Аз също мисля, че не бива да се махат стикерите при продажба на колата.... хем ще се популяризира форума...
а пък ако новият собственик не желае да има стикери, винаги може да си ги махне, не се изискват специални умения за това...

Трябва ли да се махат стикерите при продажба на колата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:Никси да каже дали е имал проблеми в КАТ, доколкото знам не е имал![]()
нека стоят тия стикери, барем хората дето виждам с тях да се сетят да попрочета и у форуму, че ги търся
Никси ги свали за всеки случай, така и така чакахме от 5.30 сутринта в КАТ и трябваше да се прави нещо и решихме да ги свалим. На излизане от кат бяха залепени нови

-
- Автомобил:
- Двигател:
Plamen_RI написа:L&R написа:А момчето от Хаджията Груев чакаше всеки момент Въргала да изкочи с думите: Тоя шаран е за тебе![]()
Верно тоя много се гипсираама като се замисля, на негово място нямаше да се държа много по-различно май
![]()
ПС Дано в крайна сметка да сме спечелили нов член
сега чак открих тази тема

-
- Автомобил:
- Двигател:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честно казано няма еднозначен отговор. Днес видях един Г2 с много малък стикер на задното стъкло. Спирам до него, свалям стъклото.
"Здрасти, гледам имаш стикер на форума?"
"Кое, тоя за детето ли /на задната седалка имаше дете/"
"Не, имаш стикер на Фолксваген форума!"
"Кое? Къде?"
"Отзад на задния прозорец имаш стикер в ляво, малък, на форума на Фолксваген"
"Ами виж в интернет влез, аз не знам, там ще ти кажат за какво е!!!"
"Няма значение, чао..." Както се казва - много топки шок.
Та ако човека не знае или няма хабер иначе казано от форума, по-добре да се свалят.
"Здрасти, гледам имаш стикер на форума?"
"Кое, тоя за детето ли /на задната седалка имаше дете/"
"Не, имаш стикер на Фолксваген форума!"
"Кое? Къде?"
"Отзад на задния прозорец имаш стикер в ляво, малък, на форума на Фолксваген"
"Ами виж в интернет влез, аз не знам, там ще ти кажат за какво е!!!"
"Няма значение, чао..." Както се казва - много топки шок.
Та ако човека не знае или няма хабер иначе казано от форума, по-добре да се свалят.
dobrinb написа:Та ако човека не знае или няма хабер иначе казано от форума, по-добре да се свалят.
Защо бе Добри? Този пич не е и знаел, че има стикер. Аз знам за клуба и форума от години, но се регистрирах след като видях стикер на едно POLO. Някак ме стимулира

Според мен не трябва да се свалят. Ако на някого му пречат - да ги сваля.
- Stiks
- Автомобил:
- Двигател:
затова в договора за покупко-продажба въведете клауза, че новия собсвеник е длъжен да се реистрира в форума на клуба
най-добре според мен е да се говори още като се продава колата и ако човека няма интерес към форума или да се свалят или ако иска да си му седят, но задължително да му се разясни за тея стикери закво са там.!!!

най-добре според мен е да се говори още като се продава колата и ако човека няма интерес към форума или да се свалят или ако иска да си му седят, но задължително да му се разясни за тея стикери закво са там.!!!
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Този форум е невероятно полезен за всеки собственик на VW. Лично според мен е някакво недоразумение да имаш дадена марка кола и да не се поинтересуваш от нея в мрежата. За разлика от рекламните брошури и сайтове в един такъв форум можеш да научиш доста истини изкопчени от практиката които търговците биха ти спестили (ако въобще са наясно).
Тук има за всеки по нещо. От обикновеният любител шофьор до запаленият тунинг маиак
Ако си продам колата горещо ще препоръчам на новия собственик това място
Тук има за всеки по нещо. От обикновеният любител шофьор до запаленият тунинг маиак

Ако си продам колата горещо ще препоръчам на новия собственик това място

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами аз какво да добавя... Баща ми като видя стикерите вика : "Шаренийка" "Нормално за младежка кола...." Та тъй де и баща ми и майка ми могат да работят с компютар и 2-мата са много добре запознати с интернет, но никой от тях не кисне по форумите ...
Ако оставя колата на баща ми и някой го освирка заради стикера незнам как ще реагира, но поне знае какво означава.
Та то си е до човека на сила неможеш да го накраш да влиза тука и да си пише глупости с нас...
Моето мнение е че като се продава кола със този стикер поне може да се спомене какво означава .... Знам ли некой може да реши, че качва 20 коня
А отностно кат незнам ама с един колега от форума ни се случи приятната случка да минем през СБА технически преглед
... Та там гледаха накриво заради тези стикери. Ма аз не съм им виновен че са киселяци и задръстеняци и търсят само закакво да се заядат, за да отчетат дейност...
Ако оставя колата на баща ми и някой го освирка заради стикера незнам как ще реагира, но поне знае какво означава.
Та то си е до човека на сила неможеш да го накраш да влиза тука и да си пише глупости с нас...

Моето мнение е че като се продава кола със този стикер поне може да се спомене какво означава .... Знам ли некой може да реши, че качва 20 коня

А отностно кат незнам ама с един колега от форума ни се случи приятната случка да минем през СБА технически преглед

- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
аз мисля че ако колата се продаде на някакви недобросъвени хора би могло да доведе до критики по адрес на форума ни...тъй като преди време имаше тема как бяха измамили едно момиче с 100лв. което искаше да си купи джета и беше казала че по колата има стикери...а то се оказало че колата била на човек от форума който е бил продал на някакъв мошенник които излъгал момичето... 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”