и мило...пазя тези зърна до днес..като символи.Във Варна унищожиха безмилостно редица символи от историята на града...заради финансови интереси.Но ако не пазиш символи ти просто си бездуховен човек,а човек без душа е кръстоска между банкомат и бетонен блок!!!!
ISRalien написа:Пак ме разбра погрешно.
Нервирах се на колегите, които оплюха pkaramitev, защото е посмял да надигне глава от стадото.
Може би само хора, които ги влече авиацията го разбират...
doaiena написа:Българската авиация е съсипана още със отиването си на комунизма...
ISRalien написа:doaiena написа:Българската авиация е съсипана още със отиването си на комунизма...
Така като гледам говориш от трето лице, базирано на историите на твоя познат...
За военната авиация - сигурно е така.
Ама за гражданската и любителската си далеч от истината.
Идния уикенд например има две събития:
Авиошоу по случай 100-годишнината на българската авиация - http://100.airshow-bg.com/
Въздухария (Фестивал на свободния полет) - http://sky-camp.com/vazduharia.html
Аз лично съм на втория по план, дано времето е с нас
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта