russonera измамник?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Marto_VN
Автомобил:
Двигател:

Re: russonera измамник?

Мнениеот Marto_VN » Пет 03 фев 2012 18:35

kaloqn_bachev написа:
group® написа:Повече коментари са излишни, предвид казаното, че ще се даде обяснение и е взета пратката :!:

kaloqn_bachev - спри да се излагаш с неграмотни постове :idea:

Ок ще ме извинявате ама се ядосвам като знам че съм прав. Не пращам за първи път и не за първи път ми се бави пратка .Има доста колеги който са доволни от мен и няма да позволя някакво провинциално момче където се чуди какво да прави по цял ден да ме прави на луд.

ЕЕЕЕ така бе , Гражданино... баси самочувствието. Ние които не сме от София , да не сме Крепостни Селяни....
Не забравай ,че истинските софиянци са не повече от 200 000 души всичко друго е съставено от селата и градовте около София. А и твойто кварталче е бившо село в близост до София , тъй че не се дуй толкова много "столичанино"
Всичко преглъщам ама като нарекат някой който не е от София - провинциално момче ми се "вдига настроението" а точно този навик имат приходящите "софиянци"

Потребителски аватар
kaloqn_bachev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kaloqn_bachev » Пет 03 фев 2012 18:41

Vettel написа:
kaloqn_bachev написа:и няма да позволя някакво провинциално момче където се чуди какво да прави по цял ден да ме прави на луд.

Не ти прави чест. Недей да съдиш за другите по себе си.
Хем ти обясниха, че човека е имал ангажименти и ти пак си знаеш твоето.

Спри да сереш в темата най на края . Другия път като някой се опита да ме прецака или каквото и да било ще знам да си трая тука в тоя форум се напълнило с такива дразнители като тебе нито мене ме познаваш нито момчето а бързаш да се изказваш това мой приятелю говори за селтака в тебе не това от къде си другите колеги от провинцията ще ме извинявате нямам нищо против вас

golf_td
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_td » Пет 03 фев 2012 18:42

Koлегата от Варна е напълно прав - пък и Ърнест Хемингуей е казал друго: Всичко което е далеч от морето е провинция" .... така , че и аз не виждам че дори и кореняк софиянец - к'во самочувствие може да има и на какво отгоре, самата софия си е провинция , щото мисля че е доста далече от морето!

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пет 03 фев 2012 18:48

kaloqn_bachev написа:Спри да сереш в темата най на края .

Сам си си виновен!
Предупредих те да спреш, особено докато отговори колегата.

Сега заключвам, а когато набедения влезе, нека ми пусне ЛС с отговора си и аз ще го публикувам тук.

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

По повод русонера измамник

Мнениеот russonera » Съб 04 фев 2012 14:47

Хронологията на чата !!!

:arrow: russonera ... Здравей колега. Трябва ми ляв стоп за венто (шофъорски) трябва ми само външният стоп .... Мерси !!!!

:arrow: kaloqn_bachev 15 leva

:arrow: russonera

Заглавие: Re: GOLF 3 1.4 ABD & VENTO 2.0 115 & VENTO 1.9 tdi изгодни цени
Папка: Изпратени
Здравей колега....ако стопа не е напукан или счупен утре направо го пускай !!! ... Денис странджалиев 0893627382 гр. Мадан. Прати го със опция да го видя преди да го взема !!! Лека вечер !!! Мерси !!!

:arrow: kaloqn_bachev

Заглавие: Re: GOLF 3 1.4 ABD & VENTO 2.0 115 & VENTO 1.9 tdi изгодни цени
Папка: Входящи
мишка за кво ме накара да ти прата стопа и не си го зимаш и с сичката си наглост днеска ми затваряш телефона

Извинявам се колега !!! НО искам да кажа първо че вината е в теб ... тъй като си пуснал номера ми 0893627389 .....така беще в документа по Еконт . Затова смятам че ти си виновен.Аз немога да отида в еконт докато не ми изпратят СМС !!! А колкото до стопа вече е взет тъй като работничката в еконт ме познава лично... Следващият път се замисли !!! Лек ден !!!

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Re: По повод русонера измамник

Мнениеот ABSOLUT » Съб 04 фев 2012 14:59

Колега, предлагам ти (понеже такава е практиката тука), да напишеш ЛС на group®, модератора, който е заключил темата на kaloqn_bachev.
В него да напишеш твоята версия и да снимаш или сканираш документа от Еконт, който е с объркан телефонен номер.
Така всичко ще се изясни пред всички. :да:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 04 фев 2012 15:04

Съединих двете теми и отключих.
Една снимка на товарителницата ще реши въпроса.

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Съб 04 фев 2012 18:36

Надявам се да си получил парите !!! Моля темата да не се заключва, утре ще добавя снимка в която се вижда че колегата гражданин е объркал номера !!! Тогава редом до названието измамник да сложат и название ЗАПЛЕС !!!

Потребителски аватар
kaloqn_bachev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kaloqn_bachev » Съб 04 фев 2012 18:57

russonera написа:Надявам се да си получил парите !!! Моля темата да не се заключва, утре ще добавя снимка в която се вижда че колегата гражданин е объркал номера !!! Тогава редом до названието измамник да сложат и название ЗАПЛЕС !!!

Колега извинявам се тук публично чак сега видях че наистина съм объркал номера :oops: ще ме извиняваш хора сме грешим ще помоля темата да бъде изтрита .
Надявам се стопа да ти е харесал :beer

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Съб 04 фев 2012 19:17

Тук нищо не се трие, а се пази за архив ;)

:lock:

п.с. Русунера, ако искаш да добавиш нещо ми пиши ЛС този път :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”