От кои градове все още няма потребители във форума???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Николай-koki folza е от Панагюрище.....а и си видял,как трябва да се прекръсти града - VW-гюрищеdobrinb написа:Аз днес бях в Панагюрище и през цялото време се оглеждах за стикер. И по пътя също гледах, ама не видях /сигурно щото си дойдох за 1 час до София/ Най - вероятно няма съфорумници в Панагюрище, а пък колко автомобили от марката има - не е истина, всеки втори е VW.

-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
веселин написа: .....а това за местожителството в профила си е ....редно според мен да се попълва!
То, че е редно спор няма но както написаха и други тук винаги можем да напишем каквото си искаме. Аз примерно ако не искам да се знае от къде съм и лесно мога да се напиша, че съм от Каспичан.
Според мен е правилно всеки да се пише от къде е за да не се разминаваме по улиците и да си пускаме теми от рода "Кой беше на ..."
ПС: От Каспичан и Нови Пазар не виждам представители, както от от Момчилград, Ивайловград ...
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
мисля че във връзка с местожителството има още един момент - сигурен съм има и други като мен, които понастоящем живеят в даден град, но са от друг. сега аз като съм кореняк габровец, но от 8-9 години живея в София, в местожителство Габрово ли да пиша? в тази връзка едно предложение към админите - възможно ли е да се вкара опция за записване на рождения град, ако е различен от местожителството? Защото аз се гордея, че съм от Габрово, но как да напиша, че живея там, като съм тук

- klimata
- Автомобил: Polo
- Двигател:
- Контакти:
Същия случай,но Червен Брягbbaev написа:мисля че във връзка с местожителството има още един момент - сигурен съм има и други като мен, които понастоящем живеят в даден град, но са от друг. сега аз като съм кореняк габровец, но от 8-9 години живея в София, в местожителство Габрово ли да пиша? в тази връзка едно предложение към админите - възможно ли е да се вкара опция за записване на рождения град, ако е различен от местожителството? Защото аз се гордея, че съм от Габрово, но как да напиша, че живея там, като съм тук![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”