Максимално се кефя!

kiko написа:-ставаше въпрос за това ,че се сливат дни около празниците и стават дълги поредици неработни дни,за сметка на неефективното отработване в събота
-не всички работодатели са робовладелци
-винаги като може държавата се опитва официално да скатае работни дни -на частния бизнес,особено който работи с чужбина им е недобре-после рефлектира върху наетите
-скатаването е национален спорт-почва още от училище с всевъзможните извънПЛАНОВИ ваканции,затова младите нямат почти никакви трудови навици-кой ли ще работи в бъдеще.
-наистина и работодателите май не са стока,съдейки по острите мнения по тях адрес,но отиде ли се в чужбина се бачка като роб -често без оплакване,но в България не -известен синдром
-изненадвам се ,че и в чужбина било така-не споря -не знам,но ви вярвам -останал съм с впечатление ,че там се бачка яко.
-
kiko написа:...Писна ми ,вика,да чувам на различни езици-е пак ли не работите...
тази седмица пак 2 неработни дни(в месеца има още)-на мен лично и на хора около мен-,,самоосигуряващи се'' ни се работи,но има официален стоп...не е същото като да работиш в събота или в истински работен ден-щем не щем 2 дена няма да работим-няма никакво природно бедствие или война ,но ние ще жулим биричка ,ще мааме пържоли,лениво ще онанираме...в понеделник...
kiko написа: Други казват ,че така се стимулира туризма и потреблението-вярно е -повечето ми познати стимулират туризма на Гърция в момента...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта