Некоректно отношение от колега sparco972

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Re: Некоректно отношение от колега sparco972

Мнениеот hidalgo » Нед 22 яну 2012 13:40

lou написа:
Емо Йорданов написа:
Stivi написа:Понеже жената много ползва "продавалника" та там на новорегистрирани членове докато не натрупат положителни отзиви ако искат да си купят нещо от някого /доказан продавач/ им искат парите предварително за да няма такива случки ! Или най-малкото пращаш парите за доставката предварително и тогава ти пускат стоката ! Аз във форума не бих пратил нещо на доверие на човек които не е регистриран от поне 1г и то след като му прочета мнения по теми от които веднага става ясно що за стока е и дали заслужава доверие :012:

Да най-добре е да се вземат парите поне за пратката в двете посоки предварително и тогава да се изпрати.

Колега трябва да имаш практика при продаването в форума :) Като пуснеш нещо за продажба и ако потребител под 400 мнения ти пише просто го ингнорираш :) Няма смисъл :)

Страхотна логика facepalm . Той и 10к мнения да има, като 9990 от тях са в ОФФ-Снимки например какъв е смисъла. Това с мненията не е много меродавно. :012: Може и 10 да има и да са на място.

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Автомобил: Golf2+ BMW e36
Двигател: 2.8 VR6 + 328
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Нед 22 яну 2012 14:18

hidalgo написа:
lou написа:
Емо Йорданов написа:
Stivi написа:Понеже жената много ползва "продавалника" та там на новорегистрирани членове докато не натрупат положителни отзиви ако искат да си купят нещо от някого /доказан продавач/ им искат парите предварително за да няма такива случки ! Или най-малкото пращаш парите за доставката предварително и тогава ти пускат стоката ! Аз във форума не бих пратил нещо на доверие на човек които не е регистриран от поне 1г и то след като му прочета мнения по теми от които веднага става ясно що за стока е и дали заслужава доверие :012:

Да най-добре е да се вземат парите поне за пратката в двете посоки предварително и тогава да се изпрати.

Колега трябва да имаш практика при продаването в форума :) Като пуснеш нещо за продажба и ако потребител под 400 мнения ти пише просто го ингнорираш :) Няма смисъл :)

Страхотна логика facepalm . Той и 10к мнения да има, като 9990 от тях са в ОФФ-Снимки например какъв е смисъла. Това с мненията не е много меродавно. :012: Може и 10 да има и да са на място.

+1
По тая логика и аз не съм от сериозните!
Има хора като мене не пишат навред!
Тука има полезна информация, хубави хора и хубави неща в купува-продава но си има и измекяри за съжаление не може и без тях.

Потребителски аватар
oskar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oskar » Пон 23 яну 2012 22:26

lou написа:
Емо Йорданов написа:

Глупости говориш колега..

Потребителски аватар
oskar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oskar » Пон 23 яну 2012 22:37

доста съм пазарувал от тоя форум..Всичко на доверие еи така..докато не попаднах на колегата от Варна Станислав-голф..тоя е първият които ме е лъгал до сега..и като ме излъга тоя пич вече нямам доверие и на груги колеги и трябва да ги проверявам заради един "колега"-нещастник

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Вто 24 яну 2012 0:38

oskar написа:доста съм пазарувал от тоя форум..Всичко на доверие еи така..докато не попаднах на колегата от Варна Станислав-голф..тоя е първият които ме е лъгал до сега..и като ме излъга тоя пич вече нямам доверие и на груги колеги и трябва да ги проверявам заради един "колега"-нещастник

Кой е тоя тЕрикат варненец, разясни подробно да се знае и да го правят розов ако требе.

Потребителски аватар
oskar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oskar » Вто 24 яну 2012 9:24

xploda написа:
oskar написа:доста съм пазарувал от тоя форум..Всичко на доверие еи така..докато не попаднах на колегата от Варна Станислав-голф..тоя е първият които ме е лъгал до сега..и като ме излъга тоя пич вече нямам доверие и на груги колеги и трябва да ги проверявам заради един "колега"-нещастник

Кой е тоя тЕрикат варненец, разясни подробно да се знае и да го правят розов ако требе.

Преди няколко дни ми предложи добавка за предна броня.. Аз му казвам "за Голф 3 ми трябва" той "да колега същата е"..огигиналната броня се реже и се пасва тази..и става.. Праща ми я апак Тя да Излезе че за Голф 2 и за ГолФ 3 са 2 различни неща. На практика не ми върши никаква работа /за 3-ката/ :banghead: На пръв поглед беше същата която исках но за голф 3 не за Г2. И сега "Станислав-Голф" не отговаря от никаде.. За мен е Измамник
Има Още доста за него: Измамил е един колега,като му пратил счупени прожини..и т.н Колегата го е писал като измамник..ама късно го видях..

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Сря 25 яну 2012 14:15

Колегата sparco972 знае за тая тема, а защо не пише незная?! :roll:

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Сря 25 яну 2012 14:47

Емо Йорданов написа:Колегата sparco972 знае за тая тема, а защо не пише незная?! :roll:

Верно ли ти е толко трудно да се сетиш?

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Сря 25 яну 2012 15:48

Айде поне дайте един линк към профила на тоя Спарко, търсачката показва само и единствено темата, нищо друго не излиза... И да, случва се да има некоректни, това е риска на света, но нали не ти е взел нотариалния акт за жилището, пиеш една студена водица, запомняш го, че е некоректен, предупреждаваш другите и от тук нататък ставаш по-внимателен, за да не се случват такива неща :|

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Сря 25 яну 2012 15:51

xploda написа:
Емо Йорданов написа:Колегата sparco972 знае за тая тема, а защо не пише незная?! :roll:

Верно ли ти е толко трудно да се сетиш?

:Mr Green Fun

Това му е профила: memberlist.php?mode=viewprofile&u=207501

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Сря 25 яну 2012 17:45

Защо няма някаква стандартна процедура за подобни случаи, как да запомниш кой е коректен и кой не. Вярно е, че колегата се е набутал само за куриер, но сумата не е важна. Едва ли досега никой модератор не е прочел темата. Да му поискат обяснение и ако не е задоволително да го правят розов. И този варненския Станислав и него. Мисля, че трябва да имаме специална тема във форума за некоректни, а не всеки път да се пуска нова.
Емо, ти писа ли на някой модератор за случая?

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Сря 25 яну 2012 17:51

ktamen написа:Защо няма някаква стандартна процедура за подобни случаи, как да запомниш кой е коректен и кой не. Вярно е, че колегата се е набутал само за куриер, но сумата не е важна. Едва ли досега никой модератор не е прочел темата. Да му поискат обяснение и ако не е задоволително да го правят розов. И този варненския Станислав и него. Мисля, че трябва да имаме специална тема във форума за некоректни, а не всеки път да се пуска нова.
Емо, ти писа ли на някой модератор за случая?

+1 :да:

Да бате писах на мод. и той ми каза да пусна темата тука нищо друго не ми каза.

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Сря 25 яну 2012 18:09

Предлагам да се направи така: Само като си доближиш маркерчето на мишката до именцето му и веднага да ти излиза надписче какъв е: мошеник, измамник,коректен и т.н. :roll:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 25 яну 2012 19:06

Срок 3 дни за sparco972 да ми пише ЛС с неговата версия, след което става розов!

п.с. моля автора или друг да ми напомни след 3 дни, яко няма развитие, че не е едно и две :oops:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Съб 28 яну 2012 20:59

sparco972 добавен в група измамници

Върни се в “ОФФ-Топик - други”