преживях невероятен ужас....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Сря 22 ное 2006 9:21

Еми немците дет беха свидетели и тези с мене казаха да си остава телефона само. Единия вика "и на мен ми се е случвало, аз също си оставих само телефона". А и това не е България...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 22 ное 2006 9:34

леле буфка, баце, добре че е минало без последствия, това е най-ужасното да удариш човек и още повече дете...никой не е застрахован
пийни едно малко виски, нищо че не пиеш

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Сря 22 ное 2006 11:08

Pichaga написа:пийни едно малко виски, нищо че не пиеш

И си нарежи пастърмичка ако е останало нещо :lol:

Потребителски аватар
klisurov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klisurov » Сря 22 ное 2006 13:40

Някъде съм писал, че и на мен ми се е случвало ...
Закарах хлапето в болница, а от там викнаха Полиция. Лекарите установиха, че на детето му няма нищо, полицаите провериха дали съм пил, поразисквахме случая, записаха за всеки случай данните ми и ме пуснаха да си вървя.

Намерих си писанието:
klisurov написа:Когато "повозих" хлапето на предния калник, ако бях пил макар и една бира, ако бях карал в населено място с повече от 40 км/h,ако нещо се беше прецакало по колата ... сега щях да расъждавам защо няма Internet в затвора! Дъщерята (тагава беше на 4) още помни писъците на съпругата ми, на хората наоколо, изобщо целият ужас! И то при положение, че на хлапето, слава Богу, му нямаше нищо! Та на мен още ми се обръща сърцето като си спомня! Това лято на връщане от Варна минахме покрай селото - вярвайте ми, карах с 30 км/h.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 22 ное 2006 20:21

Тия дечурлига спирачки че нямат ,нямат ама и акъл редко им се намира ! Аз съм имал случай с дете на колело-тръгвам /още не съм включил 2ра/ и гледам срещу мен по наклона на улицата се носи колело а този дето върти педалите навел глава и сигурно се опитва да постави световен рекорд по бързина. Вече съм спрял очаквайки че все пак камикадзето ще се огледа,да ама не :shock Чак след като се опитах с юмрук да си изкъртя еърбега отчаяно натискайки клаксона се стресна и успя да отклони посоката минавайки на 1 педя от бронята. Не ми се мисли какво щеше да стане ако не се бяхме разминали при скоростта с която се носеше,иди доказвай после на КАТ и родитителите му че не ти него а то теб е искало да убие !

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Сря 22 ное 2006 20:26

Аууу ужас, добре че на лапето нищо му няма и всичко се е разминало леко.Трябва някви сериозни глоби да се мислят за неправилно пресичащи пешеходци.Мен от тях повече ме е страх отколкото от изтребителите с колите.Много е гадно.Настръхвам направо.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”