Някой имал ли е проблеми с KFC?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Някой имал ли е проблеми с KFC?

Мнениеот hooligans » Пон 03 окт 2011 0:22

Да ти имам проблемите mhihi :screwy

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пон 03 окт 2011 8:29

hooligans написа:Да ти имам проблемите mhihi :screwy

Абе така е.....ама колегата ако взима всяка седмица по една такава кофа,за 2месеца е -1кофа!?!?!?

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пон 03 окт 2011 8:38

Тук таме имат кофти обслужване и проблеми, да кажем този на Гарибалди е перфектен винаги всичко е изрядно, но и аз съм имал проблеми с разни извън центъро - Младост и т.н ама кво а се прай..

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пон 03 окт 2011 8:59

Хах... Току що ми звънна управителя на този ресторант - Хари. Каза, че човека, който ме е обслужил поседния път е бил ръководен кадър и нямало как да го бият mhihi Следващият път като съм пътувал до София иска да се видим за да ме компенсира. Извини се човека и благодари за сигнала.
Който има оплаквания от тях: customers@samex.bg

Потребителски аватар
hosetovw
Автомобил: VW MK5 GTI DSG
Двигател: 2.0 TFSI BWA
Контакти:

Мнениеот hosetovw » Вто 04 окт 2011 1:00

Vettel написа:Хах... Току що ми звънна управителя на този ресторант - Хари. Каза, че човека, който ме е обслужил поседния път е бил ръководен кадър и нямало как да го бият mhihi Следващият път като съм пътувал до София иска да се видим за да ме компенсира. Извини се човека и благодари за сигнала.
Който има оплаквания от тях: customers@samex.bg

:applause: Браво колега, че написа това !!! :да:
Важно е да се знае, че все пак на проблемите в KFC (ресторантите на "Самекс" ЕООД) им се обръща внимание и се търси решение за отстраняването им. Добре е и да не отказваш компенсацията, защото с тази грешка, според мен по-скоро неволна, са ти създали неудобство и най-важното ти си платил за продукт, а не си го получил.

И в крайна сметка важното е :
Прикачени файлове
index.jpg
index.jpg (9.65 KиБ) Видяна 1570 пъти

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Вто 04 окт 2011 9:13

Само с поръчване за вкъщи.
Поръчахме бая неща и то проблема естествено пак си беше в нас, че не гледаме какво взимаме, а само плащаме.

Аз слязох долу, грабнах торбите и се качвам и почвам да вадя, бяха 3 менюта за големи + 2 детски + не знам какво още. И беше тотален произвол това по пликовете. В едното детско липсваше играчката, десертите бяха дошли, един сандвич не, или обратно... един зингер май липсваше... А по сметката иначе всичко беше отбелязано. И нормално звъним на оператора, който ни взе поръчката и почна нещо да спори, стана скандал най-вече заради децата, защото за едното да има играчка, а другото - без, абсурд, няма оправия. Скандали по телефона, накрая тя върна куриера и той донесе всичко липсващо. Така, че важното е, че накрая нещата се оправиха. Но с цената на много разправии.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 04 окт 2011 10:08

Изпуснах да спомена малката подробност, че казах да ми ги пакетират за вкъщи и двата пъти.

Потребителски аватар
DarkForce
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkForce » Вто 04 окт 2011 12:01

Vettel написа:Изпуснах да спомена малката подробност

мили колеги,
съжалява, че ще съм офф от темата, ама ако продължавате да се "храните" с такива неща (че е храна и дума не може да става) натъпкани с хормони, антибиотици, консерванти и кой знае какво още, забравянето ще е най-малкият Ви проблем ...

по-здрави

:неграмотно

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 04 окт 2011 12:06

DarkForce написа:
... натъпкани с хормони, антибиотици, консерванти и кой знае какво още, забравянето ще е най-малкият Ви проблем ...

Ти ако мислиш, че храната в магазините, която купуваш е по-различна ... няма да ти развалям рахата mhihi

Потребителски аватар
DarkForce
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkForce » Вто 04 окт 2011 12:24

group® написа:

Ти ако мислиш, че храната в магазините, която купуваш е по-различна ... няма да ти развалям рахата mhihi

категорично има и по-различна !!!
Обаче изисква време да се информираш, да намериш и да отделиш малко повече средства!
но ако се водиш от рекламите и действаш на принципа да ям нещо па каквото и ще да е
и да е евтинко, няма как да стане !

неразбираем е за мен факта, как хората може да се интересуват до най-малката подробност, какво масло да сложат на колата си, какво гориво части и прочие и да отделят значителни средства за купчина ламарина,

а за храната, която е в основата на здравето и живота - нищо, никакъв интерес и мисъл какво и как се яде - това е трагично и пагубно !

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Вто 04 окт 2011 12:49

В този дух да вметна, че наистина е много скъпо удоволствие да се храниш здравословно в наши дни.
Преди няколко дни обиколих магазин за Био-продукти, без да споменавам кой, за да не се счете за реклама, но изключително добре зареден и нямаше нещо, което да го няма в био-органичен вариант, а имаше и неща, за които не бях и чувала, плюс, че и козметика дори се предлагаше: шампоани, пасти за зъби и какво ли не... Ами изправи ми се косата от цените, които видях. 50 гр. шоколад 6 лева, вазелин за устни 8 лв... Имам огромното желание да не ям боклуци и да се храня с органична храна, но не виждам как може да се случи. Освен да мина на някаква веганска диета и да ям веднъж на 3 дни, през другото време да медитирам, не знам... :screwy

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 04 окт 2011 12:59

DarkForce написа:мили колеги,
съжалява, че ще съм офф от темата, ама ако продължавате да се "храните" с такива неща (че е храна и дума не може да става) натъпкани с хормони, антибиотици, консерванти и кой знае какво още, забравянето ще е най-малкият Ви проблем ...

Драги колега,

Ако продължавате да пиете, да пушите, да ходите по чужди жени, да зареждате от измислени бензиностанците, да си купувате китайска техника, турски дрехи, да гледате към слънцето без слнчеви очила, да се лекувате при български лекари и т.н., много неща ще са ви най-малкия проблем.

Сори за офф-а, ама да критикуваш някой, че прави нещо което на теб не ти харесва хич не ми се нрави.

ПП: Тези бързи закуски не са здравословни, но нима неможе човек да си позволи да съгреши веднъж-два в месеца и с храната?

Потребителски аватар
DarkForce
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkForce » Вто 04 окт 2011 13:06

Vettel написа:
Сори за офф-а, ама да критикуваш някой, че прави нещо което на теб не ти харесва хич не ми се нрави.

Vettel
извинявай дълбоко, че си позволих да изкажа мнение и още повече да дам съвет, като към загрижен за живота и здравето колега

надявам се да ми простиш някога, че са намесих в личния ти живот

пра-дядо ми, който ще стане скоро на 101 (да е жив и здрав още толкова) казва - всеки има глава сам за да си я троши

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 04 окт 2011 13:18

Хайде да не се стига до там да ти назначаваме човек да ти брои калориите и нездравословните храни, които консумираш докато правиш забележки на другите.

Разбрах, че и други са имали проблеми с въпросната верига и не съм единствен. Няма смисъл темата да стои отключена повече. С ненужните критики в нея само се спами излишно (включително и от мен).

Затова :lock:

ПП: Извинения приемам в нетъркалящи се бутилки. :drunk

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Вто 04 окт 2011 14:16

PyMu написа:В този дух да вметна, че наистина е много скъпо удоволствие да се храниш здравословно в наши дни.
Преди няколко дни обиколих магазин за Био-продукти, без да споменавам кой, за да не се счете за реклама, но изключително добре зареден и нямаше нещо, което да го няма в био-органичен вариант, а имаше и неща, за които не бях и чувала, плюс, че и козметика дори се предлагаше: шампоани, пасти за зъби и какво ли не... Ами изправи ми се косата от цените, които видях. 50 гр. шоколад 6 лева, вазелин за устни 8 лв... Имам огромното желание да не ям боклуци и да се храня с органична храна, но не виждам как може да се случи. Освен да мина на някаква веганска диета и да ям веднъж на 3 дни, през другото време да медитирам, не знам... :screwy

Но тук сме в България и не можеш да бъдеш сигурен че като пише Био то наистина е БИО.Много ми е интересно точно коя инстаниция ще ме провери като отворя БИО магазин ...дали нещата са наистина био.Май няма такава.Могат да те проверят като магазин но не и като БИО.Та в този ред на мисли....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”