Компания тип пирамида?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Компания тип пирамида?
Те си правят кинти и стрижат балъците па вие си се хилете
В България има изобилие от хора които искат и вярват че могат да станат богати за 1 година

е па то в капитализма всеки това иска, да прави кинти и да стриже балъците, и това не е само в БГ. Аз честно не виждам проблем в пирамидите, който му се хваща на хорото, да го играе. Някои ще изкарат пари, повечето не, на борсата не е по-различно пък е законна 

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KirilGeorgiev написа:Те си правят кинти и стрижат балъците па вие си се хилетеВ България има изобилие от хора които искат и вярват че могат да станат богати за 1 година
В България има скромно изобилие от хора, които станаха богати за една седмица, някои от тях точно по този начин

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=394544
-
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен и на 3000 презентации да сте били не сте слушали явно на тази както трябва. Кратко и ясно се казва, че това не е начин за бързо забогатяване. Да типът е пирамида. При пирамидата до колкото знам вие давате и ви казват ще вземеш тука 2-3 милиона след 1-2-3-5 месеца а до тогава трябва да дадете още 10 пъти по толкова пари. Аз лично съм регистриран само като клиент поне за момента. Избил съм си парите вече без да омайвам други хора да се включат. Един от обектите е театър в Пловдив и театъра е държавен...дали щеше да сключи договор държавата ако беше чиста пирамида? Не че и държавата е стока но това е друга тема.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И на мене ми ги разправяше един роднина тука такива. Тинтири минтири, врели некипели. Ама все пак съм учил малко маркетинг и не ми е ясно как ще стане това. Чисто си е уловка за шарани и по-едри риби. Ти си дай парите пък после чекай да спечелиш нещо. Смех в залата...

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
physics написа:Според мен и на 3000 презентации да сте били не сте слушали явно на тази както трябва. Кратко и ясно се казва, че това не е начин за бързо забогатяване. Да типът е пирамида. При пирамидата до колкото знам вие давате и ви казват ще вземеш тука 2-3 милиона след 1-2-3-5 месеца а до тогава трябва да дадете още 10 пъти по толкова пари. Аз лично съм регистриран само като клиент поне за момента. Избил съм си парите вече без да омайвам други хора да се включат. Един от обектите е театър в Пловдив и театъра е държавен...дали щеше да сключи договор държавата ако беше чиста пирамида? Не че и държавата е стока но това е друга тема.
Добре извинявам се! Посипвам си главата с пепел! Вече ще слушам внимателно и стриктно ще се зарибявам

Моля оставете телефон за връзка за да ви звънна и да си купя от всичко което продавате по много

-
- Автомобил:
- Двигател:
physics - първо и единствено мнение във Форума. Как да ти вярвам?
Прости хора - рай за мошениците!
Още по-лошото е, че когато се зарибиш, разбереш, че е пирамида, и за да избиеш някой лев, вкарваш в капана близки и познати. Това му е мръсното на такъв тип далаверки.
Пак ще има плакати пред Народното събрание на алчни за бърза печалба, за да им бъдат върнати парите!
Избора е Ваш, както и парите.
Прости хора - рай за мошениците!
Още по-лошото е, че когато се зарибиш, разбереш, че е пирамида, и за да избиеш някой лев, вкарваш в капана близки и познати. Това му е мръсното на такъв тип далаверки.
Пак ще има плакати пред Народното събрание на алчни за бърза печалба, за да им бъдат върнати парите!
Избора е Ваш, както и парите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
kiril_bulgaria написа:physics - първо и единствено мнение във Форума. Как да ти вярвам?
Да съм писал някъде длъжни сте да ми вярвате? Влязъл съм с пари избил съм си ги и продължавам да го правя и то с удоволствие.
За другия път ще знам да напиша първо 1200 теми и чак тогава да коментирам на някои темата. Извинявам се.
И все пак:
kiril_bulgaria написа:Избора е Ваш, както и парите.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
physics написа:kiril_bulgaria написа:physics - първо и единствено мнение във Форума. Как да ти вярвам?
Да съм писал някъде длъжни сте да ми вярвате? Влязъл съм с пари избил съм си ги и продължавам да го правя и то с удоволствие.
За другия път ще знам да напиша първо 1200 теми и чак тогава да коментирам на някои темата. Извинявам се.
И все пак:kiril_bulgaria написа:Избора е Ваш, както и парите.
Избил си 50 лева за три месеца?

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Наскоро имах съвсем случайна среща, с един от главните във фирмата, която е посочил колегата - SCI Company. Човекът беше един от хората, които е инвестирал във компанията, за да заработи. Самата компания е в действие от около една година. Ta от обясненията му, доколкото разбрах аз, процедурата е следната : регистрираш се във фирмата, а те ти издават членска карта, с която също така получаваш разни отстъпки в магазини и фирми, с които компанията има сключен договор (в сайта им ги има всички фирми с договор). Ако искаш да се занимаваш по-сериозно и да вадиш някакъв лев от цялата работа, трябва да привличаш хора...също както и теб са те привлекли. Те да се регистрират и най-важното - ДА ПАЗАРУВАТ, защото от там ти идват и парите, които ще печелиш, за всяка тяхна покупка, ти получаваш 5 или 10 процента от стойността на продукта. Демек, доколкото разбрах аз, нищо не губиш, но все пак си мисля, че ще има и някаква уловка във цялата работа...затова и не се включих 

- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Weezy написа:Наскоро имах съвсем случайна среща, с един от главните във фирмата, която е посочил колегата - SCI Company. Човекът беше един от хората, които е инвестирал във компанията, за да заработи. Самата компания е в действие от около една година. Ta от обясненията му, доколкото разбрах аз, процедурата е следната : регистрираш се във фирмата, а те ти издават членска карта, с която също така получаваш разни отстъпки в магазини и фирми, с които компанията има сключен договор (в сайта им ги има всички фирми с договор). Ако искаш да се занимаваш по-сериозно и да вадиш някакъв лев от цялата работа, трябва да привличаш хора...също както и теб са те привлекли. Те да се регистрират и най-важното - ДА ПАЗАРУВАТ, защото от там ти идват и парите, които ще печелиш, за всяка тяхна покупка, ти получаваш 5 или 10 процента от стойността на продукта. Демек, доколкото разбрах аз, нищо не губиш, но все пак си мисля, че ще има и някаква уловка във цялата работа...затова и не се включих
Браво

п.с. сега чак ме е яд че им отворих сайта сигорно имат "брояч" и някой утре ще каже "виж колко посещения имаме на сайта ни - колко сме популярни" и хоп някой лапа дървото.
Подобни "представители" зарибяващи "народеца" трябва да бъдат

-
- Автомобил:
- Двигател:
Лоша работа е щото всички са като ботове в тая организация и повтарят едно и също издокарват се с хубави дрехи да си мислиш, че всички са преуспели и ако не можеш да си избиеш парите, който си вкарал, което се случва най - вероятно защото имаш някакви скруполи
и не изкаш да набутваш близки и приятели те изкарват, че не можеш защото не работиш достатъчно
. Кофти е защото е измислено така че хора в безизходица се фащат
, а за тея лапета дето ги мързи да работят и тяхните имат пари не ми пука ама има хора от немотията отиват по тези събрания и конференции и се набалбукват с последните им събрани пари
срамота е.

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Чак ме е яд че не са ме уцелили скоро да ме поканят на някой такъв "семинар" за зарибяване да ги насера педалчетата с костюмчетата ! Като помня навремето как едвам отървах сестра ми /на средна възраст,безработна,разведена с дете=идеалната жертва/ от една такава организация /добре че разрешаваха придружител/ само като чуя за такива и ми кипват.....няма да казвам какво че не за казване,тия само бой и е...е ги оправя !
- Ivo_Golf3_GT
- Автомобил: VW Golf 3 Syncro 1998 klimatronik
- Двигател: VR6 2.9 ABV 190 PS
- Контакти:
Здравейте пичове!
Ето Ви и второ положително мнение за компанията SCI!
Познавам единия от собствениците от повече от 20 години,
понеже сме от един град и се знаем добре. Мога да кажа
за него само добри и хубави неща - семеен, добър, образован.
За компанията ще кажа, че и да търсите уловка, няма да я намерите,
защото просто няма такава. Има законна регистрация в Търговския регистър,
вързана е към НАП и МВР. Плаща си всички данъци на държавата. Всички
операции се извършват по банков път под изричния контрол на финансовите
органи. Цитат от колегата по-горе:
"Наскоро имах съвсем случайна среща, с един от главните във фирмата, която е посочил колегата - SCI Company. Човекът беше един от хората, които е инвестирал във компанията, за да заработи. Самата компания е в действие от около една година. Ta от обясненията му, доколкото разбрах аз, процедурата е следната : регистрираш се във фирмата, а те ти издават членска карта, с която също така получаваш разни отстъпки в магазини и фирми, с които компанията има сключен договор (в сайта им ги има всички фирми с договор). Ако искаш да се занимаваш по-сериозно и да вадиш някакъв лев от цялата работа, трябва да привличаш хора...също както и теб са те привлекли. Те да се регистрират и най-важното - ДА ПАЗАРУВАТ, защото от там ти идват и парите, които ще печелиш, за всяка тяхна покупка, ти получаваш 5 или 10 процента от стойността на продукта. Демек, доколкото разбрах аз, нищо не губиш, но все пак си мисля, че ще има и някаква уловка във цялата работа...затова и не се включих
"
Колега, правилно ли разбирам, че не си се включил именно защото си МИСЛИШ, че ще има уловка, а не защото си видял или намерил такава? Понеже в поста ти не видях и аз да има някаква уловка в компанията...
И един въпрос към всички дотук: с работа(понеже не сте мързеливи) колко изкарвате на месец и колко най-много бихте могли да изкарате на максимум?
А сега го умножете това по 50 или 100 и ще разберете колко може да се изкара обикновено след здрава работа след около година-две в МЛМ компания като SCI от повечето й членове. Проблемът е, че никой
не вярва, че това е възможно и неверието се издига в култ и на негова база се правят заключения.
Аз вече се срещнах с хора от компанията, които имат реални доходи между 10 и 30 хил.лева на месец.
И то само за година и половина работа в компанията! При такива доходи, да Ви кажа, малко ме е грижа
дали е пирамида или конус...
Съвсем ясно се убедих, обаче, че системата работи и няма измама. Например в Център за гуми Диана, които са вече търговски обект към компанията отстъпката с тази карта в момента е 12%. Аз си купих гуми миналия месец за 760лв(тогава бяха на 15% отсъпка с картата). Ако имах тогава SaveCard (вече имам
), щях да спестя около 114 лева(а картата струва 50лв)! Сега трябва и зимни гуми да купувам декември - тогава вече ще си я избия. Друг любим обект за нас тук е LUXIMA до Студентски град - 15% отстъпка! Ще вземам и ксенони оттам скоро. Значи картата ще се изплати 3-4 пъти само с 2-3 покупки.
Не разбирам защо без да сте проучили самата компания(за чиито собственици гарантирам), веднага почвате да си правите изводи и да си чешете езиците без доказателства. Изчакайте малко - година-две и тогава си правете изводите. И още нещо - това, че собственикът Светльо Петров е пастор и проповедник, не значи, че е мошеник и измамник - точно обратното е! Но в нашата мила родна страна всичко е наопаки и трудно ще излезем от заблудите, навиците и погрешното си мислене! Дотогава работете и се бийте в гърдите, че с труд сте си изкарали стотинките, докато други мои познати "мързеливо" изкарват по над 10 бона и карат
нови баварци за по към 100хил. Евро.
Хвала на трудещия се български народ!
Изпитвайте нещата лично и от опит и тогава си правете изводите, не по презумпция!!!
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-06-23&article=414121
Хайде със здраве!
П.С. Ако някой иска карта, да драсне на ЛС. Може да се уреди нещо.
Ето Ви и второ положително мнение за компанията SCI!
Познавам единия от собствениците от повече от 20 години,
понеже сме от един град и се знаем добре. Мога да кажа
за него само добри и хубави неща - семеен, добър, образован.
За компанията ще кажа, че и да търсите уловка, няма да я намерите,
защото просто няма такава. Има законна регистрация в Търговския регистър,
вързана е към НАП и МВР. Плаща си всички данъци на държавата. Всички
операции се извършват по банков път под изричния контрол на финансовите
органи. Цитат от колегата по-горе:
"Наскоро имах съвсем случайна среща, с един от главните във фирмата, която е посочил колегата - SCI Company. Човекът беше един от хората, които е инвестирал във компанията, за да заработи. Самата компания е в действие от около една година. Ta от обясненията му, доколкото разбрах аз, процедурата е следната : регистрираш се във фирмата, а те ти издават членска карта, с която също така получаваш разни отстъпки в магазини и фирми, с които компанията има сключен договор (в сайта им ги има всички фирми с договор). Ако искаш да се занимаваш по-сериозно и да вадиш някакъв лев от цялата работа, трябва да привличаш хора...също както и теб са те привлекли. Те да се регистрират и най-важното - ДА ПАЗАРУВАТ, защото от там ти идват и парите, които ще печелиш, за всяка тяхна покупка, ти получаваш 5 или 10 процента от стойността на продукта. Демек, доколкото разбрах аз, нищо не губиш, но все пак си мисля, че ще има и някаква уловка във цялата работа...затова и не се включих

Колега, правилно ли разбирам, че не си се включил именно защото си МИСЛИШ, че ще има уловка, а не защото си видял или намерил такава? Понеже в поста ти не видях и аз да има някаква уловка в компанията...

И един въпрос към всички дотук: с работа(понеже не сте мързеливи) колко изкарвате на месец и колко най-много бихте могли да изкарате на максимум?
А сега го умножете това по 50 или 100 и ще разберете колко може да се изкара обикновено след здрава работа след около година-две в МЛМ компания като SCI от повечето й членове. Проблемът е, че никой
не вярва, че това е възможно и неверието се издига в култ и на негова база се правят заключения.
Аз вече се срещнах с хора от компанията, които имат реални доходи между 10 и 30 хил.лева на месец.
И то само за година и половина работа в компанията! При такива доходи, да Ви кажа, малко ме е грижа
дали е пирамида или конус...

Съвсем ясно се убедих, обаче, че системата работи и няма измама. Например в Център за гуми Диана, които са вече търговски обект към компанията отстъпката с тази карта в момента е 12%. Аз си купих гуми миналия месец за 760лв(тогава бяха на 15% отсъпка с картата). Ако имах тогава SaveCard (вече имам

Не разбирам защо без да сте проучили самата компания(за чиито собственици гарантирам), веднага почвате да си правите изводи и да си чешете езиците без доказателства. Изчакайте малко - година-две и тогава си правете изводите. И още нещо - това, че собственикът Светльо Петров е пастор и проповедник, не значи, че е мошеник и измамник - точно обратното е! Но в нашата мила родна страна всичко е наопаки и трудно ще излезем от заблудите, навиците и погрешното си мислене! Дотогава работете и се бийте в гърдите, че с труд сте си изкарали стотинките, докато други мои познати "мързеливо" изкарват по над 10 бона и карат
нови баварци за по към 100хил. Евро.
Хвала на трудещия се български народ!
Изпитвайте нещата лично и от опит и тогава си правете изводите, не по презумпция!!!
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-06-23&article=414121
Хайде със здраве!
П.С. Ако някой иска карта, да драсне на ЛС. Може да се уреди нещо.

Последна промяна от Ivo_Golf3_GT на Сря 19 сеп 2012 0:46, променено общо 1 път.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Абе ти или не си нормален или цитираш пастора
Не заблуждавай хората, изкарвай си 10к на месец и не ни занимавай с глупостите си!
Ясно е, че си се набутал, но не набутвай и други
ПП: След като си толкова честен и вярващ в печалбата докато си лежиш, кажи колко кредита си купи и колко изкара досега, все пак идеята на форума е взаимопомощ!

Не заблуждавай хората, изкарвай си 10к на месец и не ни занимавай с глупостите си!
Ясно е, че си се набутал, но не набутвай и други

ПП: След като си толкова честен и вярващ в печалбата докато си лежиш, кажи колко кредита си купи и колко изкара досега, все пак идеята на форума е взаимопомощ!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”