Бедствено положение - пострадали, помощ за тях
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Re: Бедствено положение - пострадали, помощ за тях
Одаджийски, не че има нещо невярно, но писанието ти ми се струва не на място, или не навреме, или и аз не знам какво... А и както barezi е писал някои хора просто нямат възможност, дори и да знаят.
Последна промяна от slimmer на Сря 08 фев 2012 15:50, променено общо 1 път.
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
И аз пуснах няколко смс-а. Горките хорица
Много е кофти да се случват такива работи, особено посред зима...

Много навреме и на място е писал колегата Одаджийски. Данъкоплатците вече веднъж са платили за поддръжката на инфраструктурата, но сега ще платят и с дарения. Българинът е готов да помага на изпаднали в беда и да плати пак, но не и да потърси отговорност от тези, които са допуснали да се случи трагедията поради престъпно бездействие. Вина имат и незастраховалите имуществото си, тъй като сега ще бъдат подпомогнати отново от данъкоплатеца (невинен), макар и да звучи жестоко на фона на отнесените им къщи.
А сервилни медии като bTV не заслужават коментар.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Varbona написа:Много навреме и на място е писал колегата Одаджийски. Данъкоплатците вече веднъж са платили за поддръжката на инфраструктурата, но сега ще платят и с дарения. Българинът е готов да помага на изпаднали в беда и да плати пак, но не и да потърси отговорност от тези, които са допуснали да се случи трагедията поради престъпно бездействие. Вина имат и незастраховалите имуществото си, тъй като сега ще бъдат подпомогнати отново от данъкоплатеца (невинен), макар и да звучи жестоко на фона на отнесените им къщи.
И ти си прав ама какво да се прави такава ни е държавата !
И от мен един смс ! Дано да свършва по-бързо тая зима и работите да се възтановят, толкова много хора останаха без дом, направо се чудят за какво да плачат дали за роднините които са починали или за това че домовете са им заминали.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Varbona написа:Много навреме и на място е писал колегата Одаджийски. Данъкоплатците вече веднъж са платили за поддръжката на инфраструктурата, но сега ще платят и с дарения. Българинът е готов да помага на изпаднали в беда и да плати пак, но не и да потърси отговорност от тези, които са допуснали да се случи трагедията поради престъпно бездействие. Вина имат и незастраховалите имуществото си, тъй като сега ще бъдат подпомогнати отново от данъкоплатеца (невинен), макар и да звучи жестоко на фона на отнесените им къщи.
ем напълно съм съгласен, обаче...тея хора там, са си пратили молбата за укрепване, пък са ги отсвирили..Като гледам как живеят и 100лв на год. са им много ... Ама то какво да коментираме - цялата система е сбъркана..
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Темата е призив за ПОМОЩ а не призив за ТРОЛВАНЕ и мисля че това е най-важното в момента!!
След като се обърне каручката, камъни много .....
Айде първо да им подадем ръка а другото да остане за после.....
- laldo
- Автомобил: Опел Зафира В
- Двигател: 2006 г
Бог да ни пази!
+2 за горките хорица
+2 за горките хорица
- pomeoo
- Автомобил: MK3
- Двигател: ABD
- Контакти:
radi_nrj написа:Adnan написа:От мен малко, но от сърце.
+1
+1
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
bugster написа:Темата е призив за ПОМОЩ а не призив за ТРОЛВАНЕ и мисля че това е най-важното в момента!!
Нямаше как да го кажа по-добре...
Ода, от тебе пък не очаквах подобно нещо.. Предполагам ти си по-наясно от хората тук как хората си изкарват прехраната на село, пък камо ли да отделят 100-150 лв за застраховка...
Още повече, че тоя язовир е така от 1970, ти би ли правил 40 години застраховка, ако нищо не се случва?
Лесно е от страни...
- momcho_bg
- Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
- Двигател: 2.5
- Контакти:
Жалко за хората. Съболезнования,състрадание и СМС и от мене.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:

-
- Автомобил: Tiana MK5 Variant
- Двигател: CAXA
- Контакти:
pomeoo написа:radi_nrj написа:Adnan написа:От мен малко, но от сърце.
+1
+1
+2
-
- Автомобил:
- Двигател:
Който може да помогне с дрехи, одеала, обувки, ботуши, чорапи и.т.н.
Телефонни номера и адреси на които може да занесете даренията, това са колеги от Офроуд форума!
СОФИЯ ---От утре 07.02 от 09.00ч. който има възможност и желание може да носи дрехи и одеала на адрес-София Зона Б5 бл.7 до вх.В помещението е м/у входовете на блока. Със сини решетки - Сервиз за битова техника- Аз съм там: Методи - 0899278323
БУРГАС---, който иска да дари каквото и да е за бедстващите да го донесе на селскостопанското летище в базата на Vromos. Аз имам грижата всичко да стигне до нуждаещите се !!! Телефона ми е 0899852338 Явор, По всяко време !!!
СТАРА ЗАГОРАМога да предоставя пункт за събиране на дрехи и помощи в Стара Загора. Имам достатъчно място. По всяко време!
Йордан Стоянов тел. 0878 706 714
Утре и аз съм на разположение в Стара Загора мога да помагам за транспортирането до помещението на Данчо!!!
Телефон: 0897495046 Живко!
ДИМИТРОВГРАД Осигурявам помещение за събиране на помощи в Димитровград. Оказвам пълно съдействие. 0899 837 607
ПЛОВДИВ --- Пловдив нещата се събират на ул. Академик Петър Динеков, 10 в Кичук париж.тел там е 0887 28 29 59, събират всичко.Като гледам форумът обаче има повече нужда от транспорт, и най вече да събираме ботуши и чорапи.
"Еконт в подкрепа за с. Бисер
За да подкрепим пострадалите българи, станали жертва на ужасното бедствие в с.Бисер, ще транспортираме за наша сметка всички пратки, които съдържат помощи за тях.
Препоръчваме изпращаните дрехи и вещи да бъдат адресирани до открития пункт на Дирекция „Социално подпомагане“ в град Харманли, ул. Иван Вазов 46А, тел. 0373 82501.
Предварително благодарим и за Вашата съпричастност."
http://www.econt.com/2012/02/biser/
p.s Ако модератора прецени, нека добав тази информация в първото мнение на темата.
Телефонни номера и адреси на които може да занесете даренията, това са колеги от Офроуд форума!
СОФИЯ ---От утре 07.02 от 09.00ч. който има възможност и желание може да носи дрехи и одеала на адрес-София Зона Б5 бл.7 до вх.В помещението е м/у входовете на блока. Със сини решетки - Сервиз за битова техника- Аз съм там: Методи - 0899278323
БУРГАС---, който иска да дари каквото и да е за бедстващите да го донесе на селскостопанското летище в базата на Vromos. Аз имам грижата всичко да стигне до нуждаещите се !!! Телефона ми е 0899852338 Явор, По всяко време !!!
СТАРА ЗАГОРАМога да предоставя пункт за събиране на дрехи и помощи в Стара Загора. Имам достатъчно място. По всяко време!
Йордан Стоянов тел. 0878 706 714
Утре и аз съм на разположение в Стара Загора мога да помагам за транспортирането до помещението на Данчо!!!
Телефон: 0897495046 Живко!
ДИМИТРОВГРАД Осигурявам помещение за събиране на помощи в Димитровград. Оказвам пълно съдействие. 0899 837 607
ПЛОВДИВ --- Пловдив нещата се събират на ул. Академик Петър Динеков, 10 в Кичук париж.тел там е 0887 28 29 59, събират всичко.Като гледам форумът обаче има повече нужда от транспорт, и най вече да събираме ботуши и чорапи.
"Еконт в подкрепа за с. Бисер
За да подкрепим пострадалите българи, станали жертва на ужасното бедствие в с.Бисер, ще транспортираме за наша сметка всички пратки, които съдържат помощи за тях.
Препоръчваме изпращаните дрехи и вещи да бъдат адресирани до открития пункт на Дирекция „Социално подпомагане“ в град Харманли, ул. Иван Вазов 46А, тел. 0373 82501.
Предварително благодарим и за Вашата съпричастност."
http://www.econt.com/2012/02/biser/
p.s Ако модератора прецени, нека добав тази информация в първото мнение на темата.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
наистина темата е щекотлива и така и така
аз от моята камбанария знам, че не съм богат и си правя застраховка на имуществото, защото не разчитам, ако стане нещо държавата /това сте вие/ да ми помага, не ми е длъжна...българина си прави застраховка на тенекията /колата/, но за жилището не дава...
отделно другата страна на медала-село, стари хора, без пари, без застрахователна култура, вярващи че държавата ще им помогне....
трудно е да се прецени
а за медиите, еле пък БТВ, изобщо не ми се говори
аз ще пратя СМС, но не може невинното общество да плаща за лошо управляваната държавна собственост и за безхаберието на хората, не е честно
аз от моята камбанария знам, че не съм богат и си правя застраховка на имуществото, защото не разчитам, ако стане нещо държавата /това сте вие/ да ми помага, не ми е длъжна...българина си прави застраховка на тенекията /колата/, но за жилището не дава...
отделно другата страна на медала-село, стари хора, без пари, без застрахователна култура, вярващи че държавата ще им помогне....
трудно е да се прецени
а за медиите, еле пък БТВ, изобщо не ми се говори
аз ще пратя СМС, но не може невинното общество да плаща за лошо управляваната държавна собственост и за безхаберието на хората, не е честно
Върни се в “ОФФ-Топик - други”