hooligans написа:Да ти имам проблемите![]()
Vettel написа:Хах... Току що ми звънна управителя на този ресторант - Хари. Каза, че човека, който ме е обслужил поседния път е бил ръководен кадър и нямало как да го биятСледващият път като съм пътувал до София иска да се видим за да ме компенсира. Извини се човека и благодари за сигнала.
Който има оплаквания от тях: customers@samex.bg
Vettel написа:Изпуснах да спомена малката подробност
DarkForce написа:
... натъпкани с хормони, антибиотици, консерванти и кой знае какво още, забравянето ще е най-малкият Ви проблем ...
group® написа:
Ти ако мислиш, че храната в магазините, която купуваш е по-различна ... няма да ти развалям рахата
DarkForce написа:мили колеги,
съжалява, че ще съм офф от темата, ама ако продължавате да се "храните" с такива неща (че е храна и дума не може да става) натъпкани с хормони, антибиотици, консерванти и кой знае какво още, забравянето ще е най-малкият Ви проблем ...
Vettel написа:
Сори за офф-а, ама да критикуваш някой, че прави нещо което на теб не ти харесва хич не ми се нрави.
PyMu написа:В този дух да вметна, че наистина е много скъпо удоволствие да се храниш здравословно в наши дни.
Преди няколко дни обиколих магазин за Био-продукти, без да споменавам кой, за да не се счете за реклама, но изключително добре зареден и нямаше нещо, което да го няма в био-органичен вариант, а имаше и неща, за които не бях и чувала, плюс, че и козметика дори се предлагаше: шампоани, пасти за зъби и какво ли не... Ами изправи ми се косата от цените, които видях. 50 гр. шоколад 6 лева, вазелин за устни 8 лв... Имам огромното желание да не ям боклуци и да се храня с органична храна, но не виждам как може да се случи. Освен да мина на някаква веганска диета и да ям веднъж на 3 дни, през другото време да медитирам, не знам...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта