landwarrior написа:ама к'во по хората ли ша гърмиш ? или само за тежест ?osvirepql написа:[... на мене не ми трябва за работа оръжие ама да има
Няма да гърмя по хората но просто да има... Има ли нещо лошо в това ?
не бе нема лошо , интересно ми е на един 18 годишен за к'во може да му е огнестрено оръжиеosvirepql написа:landwarrior написа:ама к'во по хората ли ша гърмиш ? или само за тежест ?osvirepql написа:[... на мене не ми трябва за работа оръжие ама да има
landwarrior написа:не бе нема лошо , интересно ми е на един 18 годишен за к'во може да му е огнестрено оръжиеosvirepql написа:landwarrior написа:ама к'во по хората ли ша гърмиш ? или само за тежест ?osvirepql написа:[... на мене не ми трябва за работа оръжие ама да има
Nadya_ написа:landwarrior написа:ама к'во по хората ли ша гърмиш ? или само за тежест ?osvirepql написа:[... на мене не ми трябва за работа оръжие ама да има
А наистина това е въпрос, който със сигурност ще ти зададат!
Искат убедителен аргумент по принцип...а не просто "ей така, да си имам"
osvirepql написа:landwarrior написа:ама к'во по хората ли ша гърмиш ? или само за тежест ?osvirepql написа:[... на мене не ми трябва за работа оръжие ама да има
santo_trafficante написа:...абе за някой става много лесно
osvirepql написа:Колеги да ви питам за оръжие как стоят нещататаИмам 18 години но не съм ходил в казарма(и няма и да ходя
) Въпроса ми е дали мога да изкарам разрешително за боен пистолет като не съм ходил в казарма ? Защото разбрах че закона бил ако не съм минал през казармата не мога да си извадя разрешително... дали е така
Обаче за ловна пушка можело... има ли нещо вярно
Благодаря предварително
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта